kirios1 Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Ne samo teniseri. I u dobrim borilačkim veštinama, snaga udarca dolazi iz celog tela, koristeći sve resurse, a naročito važan korak je "zaključavanje" zadnje noge da bi se prenelo što više snage kroz telo, do same pesnice. Ipak, da vidim čoveka da polomi psu vrat ili kičmu, koristeći iste resurse, tom čoveku bih okrenuo glavu za Pi, da mu usta budu tamo gde mu je bio potiljak. Ne znam kako nekome može da padne na pamet da kaže da je kukavički više voleti životinje nego čoveka. Ljubav životinje je bez ikakve sumnje iskrena i ogromna i treba na nju uzvratiti na najbolji mogući način. Ma o kakvoj ljubavi zivotinje pricate kad vas ili vase dete, bilo koga, napadne pas, kako ces mu tad uzvratiti tu "ogromnu ljubav" iskazanu ugrizima, razderanom kozom, bolom, infekcijom, itd, niste normalni uopste vi koji tako tvrdite, Bog je dao zivotinje da sluze ljudima, a tretirati ih bolje nego ljude, ma kakvi da su ljudi, je psihicki poremeceno, to je mozda zamena, pokusaj da se od zivotinje dobije nesto sto bi trebalo od ljudi, kako god, bolesno, nije normalno; ja volim zivotinje, imam u kuci macku, odmah pored 2 prelepe kuce, itd, ali ovi psi sto napadnu, ne interesuje me razlog, ako je vlasnicki sto ne nosi korpu kad ga izvode, a za lutalice nije stvar samo sto se necu zaraziti, necu da me ujede, prema tome eliminisati Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 i, da, sistem ignorisi ga, u mom slucaju je bio kontraproduktivan, ja ignorisala, on me ujeo s ledja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љиљана Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 На жалост и на срамоту ова тема је веома актуелна. Ми, Срби у Србији немамо права ни колко пси. За псе се праве азили, добијају бесплатне вакцине, храну. На њих се сажаљевају, на своју браћу гледају са висине. Док За Србе за лечење прилажу ценовнике, псе лече из саосећања. Србима траже да плате, псима поправљају зубе, праве им протезе, Срби иду крезави, зубарске услуге су нам недоступне, никога није брига, кад пси имају зубарски проблем цела држава се дигне да им помогне. Псима је приподно лајање уједање, треба да вежбају, ко још сме да дигне глас да се заштити? kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 добро питање..а мислим да нисам била у тој ситуацији...јес да је било да хоће да растрга ограду.Али онако да ми је метар до мене,..то не..Тако да...ако се то деси јавим вам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 На жалост и на срамоту ова тема је веома актуелна. Ми, Срби у Србији немамо права ни колко пси. За псе се праве азили, добијају бесплатне вакцине, храну. На њих се сажаљевају, на своју браћу гледају са висине. Док За Србе за лечење прилажу ценовнике, псе лече из саосећања. Србима траже да плате, псима поправљају зубе, праве им протезе, Срби иду крезави, зубарске услуге су нам недоступне, никога није брига, кад пси имају зубарски проблем цела држава се дигне да им помогне. Псима је приподно лајање уједање, треба да вежбају, ко још сме да дигне глас да се заштити? Милан Меденица :) and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 овај je бољи https://www.pouke.org...120#entry665357 http://www.youtube.com/watch?v=ULyYNypLfQQ Аурор је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Ту само помаже ако крене на тебе да га добро ишутираш,не озбиљно,никако бежати,ако се звер крене ка теби,не чекај да стигне да уједе већ одмах ногом у главу. ? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Pa vi ste veće zveri nego ti ,,kerovi'' o kojima diskutujete... Ako zalaje na vas, krene za vama, pođe da vas napadne- što će jako teško uraditi ako ga pre toga niste terali bez razloga ili ga na neki drugi način ugrozili- jednostavno se sagnite, čučnite i pravite se da hoćete da uzmete kamen. Nemojte ga, naravno, gađati, pobeći će i bez toga. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 mozda nisi citala gore, nije tacno da ce da reaguje samo ako si mu nesto uradio, ja mu nista nisam radila, hodala mirno, normalno ulicom i ujeo me dotrcavsi s ledja, i gomilu puta sam videla da se copor pasa ili manje ustremi iz cista mira ka ljudima, koji ih uopste ne diraju, niti obracaju paznju na njih; zasto negirate cinjenice, istinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 I mene je kuče s leđa ujelo...tj gricnulo,izvukla sam se. Da,nije tačno, napašće te iz čista mira pas, ali u manje od 1% situacija. Mnogo više znam u ovoj oblasti od svih vas, i znam da od 1000 pasa na ulici, 1-4 će napasti iz čista mira. A za to krivite gradske vlasti, a ne psa, ti psi su uglavnom bolesni ili imaju poremećaj agresivnosti, što se u mojoj bednoj varošici rešava tako što se ti psi uspavljuju jer su opasni za okolinu i sebe. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Шта направи Дизни са Мазом и Луњом, сад сви мисле да су пси фине куце из цртаних филмова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Reci to nekom drugom, a ne meni, studentu veterine, koja sam upućena u sve, plus aktivna u pomaganju, volontiranju i zbrinjavanju životinja, udomljavanju, koja sam XY puta gledala izveštaje koji se pišu kada neki pas napadne nekoga- obično to završi u Veterini Beograd i sličnim ustanovama, da se ,,avetinja'' pronađe, a ono ispadne neka leva priča, ovamo rečeno pas napao sirotu bakicu,još ono scena, ispala korpa sa pijace, rasule se jabuke i kruške... a ono sirota bakica čim je videla psa kako leži u parku, uhvatila motku, bacila ceger, počela da tuče psa... to je bio slučaj koji je bio medijski pokriven. a ima ih milion ovakvih. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Нем' појма, могуће, не бавим се тиме. Мене су нападали пар пута и то увек искоче из неког грмља где их нисам нит видео нит сањао да их има. Недај Боже да покажеш страх у таквим случајевима, покидаће те к'о свиња масну кесу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Изглед пса може да вара.Рецимо раса "newfoundland" (оне дадиље из Петра Пана ) је један међу највећим и најтежим пасминама а истовремено су врло благог карактера и један од најбољих породичних паса икада. Шта направи Дизни са Мазом и Луњом, сад сви мисле да су пси фине куце из цртаних филмова. Пси су још бољи и финији него у цртаним филмовима. Само ко има пса тај мора да зна да - какав пас такав и газда,нису то плишане играчке. Николa and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 pa podivljaju, i gore im je u gradovima gde je sve beton, neprirodno okruzenje plus nemaju gazdu tj ljubavi, za to pas nije stvoren Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука