Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Када се изврне поента реченог, лако се долази до закључка до кога си ти дошао...али од тебе и сличних се и не може очекивати ништа друго.

Licne kvalifikacije tog tipa ne pomazu bas mnogo u diskusiji... moguce da sam te pogresno razumeo, pa samim tim i izvrnuo poentu... samo ne znam koji deo sam pogresno razumeo, da li to da pojedine partije podrzavaju samo oni koji imaju odredjenu direktnu materijalnu korist od njih... ili to da samo slepci ne vide propast Srbije... ili to da sa takvima ne treba ni razgovarati... ponovo procitah i zaista ne znam sta sam to pogresno shvatio...

Радио сам ја на много различитих места и вероватно ћу радити на још многим местима, као што и сада радим на више места да бих живео као човек...и то нема никакве везе са твојим жутима (а несумњиво си жут си од главе до пете колоне!), то би се десило да је било ко дошао на власт, јер свако схвата да је пожељно на неки начин имати Цркву уз себе...свако из неког разлога.

Sto se tice toga da sam "nesumnjivo zut"... nisam ni glasao na DS na izborima za republicki parlament... glasao sam za njih na lokalu, zbog nekih konkretnih resenja koja nude za mesto u kojem mi je prebivaliste... mislim da su losi ali da su svakako manje losi od SNS, Dveri, Radikala i ekipe... a da me ne brine sta ce se desiti sa drzavom ako ovi dodju na vlast ne bih nikad ni glasao... jer nemam za koga...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Није он овдје само Тадића исмијао...испало је да је лоше што је црногорац поријеклом, родом из Босне, а предсједник Србије. Можда није намјерно, можда има прикривене намјере, али у сваком случају, неспретно и дволично. Вамо српска Босна, српска Црна Гора, а не ваља да предсјеник буде из српске Босне и српске Црне Горе.

Pa za seselja se nebi ovako ismevali. On covek hoce Veliku Srbiju i ne moze mu se prebaciti poreklo. Ali za ove klosare koji od Srbije hoce samo vlast i pare ali ne i sve srbe u jednoj drzavi a sami nisu iz srbije a ni srbi ... e njih treba ismevati jer nista drugo i ne zasluzuju. Te vucibatine ismevaju Srbe i srpske patriote vec dugo. Pa ismevanje je najmanje sto im srbi duguju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ustvari, on ovim samo potvrdjuje da nije nikakav protivkandidat Tadicu i DS-u vec saradnik. Vec zadnje 3-4 godine. On je taj koji forta srbe i uvaljuje im prevare. Deli srpske patriote umesto da ih ujedinjuje. Ovaj lik je najbolji saradnik Tadica i DS-a. Od patriota pravi budale koje posle levicari ladno mogu da ismevaju i segace sa njima. Pa vi glasajte za ovakve likove ili Dveri. Jer i ti duvaju u isti rog. Isti ih finansiraju i isti su im ciljevi. Jedine dve stranke desnice u Srbiji su Kostunicin DSS i Seseljevi Radikali. Sve ostalo je podvala srbima. Samo sto srbima treba batina da bi poceli da kapiraju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa za seselja se nebi ovako ismevali. On covek hoce Veliku Srbiju i ne moze mu se prebaciti poreklo. Ali za ove klosare koji od Srbije hoce samo vlast i pare ali ne i sve srbe u jednoj drzavi a sami nisu iz srbije a ni srbi ... e njih treba ismevati jer nista drugo i ne zasluzuju. Te vucibatine ismevaju Srbe i srpske patriote vec dugo. Pa ismevanje je najmanje sto im srbi duguju.

Ma нека они исмјевају Тадића. Само тај контекст на постеру не ваља.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Свако ко има неку корист од комунистичких синова и наследника (тј. жутих, спс-а, лдп-а, чанка и невладиног сектора), материјалну, услужну или финансијску корист, наравно да ће бити уз њих и да ће их здушно подржавати и оправдавати у свакој њиховој дванаестогодишњој ( када је у питању спс, онда је то 23 - годишња владавина), само слепцу невидљивој, политичкој бестијалности, пљачки, свеопштем руинирању и непрекидном понижавању земље. Ма колико очигледна несрећа била коју наносе овој земљи и народу, такве особе то не дотиче...то довољно говори о образу тих особа. Шта има да се више прича са њима? Важно је да је њихово дуп* смештено на финансијски фином, ушушканом и сугурном месту, а остали, што се њих тиче, слободно нека сви поцркају!

Нема се шта причати са њима. Нема потребе таквим људима доказивати било шта и крајње је бесмислено улазити у пристојну, аргументовану и нормалну врсту дискурса са њима, јер тако нешто непогрешиво води апсурду који, на крају, само тебе може да извргне подсмеху и направи будалом.Они разумеју само један језик.Они приморавају људе нас ту врсту језика.Они никада неће хтети да нормално тј. политичким путем сиђу са власти јер су алави, похлепни, неурачунљиви и покварени до пакла и назад....имају све полуге моћи, све је у њиховим рукама и увек једноставно кажу "не", "није тачно", "то је лаж", "нисмо ми покрали гласове, ви сте лопови"," нисмо ми криви за свеопшту пропаст, иако владамо 12 (23) година земљом", "нисмо ми уништили економију, привреду, пољопривреду иако смо на власти све време, него сте ви опозиција криви за све"," нисмо ми пљачкаши, иако је сваки политички сектор у нашим рукама и под нашом контролом, па и криминалне структуре, навијачке групе, синдикати, новине, сви медији, већ сте ви лопови који сте против нас и наше владвине, иако нисте на власти и ништа није у вашим рукама"...и тако до бескраја, без икакве смислене логике, без стида, срама и страха од било каквог кажњавања, јер ко ће и како да их скине кад је све под њиховом контролом и грчевито, по сваку цену, желе остати на власти и избећи затвор? Како су дошли на власт, једино тако и могу да оду и то они добро знају...тешка, претешка, ужасно тешка поквареност и стравичних размера психопатологија...на жалост, али то је сушта истина...згађен сам, страховито разочаран и надасве уморан од свега.

АМИН!

Само се надам да ће Господ да им врати за сваку сузу детета, мајке или оца..јер због њихових крађа нису могли ни лек да плате...

Искрено се уздам по први пут искључиво у СТРАШНИ суд...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

524042_148335625297895_100003643742635_181158_1760139837_n.jpg

ово поређење је толико јадно да сам згађен скоро колико и БоТоМ и ТомОм..

ево ја сам родом из старе Србије...који су отишли у ЦГ...па се вратили на КиМ..а ја рођен у Сарајеву живим у Реп.Српској БЛ и имам држављанство Србије...

шта сам ја по вама...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ево још резултата избора. Обећавали владу са 15 министарстава, али не можеш тако лако нахранити све странке и странчице :)

Apetiti stranaka veći od broja resora u vladi

Nagradno pitanje glasi - da li je realno da nova srpska vlada ima 15 do 17 ministarstava? Odgovor je kao u onom vicu o tome kako smestiti slona i žirafu u frižider - teško!

Stranke s jedne strane obavezuje obećanje dato u kampanji da će napraviti manju i efikasniju vladu. S druge strane, realnost je da će vladu, o čijem su se formiranju načelno dogovorili socijalisti i demokrate, sastavljati koalicije sastavljene od, bar formalno, najmanje 17 stranaka! Taj broj bi, u slučaju da u kombinaciju uz SPS i DS uđu i Preokret i URS, mogao da naraste i na 25!

Nisu, naravno, sve te stranke iste po važnosti, niti sve imaju ambiciju da delegiraju svog čoveka u kabinet novog premijera, ali teško da bi sam ministarski sastav mogao da prođe bez predstavnika barem osam partija.

Rezultat bi bio isti bez obzira na to da li bi se listama koje predvode DS i SPS pridružio Preokret ili URS.

- Moraćemo da se uklopimo u taj broj od 15 do 17 ministarstava. Bio bi veliki problem da uradimo drugačije - kaže za “Blic” jedan od visokih funkcionera liste “Izbor za bolji život”.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/323381/Apetiti-stranaka--veci-od-broja-resora-u-vladi

Подели на овим сајтовима

Није он овдје само Тадића исмијао...испало је да је лоше што је црногорац поријеклом, родом из Босне, а предсједник Србије. Можда није намјерно, можда има прикривене намјере, али у сваком случају, неспретно и дволично. Вамо српска Босна, српска Црна Гора, а не ваља да предсјеник буде из српске Босне и српске Црне Горе.

У политичким сукобима и поделама у Србији одавно не постоје ни принципи, ни идеје, ни вредности, ни елементарни лични интегритет - постоје само стране...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ево какав морооооон има да води државу!

Тадић: Биће рата на Балкану ако победи погрешна особа

13. 05. 2012 14:45 | Вестинет

1

boris-tadic031.jpg

Борис Тадић (Фото: Вестинет)

Београд - Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић сматра да постоји опасност од нових сукоба на Балкану уколико би на чело државе дошла погрешна особа.

„Уколико би на чело Србије дошла погрешна особа, односно ако би врховни командант Војске Србије постао човек чији је једни програм до скора било насиље, претње и шовинизам онда свакако постоји опасност од изазавања нових сукоба на Балкану“, рекао је Тадић за „Дневник“ .

Он је додао да је ЕУ формирана, као трговински, али и мировни споразум, који трајно отклања опасност од сукоба. „Јасно је стога, да је неопходно створити услове за такозвану дебалканизацију нашег региона, односно створити услове за дуготрајни мир на простору Балкана. Посебно ако се има у виду његова не тако давна историја, али и она у дужем временском периоду „, констатовао је Тадић.

Он је казао и да је основна идеја протеста најављених због наводне крадје гласова да се угрози легитимност избора и унизи Србија у медјународној заједници. „Ако ми из Србије шаљемо слику неуредјене земље, у којој институције не решавају проблеме, и враћамо се у атмосферу у којој се све решава насиљем, то је јако лоше.

Нико од инвеститора неће доћи у такву земљу, као што нико не воли да улази у кућу у којој је свадја „, рекао је. Тадић је истакао да је такво понашање неодговорно и нецивилизовано јер не може свако ко је незадовољан изборним резултатом да прогласи изборну крадју.

Тадић ће се у другом кругу председничких избора 20. маја борити против лидера напредњака Томислава Николића.

тачно нисмо здрав народ....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Овако жуто црвени кмери виде урбанизацију Србије...

За 15 година у Србији ће нестати још 1.200 села

13. 05. 2012 3:17 | Танјуг

5

sirogojno.jpg

У наредних петнаестак година нестаће око 1.200 села (Фото: Курир)

Врњачка Бања – У Србији данас има око 50.000 напуштених кућа на селу, а у наредних петнаестак година нестаће око 1.200 таквих насеља, јер их житељи напуштају у потрази за бољим животом по градовима, изјавио је данас у Врњачкој Бањи председеник Одбора Српске академије наука и уметности (САНУ) за село Драган Шкорић.

У уводном излагању на Округлом столу „Селу у сусрет”, академик Шкорић је навео је да од око 4.600 села у Србији, око 1.900 је потпуно напуштено.

Шкорић је подсетио на истраживања да је, за пола века, од 1950. до 2000, из села у градове Србије прешло осам милиона људи, док је у свету за такав процес потребно од 120 до 150 година.

По Шкорићу у селима Србије је око 260.000 момака и више од 100.000 девојака близу пете деценије живота који нису ожењени и удати. Србија се сваке године смањује за око од 35.000 људи, јер више грађана умире него што се рађа нових, упозорио је Шкорић. Академик Шкорић је такође указао да на селу где живи око 180.000 пољопривредних пензионера, чија су просечна примања око 8.000 динара месечно, „што је веома мало“.

Учесници дводневног скупа у Врњачкој Бањи указали су да у српским селима постоји пуно домова културе које треба обновити или треба помоћи житељима да успеју у томе, како би осетили да су део друштва.

Учеснике је поздравио домаћин скупа глумац и режисер и члан Одбора за село САНУ Радош Бајић.

Једна од главних тема Округлог стола, данас и сутра, биће село као произвођач и потрошач културних добара, месту и улози задружних домова и домова културе.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ово поређење је толико јадно да сам згађен скоро колико и БоТоМ и ТомОм..

ево ја сам родом из старе Србије...који су отишли у ЦГ...па се вратили на КиМ..а ја рођен у Сарајеву живим у Реп.Српској БЛ и имам држављанство Србије...

шта сам ја по вама...

ti si SRBENDA

Подели на овим сајтовима

ја сам очигледно национална мањина...

јер сам о овим локал патриотама...мешавина...Срба, "Македонаца", "Босанаца" и "Црногораца"

Lepo je neko rekao da je namerno Srpsko svedeno na Srbijansko edabi sve ono što je van toga prestalo da bude Srpsko.

Подели на овим сајтовима

Отац Јефрем изражава лични став о геј паради и (не)одговорности Тадићевих властодржаца.Позива на масован излазак на улице и смењивање "владајуће банде".

http://www.google.co...y9SFxsQ&cad=rja

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...