sqny Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Питање мимо теме: Јесте ли ви сви атеисти прорежимски настројени ? Мислим стиче се утисак да вам одговара овај режим . Meni su gadni za medalju, ali se sve manje nerviram zbog politike The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Двери, ДСС, Коштуница, СПЦ итд. Meni zaista nije poznato da novinari u vestima nazivaju ove stranke klerofasistickim... a da sam ja smestio SPC u "opozicione politicke partije", svasta bi bilo... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Meni zaista nije poznato da novinari u vestima nazivaju ove stranke klerofasistickim... a da sam ja smestio SPC u "opozicione politicke partije", svasta bi bilo... Рекох ти да су узнапредовали. Више нема потребе у кратким вестима помињати " клерофашистичка удружења ". Сада праве емисије о томе. И то серије у ко зна колико наставака. И то све независни и непристрасни новинари Еу -ропске Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Хахахаха , па сад имаш на свим медијима се сви помињу у праву је ту Зеебеедее хспектрум ( какво је то име зеебеедее?) . Једино што на свим медијима спинују, па онда на бу92 се појави онај нарогушени спикер и вели: "Двери клерофашистичка организација коју финансира зли Коштуница реликт мрачне прошлости '90-их су организовале породичну шетњу која је уствари фашистички марш све са подмлатком јунге сербише клајне кинда, случајни пролазник наш новинар који је добио ћушку само зато што је носио мајицу на којој је писало Косово је Држава ( на енглеском језику и ми се из редакције бу92 искрено чудимо како је ико од Дверјана тих клерофашиста успео да прочита шта ту пише с обзиром да сви знамо да су они неки балкански сељобери) , наш новинар је смештен хитно у ургентни центар где је установљен тежи потрес мозга . Наравно као што су медији јавили ћушку је добио од бодибилдера свештеника православне цркве Бранислава Перановића , на жалост нисмо успели да снимо овај гнусни догађај, али спекулише се да је полиција одузела реденик лопата од дотичног попа." И тако ми из медија све сазнамо , вероватно зато и овај наш зеебеедее Дверјане стално назива клерофашистима пошто се није потрудио да се обавести али овлаш тако ослушне по коју са ових режимских "слободних" медија. Zeebedee nije ime. Ja B92 nisam gledao vec desetak godina. O Dverima sam se informisao licno od Dverjana; i to jos davnih godina, i zato im daleko kuca. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Рекох ти да су узнапредовали. Више нема потребе у кратким вестима помињати " клерофашистичка удружења ". Сада праве емисије о томе. И то серије у ко зна колико наставака. И то све независни и непристрасни новинари Еу -ропске Србије. Postoji prilicna razlika izmedju citanja vesti i autorske novinarske emisije ili recimo kolumne u novinama... nemam ni volje ni zivaca da ti objasnjavam kolika razlika je u pitanju... Takodje, postoji ogromna razlika i izmedju nezavisnosti i nepristrasnosti novinara... U emisiji na koju aludiras, ako se dobro secam (mrzi me da ponovo gledam, al podsetih se ovde), Dveri nisu otvoreno nazvane klerofasistickim, vec je receno da su ideoloska kapa ostalim desnicarskim organizacijama, sto je stav koji se tada mogao i braniti... pri cemu je u istoj toj recenici istaknuto da nikada nisu pozivali na nasilje... i pri cemu su u istoj toj emisiji govorili i ljudi koji su izneli i suprotna misljenja.... ako je to tebi uopste uporedivo sa RTS-om devedesetih, zaista ne znam sta da ti kazem... zaista te pamcenje ne sluzi najbolje... Sherlock H., nishizawa and sqny је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 evropske metode spinovanja i insinuiranja su znatno perfidnije od onih u slobino vreme.nije sloba bas bio toliki maher.ovi su prevazisli evropske mentore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Pitao bih Dveriste, zasto su dozvolili da im jedan anticrkveni covek poput V Dimitrijevica igra ikakvu ulogu u stranci? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Pitao bih Dveriste, zasto su dozvolili da im jedan anticrkveni covek poput V Dimitrijevica igra ikakvu ulogu u stranci? Pitao bih evropejce, zasto su dozvolili da politicari opet po ko zna koji put od nas prave budale ? Zar vi stvarno verujete da ce nam biti bolje sa Tadicem ? Ljudi bre, pa je*e nas dva mandata, ej OSAM GODINA.Da ne racunamo vreme od "oktobarske revolucije".Sve nam je gore i gore sa ovim evropejcima i vi se jos uvek nadate necemu. PA NEKA NAS J***U BRE KAD SMO TOLIKE BUDALE. Zbog takvih cemo doci u situaciju da i zvanicno postanomo robovi i to da budemo srecni zbog toga jer cemo imati lebac nasusni. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ne znam da ti odgovorim nisam Evbropejac ali mogu da te ubdeimn da ce biti bolje nego sa Grobarom ili neonacistima. nego da ponovim pitanje: da li Dveri za SPC ili nisu? Uveravali ste nas da jesu cak i kada su vristali na Liturgijama i prekidali iste; pa se pitamo sta ce covek sa Borbe za Neveru u celu vase stranke? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ne znam da ti odgovorim nisam Evbropejac ali mogu da te ubdeimn da ce biti bolje nego sa Grobarom ili neonacistima. nego da ponovim pitanje: da li Dveri za SPC ili nisu? Uveravali ste nas da jesu cak i kada su vristali na Liturgijama i prekidali iste; pa se pitamo sta ce covek sa Borbe za Neveru u celu vase stranke? Dveri su za vracenje moralu i porodicnim vrednostima, ali su za odvajanje Crkve od drzave.Znaci, nisu nikakvi klero....... bilo sta. Ja se pitam da li se neko seca one Hristove : " Zašto gledaš trun u oku brata svoga, a brvno u oku svom ne vidiš " http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ne znam da ti odgovorim nisam Evbropejac ali mogu da te ubdeimn da ce biti bolje nego sa Grobarom ili neonacistima. nego da ponovim pitanje: da li Dveri za SPC ili nisu? Uveravali ste nas da jesu cak i kada su vristali na Liturgijama i prekidali iste; pa se pitamo sta ce covek sa Borbe za Neveru u celu vase stranke? Какве глупости. Ignjatije and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Какве глупости. Jos ce ispasti da su Dveri ucestvovale u izdaji Isusa i raspinjanju na krst crossrc http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Nisu ali svakako jesu u neredima koji su bili u Smederevu pre izvesnog vremena. I svakako moze jednog od najvecih rusitelja SPC, Vladu Dimitrijevica da vidimo u njihovom drustvu. Vreme je da se odlucite sta ste: Niste stranka ali idete na izbore; niste protiv Crkve ali iskupljate anticrkvene likove oko sebe; za rad ste a lideri su vam ljudi koji nikada nista u zivotu nisu radili... Sherlock H., Dejan Hinda and Walter је реаговао/ла на ово 3 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Hinda Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Dveri sada pokazuju svoje pravo političko lice, licemerno, lažljivo, demagoško... ovako treba da izgelda vaše saopštenje, jer i dalje ste mi dragi i ako se malo popravite glasao bih za vas, inače sam za bojkot. Zadovoljni smo rezultatima, grešili smo u kampanji, jer se svodila na pljuvanju, poradićemo na animaciji naroda, promeniti stav, nećemo se baviti demagogijom. Opet kažem nismo loše prošli, negde smo prešli cenzus, u nekim gradovima, sada u sledeće 4 god idemo da ojačamo. A ovo ukrali su nas, nas ruše, mi smo jaki prešli smo cenzus, niko nas ne voli, medijski mrak, niko nas ne voli. Cesid, ovi oni. Kakvu ste kampanju imali rezultati su super, bez lidera, plivate između crkve i politike, pričate o porodici i samo pljujete... ajde sada pamet u glavu, pa lagano da ojačate, pa na sledeće izbore 10% da uzmete. Samo malo da se definišete, eto sada malo i iskustvo imate... politička scena u srbiji je takva da svaka stranka ima lidera jednu ličnost, harizmatičnu, obučenu, ili par malo slabijih. Imate Tadića, Dačića, Čedu, Čanka, Nikolića, Dinkića, Koštunicu... harizmatični političari, obučeni ko zna gde i ko zna ko ih je obučio, od pokreta ruku, do zastajanja u govoru, do šta i kad da kažu a vi ste izgledali kao da ste pali sa neba, svi nešto pričate a niko ništa ne kaže. Na pitanje odgovarate pitanjem, na optužbu optužbom, to rade političari a vi ste pokret, ili političari odlučite se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Мало анализирам резулатте. Ови избори су маестрално одрађено од стране жутих, упркос катастрофалном резултату. Изгубили су око 750.000 својих гласова у односу на претходне изборе, али су добили нешто друго. Да ли се то десило свесно или несвесно небитно је, али им је ишло на руку. У солидном броју излазак на изборе и шарање по листићу чинећи га неважећим можда даје мало одушка, али истовремено повећава излазност, а самим тим и цензус. Чак и гласање за НОПО стављам у исту раван. Не оправдавам лош резултат Двери и СРС, али да није било кампање "белих листића" и да су ове две странке прешле цензус тешко да би ДС са СПС могли да направе власт, ДС би морао са СНС да преговара. Овако "бели листићи" су им одрадили оно што им је баш требало. А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука