Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

A sta si ti neki manolog?

Нисам, него се уопште не слажем са констатацијом са слике. Ничему није речено стоп, само су се промениле боје из црвене у жуту. За писменост сам само хтео да боцнем. greengrin

А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника

којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију.

Подели на овим сајтовима

Нисам, него се уопште не слажем са констатацијом са слике. Ничему није речено стоп, само су се промениле боје из црвене у жуту. За писменост сам само хтео да боцнем. greengrin

Подсјетиме на блажину пјесму доле, доле. Можда је он прорекао ток кретања српске политике..ем што иде доле, доле у једном стиху распоред боја иде: црвена, жута, плава, зелена, црна, бијела....Црвена је прошла с слобиним комуњарама, жута је актуелна са демократама. Можда нови 5.октобар који ће се десити кад тад биће нацијоналистички са плавом бојом, а кад се још до доле стигне, биће нови 5.октобар, кад ће таман Турци са Албанцима стићи и донијети зелену боју, и кад то дотакне неко своје дно дна, тада више неће бити никаквих 5.октобара, биће све црно...након тога иде бијело, знак да нас нема више, избрисани смо.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

ja ne mogu da verujem sta pisete vi, pa udostojite se makar da pogledate na sta Dveri imaju primedbu, a ne da pisete potpisali su rezultate.

Oni tvrde da je do kradje doslo POSLE potpisivanja u toku prenosenja glasova sa birackih mesta do rik-a(gde nije bilo predstavnika stranaka) i da je tada izmenjen zapisnik!!!!!!!!!!

Kako je izmenjen zapisnik? Neko je falsifikovao potpise svih clanova komisije i svih posmatraca??? Nisam jos cuo takvu primedbu... jel Dveri to tvrde? To je bar lako dokazati... i to bi bio najgluplji pokusaj kradje u istoriji...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Подсјетиме на блажину пјесму доле, доле. Можда је он прорекао ток кретања српске политике..ем што иде доле, доле у једном стиху распоред боја иде: црвена, жута, плава, зелена, црна, бијела....Црвена је прошла с слобиним комуњарама, жута је актуелна са демократама. Можда нови 5.октобар који ће се десити кад тад биће нацијоналистички са плавом бојом, а кад се још до доле стигне, биће нови 5.октобар, кад ће таман Турци са Албанцима стићи и донијети зелену боју, и кад то дотакне неко своје дно дна, тада више неће бити никаквих 5.октобара, биће све црно...након тога иде бијело, знак да нас нема више, избрисани смо.

koji si ti fatalista... ima jos reci za usporedbu ali ces se uvrediti ako nastavim... i nemoj mi samo sa spikom kako si realista...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

koji si ti fatalista... ima jos reci za usporedbu ali ces se uvrediti ako nastavim... i nemoj mi samo sa spikom kako si realista...

Ма опали слободно. Не дотиче ме се. Ако то није реалност, онда не знам само шта је реалност. Можда је боље да је покажеш?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Tadic ni po koju cenu ne sme da izgubi izbore.I onda koristi ranorazne prljave metode kako da dodje do toga.Ko cita Blic videce kolika negativna kampanja se vodi protiv Sns,a reklamira Ds u svakom kontekstu,pocevsi od reklama na naslovnoj,pa preko cele na zadnjoj,pa spinovanje naslova,lazi raznorazne itd.Ovo je do sada najprljavija kampanja.Ds niko ne kontrolise,i bukvalno trenutno drze i kontrolisu sve organe vlasti u Srbiji.Napred Toma grobar!

Подели на овим сајтовима

Ма опали слободно. Не дотиче ме се. Ако то није реалност, онда не знам само шта је реалност. Можда је боље да је покажеш?

ne kapiras ti, evo kad vec moram da linkujem

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

РИК да каже откуд хиљаде листића на улици“

10. 05. 2012 20:00 | Бета

19

vojsilav-kostunica.jpg

Лидер ДСС-а, Војислав Коштуница (Фото: Вести)

Београд – Председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница оценио је да је запањујућа и за демократски поредак поражавајућа чињеница да је на хиљаде гласачких листића пронађено на улици и оценио да то говори да је дошло до грубих крађа на изборима.

„Од Републичке изборне комисије (РИК) и надлежних државних органа захтевамо да у најхитнијем року дају прецизан одговор откуд се на хиљаде изборних листића нашло на улици. Исто тако од РИК-а захтевамо хитно објашњење како је могуће и ко је одговоран што је штампано 261.000 више изборних листића за изборе на Косову и Метохији“, навео је Коштуница у писаној изјави.

Коштуница, који је био и председнички кандидат ДСС-а на изборима 6. маја, је додао да нико не може и не сме да се поиграва и да поткрада народну вољу.

„Зато одговори надлежних органа морају бити потпуно јасни и брзи“, рекао је Коштуница.

Лидери Српске напредне странке Томислав Николић и Александар Вучић одржали су раније данас конференцију за новинаре на којој су изнели тврдње да су избори нерегуларни, да је било крађе гласова и показали врећу са гласачким листићима за које тврде да су пронађени у контејнеру након што су замењени унапред припремљеним листићима на којима су заокружени кандидати владајућих странака.

РИК: Није било крађе на изборима

Портпарол Републичке изборне комисије (РИК) Миодраг Петровић изјавио је да се не може говорити о крађи гласова на изборима 6. маја и да сви који о томе говоре морају изнети такве доказе.

„Докази морају бити валидни и изнети у законски прописаној форми. Тамо где РИК утврди да су приговори основани, РИК ће такве приговоре усвојити и поновити изборе на одређеним бирачким местима“, рекао је Петровић агенцији Бета.

Петровић је навео да сви избори неће бити поновљени, без обзира на „очекивања неких“.

„Ово што је до сада урађено у РИК-у указује да неће бити поновљени сви избори. Можда ће бити поновљени на неким бирачким местима“, рекао је он.

Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор је јуче рекао да ће због тога што су СВМ, како је навео, жестоко покрадени на изборима 6. маја, затражити да се резултати избора на свим нивоима преиспитају.

Подели на овим сајтовима

Жути су Дејвид Коперфилд за Слобу...малчице набацише себи, малчице гласова спс-у, малчице урсу...сасвим довољно да крађа не буде у потпуности очевидна.Е, сад...можеш да доказујеш колико год хоћеш, какве год очигледне доказе имао, да су избори на многим гласачким местима нерегуларни (тачно за тај мали постотак колико је њима довољно да зезну снс и још понеке партије, између осталог и лдп), па се ти буни колико ти је воља...џаба! Хоће да владају до судњег дана а, ако је икако могуће, хтели би и да избегну вероватне затворске казне и заплену имовине коју су бестидно и бесомучно покрали...који су то липтоматици, па то је невероватно!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

ne kapiras ti, evo kad vec moram da linkujem

http://sr.wikipedia....rg/sr/Фатализам

Е морао си да ми нацрташ, хехе...Само што ја нисам фаталиста. Ја не вјерујем ни укакву судбину и преодређеност у ужем смислу. Нити вјерујем у ширем смислу да је људима немогуће да својом вољом креирају свој лични живот. Напротив, стојим на чврстом стајалишту да је управо сопствена воља, сопствена перцепција свијета, сопствена личлност, сопствени карактер, то чиме управљаш животом, а не судбина, масони, илуминати итд...A...да немам вјеру да ће се овјде нешто ускоро или икад промјенути, јесте немам је. И не заснивам то ни на каквом трансцендентом мишљењу, него на историјским догађајима задњих 200 година, на поређењу са осталим сличним народима Балкана, и на основу посматрања људи из сопствене околине, обичаја, навика и жеља. Ако сам по томе фаталиста, онда нека буде.

Подели на овим сајтовима

petak 11.05.2012 | 12:51

I Dinkić kaže da su izbori sumnjivi

Izvor: B92, Beta

Beograd -- Lider URS-a Mlađan Dinkić kaže da su izbori 6. maja bili jedan od najsumnjivijih posle 5. oktobra 2000. godine i traži da se ispita da li je bilo izborne krađe.

Tweet

3926257824f65c5785cead042212493_v4%20big.jpg

Foto: Beta

Dinkić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje kako komentariše optužbe SNS o izbornoj krađi, rekao da su one ozbiljne i da država mora ispitati izborni proces, kao i da neko mora da odgovara ako je bilo izborne krađe.

"Ovo je bio jedan od najsumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra", rekao je Dinkić.

On je kazao da URS nije zadovoljan izbornim procesom, pogotovo u Subotici i Novom Sadu, ali da nema pravo da se žali jer su njihovi kontrolori potpisali zapisnike.

"Šta se desilo, desilo se. Pet dana posle izbora nemamo nameru da o tome pirčamo", rekao je Dinkić i istakao da se ne sme dozvoliti da "u demokratskom društvu budu sumnje da su izbori bili neregularni".

URS je posle konferencije za novinare poslao pojašnjenje izjave Mlađana Dinkića u kome navodi da je lider URS-a izrazio sumnju u izbrni proces koji se odnosi na lokalne izbore u Subotici, Novom Sadu i Svilajncu gde je URS podneo zvanične prigovore, a ne na izborni proces koji se odnosi na predsedničke i parlamentarne izbore.

Evo i mladja se javlja izgleda da ovo nece da izadje na dobro po zutokrate i pendrek diviziju

Подели на овим сајтовима

Е морао си да ми нацрташ, хехе...Само што ја нисам фаталиста. Ја не вјерујем ни укакву судбину и преодређеност у ужем смислу. Нити вјерујем у ширем смислу да је људима немогуће да својом вољом креирају свој лични живот. Напротив, стојим на чврстом стајалишту да је управо сопствена воља, сопствена перцепција свијета, сопствена личлност, сопствени карактер, то чиме управљаш животом, а не судбина, масони, илуминати итд...A...да немам вјеру да ће се овјде нешто ускоро или икад промјенути, јесте немам је. И не заснивам то ни на каквом трансцендентом мишљењу, него на историјским догађајима задњих 200 година, на поређењу са осталим сличним народима Балкана, и на основу посматрања људи из сопствене околине, обичаја, навика и жеља. Ако сам по томе фаталиста, онда нека буде.

kako oces, tvoj izbor...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...