brana Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Знате, мене избори пуно не занимају, ево зашто. Читам колико људи има право гласа у Србији, и пише шест милијона и осамсто хилјада приближно, а број становника је 7 мил. 120 хиљ. Дакле, 320.000 је млађих од 18 год, и ако се томе придода, да је код Срба јако мали прираштај. где смо онда? Помогните ми одговорити, ове бројке су поражавајуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Да, у праву си, велика излазност може само да користи овој власти коју ја и не волим баш нешто. Velika izlaznost moze da koristi samo Srbima, jer se tako najpreciznije i najpostenije pokazuje izborna volja gradjana. ne moze se graditi zdrav demokratski sistem nadajuci se u "neizlazenje" na izbore kao put do pobede ili cega drugog. Sto veca izlaznost to boljhe. I za narod i za pobednike i za opoziciju. nedeljko, katja and feeble је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Знате, мене избори пуно не занимају, ево зашто. Читам колико људи има право гласа у Србији, и пише шест милијона и осамсто хилјада приближно, а број становника је 7 мил. 120 хиљ. Дакле, 320.000 је млађих од 18 год, и ако се томе придода, да је код Срба јако мали прираштај. где смо онда? Помогните ми одговорити, ове бројке су поражавајуће. Na zalost. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Znaci ostaju ti samo radikali i seselj ... Који је на власти био у два наврата у коалицији са СПСом... У влади коју су формирали СПС, ЈУЛ и СРС је, ако се добро сећам, био потпредседник... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Znaci ostaju ti samo radikali i seselj ... не,и они су били на власти деведесетих,кажем ти сви су исти...но,то ми је небитно,занима ме онај проблем око поштовања власти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ја мислим да само владајућој гарнитури може да одговара висока излазност, јер они који су незадовољни ће свакако гласати, а они који су се премишљали да ли да гласају за њих или да не гласају уопште су очигледно гласали. Дигла се медијска халабука, дефинитивно се осећа да су најбитнији избори од 2000. Али опет, као што неко рече, драго ми је да се гласа бре, да схвати народ да нешто одлучује и да треба да се изађе на изборе. Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Cilj izbora-bankrot zutog preduzeca feeble and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 не,и они су били на власти деведесетих,кажем ти сви су исти...но,то ми је небитно,занима ме онај проблем око поштовања власти Narodna volja bira vlast i to je pokazatelj. Vlast koju izabere narod je vlast koja se ima postovati kao i sto vlast treba postovati narod. I tu posle nema , kao zto je na zalost bilo , ja necu ovo ili ono kada drzava zapovedi. A volja je najkvalitetnije izrazena kada izadje veliki broj glasaca. A to je ujedno i put oslobadjanja od politickih troglodita tipa draskovic. On figurira jos na nekim fotkama u pozadini onog sto se vozi u ortakovom dzipu ali na sledecim izborima ako bude dobra izlaznost nece biti ni jednoga ni drugoga. I to je dobra strana velike izlaznosti na izbore. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Који је на власти био у два наврата у коалицији са СПСом... У влади коју су формирали СПС, ЈУЛ и СРС је, ако се добро сећам, био потпредседник... Ih bre, pa covek je odrobijao 10 godina do sada a to mu se jos prebacuje... to sve vise ne vazi, kao da je bilo pre Hrista, sto bi se reklo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Izlaznost 32 % do 14 h Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Komentar sa B92: Imam vidovitog hrcka po imenu Djura. Napravio sam dva kaveza: na jednom sam nalepio papir sa znakom DS na drugom SNS. Za nekoliko trenutaka pusticu Djuru da odabere kavez. Za razliku od Nemaca ja ni u jedan kavez nisam stavio komadic hrane. Dakle, sta god moj Djura bude izabrao ostace gladan i bice u kavezu.(Realko, 6. maj 2012 11:02) .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Manolis, Јанко, DYNABLASTER and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Председник: Коштуница Парламент Србије: Двери Парламент АПВ: Двери Општина: Радикали (због комшинке) Излазност на мом бирачком месту око 40% Crveni Baron, nedeljko, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Predsednik: Tadić Parlament: DS Opština: Neka Grupa građana što me otac naterao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ево гласо сам, шта мислите за кога ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ЛЕПУ ЈАЦУ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука