Плутон Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Човек Жоја, Adelaida and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Da, da, kvar u Matrixu Плутон је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 da li je snaga snova, predviđanja, intuicije ili slutnje, ili čak posledica poremećaja u mozgu? :.mislise. iskreno, to me pomalo plasi.... Све су то различите ствари, ко зна шта би нам Јунг рекао Интуиција је дар, по мом мишљењу и треба је користити уколико је имамо. А деја ву је феномен. Можда што рече Кордун, тај принцип асоцијација је ту кључан. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 kad si si dao ime po nekoj bolestini Nije to nikakva bolestina, nego fenomen slican onoj haljini o kojoj se ovih dana diskutovalo na netu. A i stavio sam ovakvo ime jer mi se deja vu cesto desava. Mada mi se nekad cini da o nekim temema ovde stalno bude neko dezavuisanje, ponavljanje istog po hiljadu puta. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Jos od detinjstva po nekad mi se desi taj fenomen - Već vidjeno. Kada sam kao mali pricao roditeljima (koji to nikada nisu doziveli, braca, kao i ja, jesu), govorili su sa nevericom - ne fantaziraj. Uz to imam i veoma jaku intuiciju... Medjutim, iz psihologije sam ucio da je tu rec o tome da navodno mozak percipira i u tom slaganju ne postavi sve kako je zaista bilo pa nam se ucini da je ovo sto nam se upravo dogodilo vec dozivljeno (na primer: sa troje ljudi razgovarate o nekoj temi i jedan od njih na vase pitanje daje odgovor - i vi se setite kao da imate secanje o tome, pracen i osecajima koje ste osecali tada, da se to vec desilo - o istoj temi, na istom mestu, vas cetvoro ste razgovarali, isto pitanje ste postavili i ovaj isti covek daje isti odgovor) . Trilulilu... Trilulilu... ИгорМ, Човек Жоја, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Да ли се некоме од вас десило да "сања" мирис... да у сну осећа мирис тотално непознатог парфема??? Човек Жоја, ИгорМ and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Да ли се некоме од вас десило да "сања" мирис... да у сну осећа мирис тотално непознатог парфема??? Можда ови ДолчеГабанна и Пако Раббанне сањају па сутрадан лансирају шалим се, врло необично када ти се то догодило први пут? JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Као мали сам био убеђен да се то догађа јер сам могао да предвиђам будућност и да то треба даље да развијам да би било јасније. Тад нисам знао за ову француску болест... Човек Жоја, JESSY and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Можда ови ДолчеГабанна и Пако Раббанне сањају па сутрадан лансирају шалим се, врло необично када ти се то догодило први пут? Давно...невероватно је, такав мирис нисам никада осетила, не може да се пореди ни са једним парфемом. После сам пар пута на јави осетила мирис тамјана на неочекиваним местима, али ни интензитет ни лепота мириса није била приближна оном мирису из сна. JESSY, ИгорМ, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Interesantno je da ako stalno mislite o tome, stalno ce vam se ponavljati. Meni u mesec dana zna 3-4 puta da se desi, nekad i cesce i skoro svaki put sve intezivnije da pocnem da ubedjujem sebe da nije nikakav bag nego da se zaista desilo. Inace, u vezi ovog fenomena jos je zanimljivi fenomen sinhroniciteta o kom je Jung pisao i koji mi se isto cesto desava, kao i ono kod nekih filosofa da se sve ponavlja, da nema niceg novog na ovom svetu, da je vreme flat circle sto bi kazo lik na mom avataru Ko zna gospodo koliko smo puta vodili ovu diskusiju i mozda je deja vu samo secanje na njih koja izrone u nekim momentima. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Да ли се некоме од вас десило да "сања" мирис... Sanjala sam miris dunja i jabuka... Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Uz to imam i veoma jaku intuiciju... takodje.....onda pokusavam da ubedim sebe da to nije to....da to nije moje....vec Bozije..... Драшко and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Разум ме је много пута преварио и издао у важним ситуацијама. Интуиција никад. Хоћеш да кажеш да немаш више разума? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Разум ме је много пута преварио и издао у важним ситуацијама. Интуиција никад. JESSY and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Хехе..ма јок, сад му враћам мило за драго Ако напишеш неки есеј типа "Како се осветити сопственом (не)разуму", проследи 8086.gif JESSY, ИгорМ, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука