Jump to content

Анкета на Блицу - којој сте политици блиски

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest о. Агапије

Анкета, лоша...

Одговори су врло искључиви.

Овакву анкету требало би да направи тим од социолога, економиста, правника, психолога .... а не неки ентузијаста.

Моји резултати :

SRS: 26%

DSS: 25%

JS: 17%

промашај....

Подели на овим сајтовима

Na horizontalnoj osi su ti ubedjenja vezana za ekonomiju (Levo - posao drzave je da obezbedi blagostanje za sve, Desno - slobodno trziste je najbolje resenje za povecanje prosperiteta)

Na vertikalnoj su ubedjenja vezana za slobodu pojedinca (Gore - drzava treba da kontrolise pojedinca i da brani moral u drustvu, Dole - svaki pojedinac treba da bude slobodan i sam izabere kako zeli da zivi)

Kako se poznate licnosti kotiraju

internationalchart.gif

Najblizi ti je izgleda Papa Benedikt XVI :D

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Na horizontalnoj osi su ti ubedjenja vezana za ekonomiju (Levo - posao drzave je da obezbedi blagostanje za sve, Desno - slobodno trziste je najbolje resenje za povecanje prosperiteta)

Na vertikalnoj su ubedjenja vezana za slobodu pojedinca (Gore - drzava treba da kontrolise pojedinca i da brani moral u drustvu, Dole - svaki pojedinac treba da bude slobodan i sam izabere kako zeli da zivi)

Значи ја му дођем нешто као разблажени Стаљин(а рецимо да је Стаљин симбол за Водку) са неких 50 галона обичне воде ?

Подели на овим сајтовима

iG0u6mVnBRDAk.JPG

Јел мож сад неко да ми протумачи дијаграм ?

Слични смо ја и ти, ти мало левље, ја мало дешње :).

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

politcomp.png

;)

Одлично. :). Можемо формирати базу политичких опредељења форумаша.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Види молим те, свугде сам у средини , ни врућ ни хладан. Није то добро морам да се мало специјализујем.

SRS: 13%

SNS: 13%

DSS: 13%

URS: 11%

JS : 9%

SDPS:9%

DS: 8%

SPS: 8%

SVM: 7%

13yf1hz.jpg

Подели на овим сајтовима

to se kaze "zlatna sredina" ili "pozitivna nula" lol :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...