Mono Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Фарисеј, RYLAH and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Jesus > Muhammed Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ти волиш "своју верзију" Исуса који није исти Господ Исус у ког верују хришћани. bgpj and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Vas odnos prema Isusu je slican kao odnos prema kralju kojeg smatras prosjakom. Mada je jos gore jer Boga smatrate za obicnog coveka proroka slicnog Muhamedu. Iz samih spisa se vidi da nemaju apsolutno nista slicno. Zivoti na Zemlji su im toliko razliciti ( i prema vasim spisima ) da je uvreda za Isusa uporedjivanje sa Muhamedom. Procitaj malo o tome http://www.google.rs...QLJsD8C6CtYV73w Verujte kao hocete. Ali shvatite da vas " Issa " nije sto i nas Isus. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Муслимани кажу да ће Иса судити свету а не Мухамед, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Е Несторије, Несторије, јел видиш шта си направио? Mилена КШ, -Владимир-, Zayron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 "......тако је дошло до тога да су и јеврејске и хришћанске јереси дале допринос зачетку ислама." Јарослав Пеликан, "Хришћанско предање. Историја развоја догмата", том I, стр. 52. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Пих брате, ал сте мргуди и незадовољиви ... Човек је направио један корак ка нама ... а ви сте га (не)дочекали у свом фари-фазону. Тако се не води дијалог. Боље је не коментаристи него баратати са (самозадовољним) истинама. Браво МОНО , и Христос тебе воли, само да знаш ! И не обраћај пажњу шта ти ови типови причају ! Олимп, Name, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ignjatije and Фарисеј је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 претходна порука ће бити пресудна за веома жустру дискусију, очекујем... mashalasmajli Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 "......тако је дошло до тога да су и јеврејске и хришћанске јереси дале допринос зачетку ислама." Јарослав Пеликан, "Хришћанско предање. Историја развоја догмата", том I, стр. 52. Samo me zanima sta je Muhamed doneo novo i revolucionarno. Zar je posle onako velicanstvenog i ispred svog vermena napisanog Novog Zaveta u kojem je sadrzana najveca duhovna visina i savrsenstvo zivota bilo potrebno vracanje na Stari Zavet u izmenjenom obliku koji se zove Kuran ? Zar da vise cenimo coveka koji je sebi dozvoljavao vise nego svojim sledbenicima, nego onome koji je svoj zivot dao za sve nas. Neka muslimani veruju kako hoce, njihova stvar.Ali neka malo i razmisle kada Isusa uporedjuju sa Muhamedom. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 musliman online ispovedio ljubav ka Hristu... hvaljen Isus Фарисеј, RYLAH, Владан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 претходна порука ће бити пресудна за веома жустру дискусију, очекујем... Па, не стварно... Не капирам како неко не може да има осећај за филинг, када видиш да неко изражава добронамерност и иде ка теби (-један Муслима каже да воли Исуса) а ти му кажеш , не - то ти се не рачуна, МОРАШ ДА БУДЕШ ПРАВОСЛАВАН КАО ШТО СМО МИ да би волео ПРАВОГ ИСУСА... Мислим, не могу да верујем да нас православље учи да толико немао слуха и за оно што је сваком добронамерном човеку, неоприсаном православном идеологијом, да види да неко жели да иде ка нама и да нам се обраћа (а можда подсвесно и тражи неку помоћ). ... Мислим да смо као православље много пукнути и спуцани идеологијама (разним у православљу) и да смо се (-теолози) много одвојили од обичног народа да каткад не осећамо и не разумемо његове потребе и једноставност. Много, много смо компликовани и разчовечени (дехуманизовани). Онај пут атеисти понудили да урадимо заједничку ствар за сиротиште (што је заправо позив за сусрет и дијалог) а ми их у свом самозадовољном фарисејском духу прогласисмо да су инфатилни итд ... И они, ено купили веш машину. Значи, скроз смо као људи - ДНО. СВИ СМО ТЕШКИ ФАРИСЕЈИ - КО НИЈЕ НЕКА МИ КАЖЕ ! ;-) (о. Иване, ово није викање него парола ;-) ) Јанко, nishizawa and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 СВИ СМО ТЕШКИ ФАРИСЕЈИ - КО НИЈЕ НЕКА МИ КАЖЕ ! ;-) Ja nisam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ja nisam... За тебе сам то знао од раније... ; ( Видиш, како си се јавио. ; ) Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука