nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Е, овакав приступ је за 138999 Да - у Покрету постоје појединци и групе за које нисам знао док не рекох да проверим твоја " запажања " . Штавише, и знам ко су. . Али, о томе ћу после избора. Не могу да утичем на њих, али на оне у њиховој, тј, нашој близини - могу и то сматрам својом обавезом. Чим се активирам. ОК, дакле - ти си свестан да у Дверима постоје појединци и групе који злоупотребљавају покрет, који се највише од свих других партија позива на Цркву и Православље, зарад своје антицрквене делатности. И није ти ни мало нелогично што су такви појединци на највиђенијим местима у покрету. И намера ти је да се учланиш у тај покрет, који се позива на Православље, а не уме да га разликује од секташтва, да би изнутра деловао против истих. И то кад учиниш све што можеш да покрет уђе у парламент, и кад секташи добију функције у оквиру покрета, и локалних власти. ... Ти овде не видиш ништа нелогично? Не пратиш изборе - редовно око 21 h након сваких избора све веће политичке странке су излазиле са својим извештајима и на сваких двадесетак минута давале нове информације. Овога пута - ништа. Не знам које си ти то изборе гледао... Колико се ја сећам, прво је Шутановац изашао са цифрама према којима је Тадић водио на председничким изборима, а ДС на републичким. Онда је Вучић изашао са својим цифрама. Резултате су објављивале и друге странке, између осталог и СРС. И ЦеСИД, који је на сваких сат времена избацивао нове прелиминарне резултате. Пустили су ДС да изгура своје до краја и тек сада ће изаћи са оним чиме располажу од самог почетка. Нико од странака није махао изборним резултатима. Сви су тактизирали. Изузев ДС. Биће цифара - да неверујеш. И шта ту, Авокадо " лајкује " . Препознао се при помену - секта ? Било је и до сада цифара - и то двоцифрених. И нисам веровао. И показало се да сам био у праву. Вероваћу кад их будем видео. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Е, овако нешто више неће остати без одговора - макар ме као што си и сам пожелео " удаљили " са форума. Како те, бре, није срамота ? У , ствари, јел ти, уопште, знаш за стид ? Pa pojasni nam cime se to bave likovi iz Dveri ili jos bolje od cega zive? Cime su finasirali svoju milionsku kampanju? Hajde pojasni nam neke stvari kada smo ih se vec dotakli? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 ОК, дакле - ти си свестан да у Дверима постоје појединци и групе који злоупотребљавају покрет, који се највише од свих других партија позива на Цркву и Православље, зарад своје антицрквене делатности. И није ти ни мало нелогично што су такви појединци на највиђенијим местима у покрету. Нећемо, баш , тако. Да одговорим за " двоцифрен " проценат - ваљда ти је јасно да је у питању шала - ако не сваки пут ћу да ти " сигнализарам " када се шалим. Е, сада о овоме, неупоредиво , битнијем. Сем оног Димитријевића ( ваљда се тако презива ) у " највиђенијим местима " нема - сличних њему. Ови о којима ја пишем се налазе на локалу . И чврсто сам убеђен да је број "таквих " , условно речено, занемарљив. У озбиљној политичкој опцији у Срба - Покрет за Живот Србије - имаш поприличан број православних хришћана који се не позивају на Православље и Цркву када се баве политичким питањима. У Покрету имаш и атеиста ( додуше, не попут Авокада ) и да не набрајам....... И ту се ЗАВРШАВА свака преписка о томе ко је ко у Покрету. Тема је - резултати гласања........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 koja logika, pa sta mislis da ce jahaci da dozvole neke dokaze? jel nisi pogledao klip iz Zajecara? ako treba lupa imam viska i jos da dodam kad sam vec poceo, sta mislis, onaj ko od pocetka bavljenja politikom laze i krade, zasto onda to ne bi radio i na izborima, daj mi po tvojoj filozofskoj nauci objasnjenje i procenat verovatnoce... nemoj samo o slucajnim mutacijama 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Нећемо, баш , тако. Да одговорим за " двоцифрен " проценат - ваљда ти је јасно да је у питању шала - ако не сваки пут ћу да ти " сигнализарам " када се шалим. Немам коментар. Е, сада о овоме, неупоредиво , битнијем. Сем оног Димитријевића ( ваљда се тако презива ) у " највиђенијим местима " нема - сличних њему. За једно око коњ ћорав. Ако руководство Двери не уме да препозна ко је Димитријевић - значи да немају представу о ономе што је окосница њиховог програма и идеологије. Ако знају, а свеједно га трпе - значи да су још гори секташи од њега. У озбиљној политичкој опцији у Срба - Покрет за Живот Србије - имаш поприличан број православних хришћана који се не позивају на Православље и Цркву када се баве политичким питањима. На Православље се позива сам покрет, и то у свом статуту и предизборној кампањи. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Немам коментар. За једно око коњ ћорав. Ако руководство Двери не уме да препозна ко је Димитријевић - значи да немају представу о ономе што је окосница њиховог програма и идеологије. Ако знају, а свеједно га трпе - значи да су још гори секташи од њега. На Православље се позива сам покрет, и то у свом статуту и предизборној кампањи. Двери - Покрет За Живот Србије је прешао цензус на многим општинским......... , покрајинском, и републичком нивоу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Појединци? И групе? Још кад би ти пратио форум... Лако је указивати - то може свако. Треба доказати... Чињеница јесте да се данас јавило још пар странака које су изгубиле изборе са истом причом о крађи коју Двери причају већ неколико дана. Али чињеница је и да су све те странке до јуче са поносом махале истим тим резултатима и признавале их као веродостојне. Па су се тек када је постало извесно да су изгубили изборе сетили да је било невиђене крађе. Верујем ја да је могуће да је режим покрао изборе. Нити би им сметала памет, нити имају скрупула које би их у томе спречиле. Али то још увек не значи да се то јесте десило. И то зато што је подједнако могуће да губитници на овим изборима лажу да имају доказе о изборној крађи, и да је ово покушај бацања прашине у очи јавности којим се покушава преокренути изборни пораз. Не зову Николића џабе Тома Поштењачина... Зна се шта су веродостојни докази - а то свакако нису клипови са Тјуба. И једнима и другима, то јест - и режиму и "опозицији", верујем подједнако, то јест - НИМАЛО. Као што рекох - документа и цифре на сунце, и једни и други. Па џа - или бу... Ako bilo ko ne izadje sa bilo kakvim dokazima nista od svega osim ispiranja mozga koje se vec danima sprovodi iz svih tabora. Сада се сетите "доказа" који су спаљени у Скупштини Србије 5.10.2000. па извуците аналогију. Дакле, без икаквих доказа осим арлаукања о крађи избора, дошло се на власт. Наравно, тренутна опозиција је далеко и по организованости и по снази од плаћене "петооктобарске револуције" а Србима је уваљена демократија иако смо скоро генетски усмерени на једног лидера, вођу, неко би рекао тиранију. Увођењем стоглаве аждаје (што демократија јесте) отупљује се оштрица беса јер је део против Јанка а део против Марка (па тако сто пута) и веома је тешко договорити се против кога прво да се бори. Свако вуче на своју страну. Зато је и било лакше рушити режим Слободана Милошевића јер је циљ био јасан и једноставан, срушити перонификацију тог режима. Тиме што су социјалисти са кадровима из времена Милошевића још увек активни, штавише, ни длака им из џепа није зафалила, показује колики је промашај за народ била "револуција". Мислим, у чему је суштинска разлика? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Ala se ti brate posteno nalupa Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Ја причам о култури дијалога, ништа више. А култура дијалога се постиже смирењем. Што ти од свег срца желим. Ignjatije and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 И шта ту, Авокадо " лајкује " . Препознао се при помену - секта ? Mora biti da je zbog toga... Evo lajkovao sam i tvoju poruku da se ne osecas zapostavljenim... mogu i da mazenje ako ce ti biti lakse... feeble је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Двери - Покрет За Живот Србије је прешао цензус на многим општинским......... , покрајинском, и републичком нивоу. Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Четри ноге добре - две ноге лоше... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 @Avocado Ево и теби један лајк, за једно ланчано лајковање nedeljko, Avocado and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 @Avocado Ево и теби један лајк, за једно ланчано лајковање Ko u naradnih 30 sekundi ne lajkuje bar 7 neistomisljenika imace naredna 3 meseca stalno kisu pa nema nista od letovanja... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Сада се сетите "доказа" који су спаљени у Скупштини Србије 5.10.2000. па извуците аналогију. Дакле, без икаквих доказа осим арлаукања о крађи избора, дошло се на власт. Гласачки листићи нису никакав доказ. Њих може да наштампа и заокружи како му је драго ко год хоће. Доказ су листе са потписима бирачких одбора, и ти докази су и те како постојали, и постоје још увек. Наравно, тренутна опозиција је далеко и по организованости и по снази од плаћене "петооктобарске револуције" а Србима је уваљена демократија иако смо скоро генетски усмерени на једног лидера, вођу, неко би рекао тиранију. Увођењем стоглаве аждаје (што демократија јесте) отупљује се оштрица беса јер је део против Јанка а део против Марка (па тако сто пута) и веома је тешко договорити се против кога прво да се бори. Свако вуче на своју страну. ДОС је, у односу на данашњу "опозицију", био само бројнији, и ништа више од тога. А био је бројнији због тога што је заједнички интерес - рушење Милошевића са власти - био довољно јак и јасан. По свему осталом - ДОС је био далеко неорганизованији и разједиљенији од било чега што данас имамо као противтежу режиму... Што се диктатуре тиче, и тога колико као народ волимо исту - погледај само како су завршили они који су владали Србијом у последњих пар стотина година. Ретко ко је ту извукао живу главу, и упокојио се мирно и на слободи... Данашња разједињеност опозиције је резултат недовољне политичке зрелости народа, који још се увек руководи митовима и демагогијом, уместо да сагледава реалност и расуђује рационално... Зато је и било лакше рушити режим Слободана Милошевића јер је циљ био јасан и једноставан, срушити перонификацију тог режима. Тиме што су социјалисти са кадровима из времена Милошевића још увек активни, штавише, ни длака им из џепа није зафалила, показује колики је промашај за народ била "револуција". Мислим, у чему је суштинска разлика? Промашај је у томе што велики део народа и даље наивно мисли и верује да је промену на боље могуће постићи простим смењивањем власти. У стварности - не може нам бити боље док ми не постанемо бољи... Пробаћу данас да то објасним на сликовитији начин... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Гласачки листићи нису никакав доказ. Њих може да наштампа и заокружи како му је драго ко год хоће. Доказ су листе са потписима бирачких одбора, и ти докази су и те како постојали, и постоје још увек. Промашај је у томе што велики део народа и даље наивно мисли и верује да је промену на боље могуће постићи простим смењивањем власти. У стварности - не може нам бити боље док ми не постанемо бољи... Пробаћу данас да то објасним на сликовитији начин... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука