w.a.mozart Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 http://theoatmeal.com/comics/tesla RYLAH, Oglo, Sophrosyne and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Интересантно. Баш је био прави Моцарт (електро)технике. Како то да тако велики умови тако прођу за живота? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2012 pa klasika... skoro svi su tako završili inače i mene je podsetio na mocarta u onom delu gde piše da je u glavi osmišljavao gotove projekte u potpunosti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Мај 15, 2012 Пријави Подели Написано Мај 15, 2012 super je. kao stari fanzini w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 15, 2012 Пријави Подели Написано Мај 15, 2012 Оутмил рулз. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Iznenadio sam se kada sam pročitao skoro da je Tesla bio strastven pušač skoro celog svog života i da je tek 30-tih prestao da puši i to samo zbog nemaštine. Nikad ga nisam video kao pušača, valjda zato što je bio u fazonu ništa bakterije, ništa devojčice, ništa alkohol, ništa masna hrana... ništa sedenje na ladan beton. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Тад је пушење било здраво и модерно. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 pa klasika... skoro svi su tako završili inače i mene je podsetio na mocarta u onom delu gde piše da je u glavi osmišljavao gotove projekte u potpunosti i to kao munja zato je mozda i bio fasciniran munjama...negde sam procitao cak da je razgovarao sa njima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Napokon izbaciše i ovo sad ću da oslušam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 То је прави научник и хришћанин, није марио за материјално и све што је стекао уложио је у даље развијање науке. Сви око њега су имали далеко већу материјалну корист од његових изума, знао је он то али није марио, њему је било битно да може да ради у своја истраживања.Он је пре 100 година имао визију рачунара и интернета, није баш прецизно рекао како ће то радити и изгледати али је све основне ствари како ће то радити и како ће људима користити.Имао је он још порока а један од највећих је картање.Највеће "мане" генија су што су они бар 100 година испред тренутног стања у свету (а Тесле је био и пар векова испред), конкретно у његовом случају пуно његових патената су били оспоравани због економске манипулације тадашњих утицајних људи, знали су они да то доноси добро човечанству али они имају више материјалне користи ако то остане по старом.Кажу да једину погрешну процену коју је он дао а то је да ће живети око 120 година, можда сам погрешио пар година давно сам то прочитао.Тесла је највећи геније и научник икад!!!Ево један леп интервју са њимhttp://skrivenosaznanje.blogspot.com/2011/05/intervju-tesle-sa-dzon-smitom.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 То је прави научник и хришћанин Pa sad..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Pa sad..... Пусти бре децу да се играју! И ти си ми неки... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука