Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Брате ..кажем већ горе.. оставите тај клип боље за све.. екипа која све ово ради и за кога то ради ... није вредна помена.. а Бошко и његова екипа су ...загризли...

За ово се иде у затвор и остаје без посла, знам шта се радило у мојој општини тако да ми је све јасно и познато.

Подели на овим сајтовима

Одлично запажање.. али има још... ;)

из истог разлога и ови дижу галаму... а они нису његови пријатељи.. тако да неко нас очито врти..само сад су други играчи у старим улогама (да не кажем ''Вуковим кожама'' ;) ) ..да и оно мало патриотизма што је остало. и оно мало поноса буде потрошено на споредне будалаштине и да се процес полако али што сигурније потпуно приведе крају ..

и да се спусти завеса..

Оде ти далеко... избори су бре у питању , то ти је оно бити или не бити , мало тако изађе се на улицу па се деру људи на власт да се истресу због бедног живота, онда оду кући па гледају на тв како се властодршцима тресу гаће , па ако виде да се не тресу онда се здраво наљуте па заправо изађу на улице али овај пут с тољагама и багерима и Вељом Илићем на челу .

Е ондак може бити свашта , ал најчешће властодршци се предају .

Међутим има и даље .

Рецимо кад властодршци немају ни толико мозга колико је имо Слоба, онда они мисле да их стварно народ воли и да је ова банда на улици само шака јада, тада они ко и Соба пошаљу војску и полицију на народ .Народ се наравно јуначки разбежи .Сећам се кад сам се ја разбежо , шта ћу из Београда правац кући и онда сконтам да су ми сви новци поиспадали у бежанији и онда грацким бусом швере до Батајнице а после стопом за Бачку, једва стигох кући, и таман улазим на врата кад на тв-у иде снимак отог дана и причају медији како је покушан државни преврат јербо су домаћи плаћеници и клерофашисти тамо неки предвођени неким брадоњом шћели срушити Србију у овим тешким временима( а која нису за Србију тешка) не кажу они да су хтели срушити њих тј. режим него ни мање ни више него уставни поредак , Србију државу, владавину права и закона, светлу будућност итд.

И тако се то једном завршило и народ се издивљо и ошо кући .

Али запамтио је народ , не оног брадоњу , њега су ионако сви по БГ-у захебавали како је случајни пролазник , него је запамтио режим.

Јер народ некако чудно размишља , млого другачије од неке странке, што је уједно доказ да су странке ненародни елеменат.

овде сечем јер људи не волу да читају дугачко( маркетиншки трик)...

Овде наставак

Подели на овим сајтовима

Толико много желим да је ово крађа и да ови оду и слепо верујем да јесте, али све више увиђам да стварно нема неких правих доказа,

Какве су ти мисли, такав ти је живот.

Подели на овим сајтовима

sta ce ti veci dokazi od stanja u drzavi lol, pa jel trebaju jaci dokazi? samo da ti kazem, jaci dokazi nit postoje nit trebaju :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Толико много желим да је ово крађа и да ови оду и слепо верујем да јесте, али све више увиђам да стварно нема неких правих доказа,

то је дело "ПРОфесионалца" :)

https://twitter.com/...sutanovacdragan

Подели на овим сајтовима

Братски ти кажем.. провери ..својим очима, рукама.. главом.. од а до ш.. па онда јавно износи СВОЈА убеђења... Много ствари претходи ономе што се на клипу види из Зајечара.. превише..!

а тек колико ствари следује..које се никада неће ни видети јавно..

Полако...

одради мало боље задатак..јер колико се сећам по твом сопственом сведочењу ..већ си неколико пута био део екипе која је била ништа друго НЕГО ФАРСА!

Због таквих НАС, све ово пишем..

АМАН..и ја кажем...

Какав задатак да одрадим ?

Био сам члан СПО - а од оснивања па до 5. октобра.

Активан члан - и ништа више.

Шта да проверим ?

Па јасно се и види и чује шта оне несреће раде у ГИК - у. На ПУТУ ОД БИРАЧКОМ МЕСТА ДО ГИК - а КОВЕРТЕ СУ СЕ ОТВОРИЛЕ, ЛИСТИЋИ ПОИСПАДАЛИ и онда су их ови наново слагали и запечаћивали.

Е, друго је ако ти не верујеш својим очима и својим ушима.

Ти веруј - " Много ствари претходи ономе што се на клипу види из Зајечара.. превише..! "

Јесте, у праву си, - ПРЕВИШЕ !

Подели на овим сајтовима

Одавде настављам

И зато странке треба укинути а страначке лидере и партијаше послати на лечење у Лазу .

Даклем јес брадоња је побрко лончиће народу по питању сопственог разумевања самога себе тј. народа .

А сад се скроз преумио.

Обрио.

Није више тако некако сељачки и народни чоек.

Не свиђа му се шта види кроз своје двери, кад их отвори мислим.

Но није то ни битно , него види, лопови су лопови , и то је примарно, ни једно друштво не воле да буде покрадено .

Нема везе чак и ако је анационално друштво , нико бре не воле да буде покраден.

Наравно увек има оних који су гласнији , који су тиши па и оних који се не чују али ипак раде.

Тома има иза себе историју , велику партију, поверење млогих , не може тек тако да изађе на улицу мора да се консултује, а млађи су ти ко скојевци они увек иду у прве борбене редове ни не мисле шта ће им се десити ни које су последице.

Подели на овим сајтовима

За ово се иде у затвор и остаје без посла, знам шта се радило у мојој општини тако да ми је све јасно и познато.

Ма сви све знамо брате.. то је више него очигледно..

али ово што се тамо у Зајечару ''догодило'' а на клипу са ју-тубета '' види.. снимљено ја да тако изгледа... Међутим, има велика позадина.. и још већи наставак... који нажалост неће бити доступан на ју тјубу...

Али последице ће брзо почети да се осећају тако ми СеПе О-а из деведестеих и ''преокрета'' из двехиљадитих.. ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Какав задатак да одрадим ?

Био сам члан СПО - а од оснивања па до 5. октобра.

Активан члан - и ништа више.

Шта да проверим ?

Па јасно се и види и чује шта оне несреће раде у ГИК - у. На ПУТУ ОД БИРАЧКОМ МЕСТА ДО ГИК - а КОВЕРТЕ СУ СЕ ОТВОРИЛЕ, ЛИСТИЋИ ПОИСПАДАЛИ и онда су их ови наново слагали и запечаћивали.

Е, друго је ако ти не верујеш својим очима и својим ушима.

Ти веруј - " Много ствари претходи ономе што се на клипу види из Зајечара.. превише..! "

Јесте, у праву си, - ПРЕВИШЕ !

НАСЕО СИ... кажем ти али нећеш да се потрудиш ..

Недељко... Ало,.. Недееељкооо ..

Пробуди се брате.. опет си се успавао.. а школа завршила...

..сад мораш на допунску..

;)

Подели на овим сајтовима

Ма има бре доказа , него нема јунака, а Веља Илић је оматорио болесан па оперисат...

Него ниси ти ни верово , то ти нако ложиш рају, ал ај нек ти биде.

Подели на овим сајтовима

Одавде настављам

И зато странке треба укинути а страначке лидере и партијаше послати на лечење у Лазу .

Даклем јес брадоња је побрко лончиће народу по питању сопственог разумевања самога себе тј. народа .

А сад се скроз преумио.

Обрио.

Није више тако некако сељачки и народни чоек.

Не свиђа му се шта види кроз своје двери, кад их отвори мислим.

Но није то ни битно , него види, лопови су лопови , и то је примарно, ни једно друштво не воле да буде покрадено .

Нема везе чак и ако је анационално друштво , нико бре не воле да буде покраден.

Наравно увек има оних који су гласнији , који су тиши па и оних који се не чују али ипак раде.

Тома има иза себе историју , велику партију, поверење млогих , не може тек тако да изађе на улицу мора да се консултује, а млађи су ти ко скојевци они увек иду у прве борбене редове ни не мисле шта ће им се десити ни које су последице.

АМИНУЈЕМ.. :)

Опет ''ти се позлатило перо'' ;) (деформеро)

Потпуна истина.. али ван контекста свог лудила о коме причамо бар у смислу одобравања овога што су ''двери'' уардиле и пре и за време а и сад после избора..

мало је нејасно..али ко је у материји..разумео је... ;)

Подели на овим сајтовима

Ма има бре доказа , него нема јунака, а Веља Илић је оматорио болесан па оперисат...

Него ниси ти ни верово , то ти нако ложиш рају, ал ај нек ти биде.

Ипак и мени је тешко да поверујем да су урадили то што су урадили.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

U Zajecaru se desila klasicna srpska aljkavost koji da jos jednom ponovimo je dobio Dinkic a ne Tadic. Toma je najjaci; uvek se setih seseljevih mahanja sa dokazima koji ustvari nikada nista nisu ni bili. Mucenik je doziveo ponizenje; vec se video kao predsednik a sada kada je pukao Cane i beko zele naplatu svojih tesko datih para za njegovu kampanju. Njemu svakako nije lako.

Bosko i ekipa su samo pajaci koji ne umeju da podnesu poraz.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...