Jump to content

Јубилеји заједнице Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости

https://www.pouke.org/facebook/kategorija/0442_feel-stars

Ово ће вам такође бити инетересантно. Овде ће бити постављане најбоље поруке са форума по Вашем избору и по избору Администрације.

Нове ЖРУ звезде  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Одговори 322
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa neka NAM je svima sretna dvogodišnjica i da ih ima još mnogo,da Žive Reči Utehe budu ono što su uvek bile u pravom smislu tih reči,Žive i Utešne.Da nas bude još više i da budemo bolji uz Božiju pomoć!  0442_feel 0442_feel  "Jer tako smo u mogućnosti" 0442_feel    0442_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Хвала Зајроне, трудимо се. Ово није само моје дело- никако! Ово је дело свих вас овде који се трудите да покажете љубав и ширину према свакоме па које нације, вере или невере био.

И не треба да нас људи хвале- нека нас Бог похвали у дан Његовог Другог доласка.

Што се мене тиче, када ме год неко похвалио ОБАВЕЗНО се дешава да ми Господ убрзо пошаље нешто за смирење. И хвала Му на томе.

Овакав треба да буде хришћански мисионар

Па овдје је пун Форум млађарије, морам им неког показати за примјер, кога бих могао иначе. Откуд би потом знали шта имају радити и какав треба бити хришћански мисионар на кога се имају угледати ако то не увиде на своје очи. Наравно честитка цијелом тиму ваших сарадника. А што се тиче хваљења то није никакав проблем с тим. Tо не моратe ни чекати на неко то изравнање и смирење, то вам ја могу послати одмах. Такав списак недостатака, критика и покуда око ствари које ми се овдје никако не свиђају а ни свиђат не буду али нејде сад то мјешат заједно шљиве и гљиве, похвалу и покуду. А није то ни педагошки. Кад се осјетите превише похваљеним одмах вам пошаљем такву читуљу с критикама какву још нема ни наш брат Родољуб па кад би све своје постове на "Критика модератора" саставио заједно. Да угледа такво нешто позеленио би од зависти. Кад год затреба, одмах пошаљем на ПМ.

Подели на овим сајтовима

• Гости

свака част за нове сајтове и моје искрене честитке за двогодишњицу постојања 4chsmu1 :drugarstvo: :drugarstvo:

Твоја улога у стварању свега овога је немерљива.

Такође, овом приликом желим да поздравим и о. Горана Живковића који је био један од утемељивача форума, који се заиста својски трудио да на почетку стане на чврсте ноге. Нажалост, отац Горан због својих обавеза и због рада на једном другом пројекту не може да често узима активног учешћа у даљем раду форума, али и даље радимо на заједничком усавршавању.

Подели на овим сајтовима

Ово је дивно! Хвала свима који су радили на овим пројектима, много ми се допадају... Свака част!!! Баш ми се свиђају ови статуси за ФБ, већ сам почела да их постављам тј. лајкујем... Најбољи сте!!! :drugarstvo: :drugarstvo:

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ово је дивно! Хвала свима који су радили на овим пројектима, много ми се допадају... Свака част!!! Баш ми се свиђају ови статуси за ФБ, већ сам почела да их постављам тј. лајкујем... Најбољи сте!!! :drugarstvo: :drugarstvo:

Хвала пуно. Мислимо да ће ова ФБ скрипта бити веома популарна. Свето Писмо online има потпуно другачију димензију, а биће ,сигуран ,сам свима на корист.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

:cheesy: :)7896634

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Оче Иване, хвала вама и свима из ЖРУ-екипе, најсрдачнији поздрав са жељом да дочекамо и 20-годишњицу... А после ће већ све тећи само од себе... Ако Бог да...  joooj

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Hvala puno Oce Ivane !!!!

Srecna nam Dvogodišnjica Foruma  :cheesy: :)7896634

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Nek svetlost Vaskrsa obasja Vas

i da vam Hristos podari spas,

da vam trud i strpljenje donesu plod i

da svima budete najbliži rod!!!

sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif

smej.gif 7896634joooj joooj dada dada

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Имате ексклузивну прилику да погледате како то изгледа, за сада само слике, а за неки дан и online верзија:

mikoxh.jpg

idrgwg.jpg

j09ldt.jpg

Пројекат је веома озбиљан и много је у њега уложено.

sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahaha

Свака част Оче!

Одлично!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...