laetitia Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338390001' post='648726] откад је то лаж, то је еуфемизам ... па ко укапира, укапира. непотребно је људима копати по очима и срцу, увек је лакше да сами укапирају. Слажем се, само неки људи никад не укапирају.. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Слажем се, само неки људи никад не укапирају.. једино ти преостане брутални метод, подвучеш црту где је граница. laetitia and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Sveti Jovan Lestvičnik LESTVICA Pouka XII O LAŽI (853) Proizvod gvožđa i kamena je vatra. Proizvod mnogogovorljivosti i šale je laž. Šta mislite o boldiranom delu i kako se uklapa u vaš doživljaj crkve i pravoslavlja... А сви знамо ко овде воли да се шали... mocart w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 приметио сам код мене у фирми да је лаж неопходна да би се направила шала,још нисам чуо "истиниту шалу",како је то могуће...лаж има много лица и њен исход зависи од тога у коју сврху се користи...знате ону причу кад је један монах сагрешио са женом,братија је чула да се налази на одређеном месту и ако крену ухватиће га на делу,тако и урадише,онај монах их је приметио и почео да бежи,ушао је у келију неког пустињака,а овај га сакрио у буре и сео на њега,уђе братија и пита за њега,а старац их укори и рече им да није код њега,кад одоше упита га онај монах зашто га је сакрио,а старац му само одговори "чувај се брате" w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 А сви знамо ко овде воли да се шали... mocart verovao ili ne... palo mi je na pamet LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338390001' post='648726] откад је то лаж, то је еуфемизам ... па ко укапира, укапира. непотребно је људима копати по очима и срцу, увек је лакше да сами укапирају. Да,еуфемизам. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338390001' post='648726] откад је то лаж, то је еуфемизам ... па ко укапира, укапира. непотребно је људима копати по очима и срцу, увек је лакше да сами укапирају. Да,еуфемизам. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338390001' post='648726] откад је то лаж, то је еуфемизам ... па ко укапира, укапира. непотребно је људима копати по очима и срцу, увек је лакше да сами укапирају. kako nije laz ? neko je na osnovu tvog, tj. u ovom slucaju Letitiinog ponasanja i ophodjenja zakljucio da mogu biti prijatelji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 kako nije laz ? neko je na osnovu tvog, tj. u ovom slucaju Letitiinog ponasanja i ophodjenja zakljucio da mogu biti prijatelji. и онда долазимо до дела - "па ко укапира, укапира." DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 da, a po obicaju preskocimo deo gde malo preispitamo sebe prvo,koliki smo glumci i foliranti.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 da, a po obicaju preskocimo deo gde malo preispitamo sebe prvo,koliki smo glumci i foliranti.... ко каже да еуфемизам захтева глуматање - то је сува истина, само лепо упакована http://sr.wikipedia....rg/sr/Еуфемизам клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Pa ja generalno to lepo pakovanje g.... prezirem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Pa ja generalno to lepo pakovanje g.... prezirem. не волим ни ја, ал корисно је. што се тога тиче, ја би грубље све написао у Светом Писму само што би онда копало очи и шамарало ... и не би било ником корисно, већ би само терало DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Ne mora ni grubo, nisam ni za sirovost (iako nekad ume bude lekovita i otreznjujuca).Ali ne navoditi svojim postupsima drugoga da bude u zabludi i misli da ima necega cega nema (bilo da je u pitanju prijateljstvo, veza itd.) To sam htela u sustini da kazem, da prvo pogledamo sebe, jer ljudi su danas generalno nedruzeljubivi i hermetizovani, tako da mi je malo verovatno da neko insistira na nekom prijateljstvu tek tako. Mora da ima povoda za to, a taj povod potice od nas. A ako nas u sustini taj neko smara...ko je tu onda lazov? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Корисна ствар везана за еуфемизам је та што саговорник зна шта се крије иза те неке "лепо упаковане реченице" Енглези су махери за то То је више некаква негативна страна bon tona по сваку цену него патологија лажи. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука