Баба Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Glumac iz Portlanda Isaac Lamb oduševio je svet prosidbom svoje devojke Amy. Na pesmu Brune Marsa "Marry You" napravio je pravi mali mjuzikl i od svoje devojke, sada zaručnice, dobio željeno "da" sleki, Таша, Manolis and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 dirljivo i romanticno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Баш лепо srcee и врло интересантно ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 cool je ovo izveo... bila bi fora da je rekla NE Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Хаха можда теби, њему сигурно не :cheesy2: Баш је креативно и необично! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Баш сам се разнежила. :wub: Романтична и несвакидашња просидба. srcee w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 posle ovih nasih raznezenih postova,ocekujam neko sasecanje u korenu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 и ова двојица су имала сличну идеју...али... http://www.youtube.com/watch?v=6aLYn8RZoBg&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 posle ovih nasih raznezenih postova,ocekujam neko sasecanje u korenu Samo da napomenem, lik je ultradesničar ! Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/jelena-rekla-da-proscu-iz-novina/69911.phtml Jelena rekla „da" proscu iz novina Autor: G. Avalić 04.01.2013. - 00:02 Komentara (0) Kada je, pre šest meseci, Beograđanin Mrđan Hadžić (30) rešio da zaprosi devojku Jelenu (25), znao je da prosidba mora da bude originalna. Kao i svi veliki planovi, i ovaj je nekoliko puta bio na ivici da se izjalovi, ali je na kraju sve ispalo kako treba, jer je Jelena rekla “da“ na prosidbu sa naslovne strane novogodišnjeg "Politikinog zabavnika". Prosidba VENČANJE - Hteo sam da je zaprosim na dan kada bismo obeležili tri i po godine zabavljanja, ali sam se kasno javio "Zabavniku", pa smo odložili za nedelju dana. Onda je njima nešto iskrslo, pa naredne nedelje ponovo meni i tako dva meseca, dok se kockice konačno nisu složile - objašnjava Mrđan. Mrđan je želeo da zaprosi svoju devojku u ulazu u kome su se prvi put poljubili. Plan je bio da u kiosku u blizini kupe "Politikin zabavnik" kako bi ona pročitala prosidbu. Naravno, nije sve teklo glatko. - Dok smo bili u autobusu stigla mi je poruka od kuma da u kiosku nema "Zabavnika", a morao sam to da uradim ujutro da neko od prijatelja ne bi video pre nje i upropastio mi iznenađenje. Kum se dosetio da ga kupi na drugom mestu i ostavi u žardinjeri u zgradi. Gurnuo sam je u ulaz da bih je, kao, spasao od psa koji je išao u susret, uzeo sam novine iz žardinjere i počeo da je teram da ih čita - priča on. Pre nego što je Jelena shvatila šta se dešava tog 28. decembra, Mrđan je bio na kolenima sa, kako sam kaže, glomaznim i presmešnim probnim prstenom. Jelena je na sve rekla “da“, kum je izleteo iz zasede i onda su svi zajedno, u sedam ujutro, pili šampanjac na ulazu zgrade. DankaM, obi-wan, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2015 Пријави Подели Написано Август 23, 2015 да ли мислите да и приликом овог чина треба бити оригиналан....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 23, 2015 Пријави Подели Написано Август 23, 2015 да ли мислите да и приликом овог чина треба бити оригиналан....? Довољно је оргинално, у данашње време, да неко у опште жели да се венчава. :-D Н И Н Е, florenntina, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука