Баба Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 http://anketa.blic.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 ПОДЕЛИТЕ РЕЗУЛТАТЕ СА ОСТАЛИМА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Ето, треће питање је тотална навлакуша. "Jedina pravila i zakoni kojima ljudi treba da se vode dolaze od crkve Država i društvo treba da se usmeravaju načelima crkve Svaka čast crkvi, ali treba da se zna gde je mesto crkve, a gde države u našem društvu Crkva treba da se okrene isključivo vernicima i da se okane državnih pitanja" То су једини понуђени одговори "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Бираш најближи одговор. Мада је анкету вероватно радио неки студент за семинарски рад Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 URS: 31% SNS: 28% DS: 23% Мада на нека питања сам имао јасан одговор, нека сам 80% био сигуран, јер није био понуђен бољи одговор. Све у свему један микс жутаћа, томо-диплома и динкића - саибабе....а заправо везе нема са реалности, јер и овај програм који нуде, саме странке не испуњавају. Зашраво непостоји програм странке у Србији кога ја подржавам подржавам, али ето реко да видимо шта ће рећи анкета. . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Ма та анкета је стављена мало за доколицу, наравно да није нешто озбиљно припремано. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 анкета је крими или, како мали перица замишља политику у србији ... katja and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 ај видите овај, боље пије воду. http://www.politicalcompass.org/test ја сам овде, а видећете на крају теста и где сте ви, у односу на које личности Economic Left/Right: -5.00 Social Libertarian/Authoritarian: -3.49 DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Economic Left/Right: -3.75 Social Libertarian/Authoritarian: -3.85 ovo nesto ko potapanje podmornice greengrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Mislio sam da je zezanje ali su pogodili ... Rezultat Prema socijalnim, političkim i ekonomskim pokazateljima, Vama su najbliže stranke: SRS: 55% DSS: 45% SPO: 0% Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Анкета је добро одрађена. Поприлично је тачна са мојим увјерењима. На вертикали која приказује утицај државе у односу на поједница, више сам за то да индивидуа има већу улогу, док улога државе није занемарљива, али улога индивидуе је важнија. На хоризонтали која приказује однос љевице и деснице, за нијансу сам више на десници, али на златној средини, будући да сам увјерења да ниједна опција превише лијево, или превише десно по себи негарантује успјешност, него да као човјек, подједнако треба користити и лијеву и десну опцију, као руке. Све зависи од осталих фактора, менталитет, обичаји, навике, број популације, географски положај, расположивост ресурса...итд. sqny and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Prema socijalnim, političkim i ekonomskim pokazateljima, Vama su najbliže stranke: DSS: 32% SRS: 29% PUPS: 20% Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 SVM: 26% SPO: 22% LDP: 20% Čoveče, ja i Ištvan Pastor! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 SPS: 16% PUPS: 14% SNS: 14% Крко и Ивице, ето мене код вас! А сачуваћу ову страницу као доказ да сам искрени социјалиста и пензионер, а не само опортуниста! greengrin Смејурија! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Radio sam isti ovaj test pre nekih 5-6 godina. Liberalna ubedjenja su mi ostala ista, ali sam iz jake levice presao u desnicu. Izgleda da su pisanje Zvonka i drugih uticala na mene vise nego sto sam mislio. Ipak se tesim da sam jos daleko od Fridmena i Tacerke . Tu sam negde... ko Hitler Милан Меденица :) and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука