Apis Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Облачење није лично, јер жена која је полунага излази јавно на улицу, и мала дјеца могу да је виде када су са родитељима у шетњи. У ноћне клубове људи могу да улазе слободно, тако да могу да се морално деградирају. Дакле не видим никакву разлику између полунагог јавног облачења и хомосексуалца у паради или јавном животу. Или ће све забранити или се неће опструисати ничије увјерење како да се понаша све дотле док другог не угрожава. А под угрпжавати мислим на директан физичку или психичк насртај или изазвану сметњу. al ti mesas brate babe i zabe.poredis nacin oblacenja sa homoseksualizmom... feeble and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 al ti mesas brate babe i zabe.poredis nacin oblacenja sa homoseksualizmom... Не мјешам брале. Већ само сам досљедан вашим принципима моралисања. Хомосексуалци су развратни и ако само стоје на улици. Ок. Данашње жене и њихов стил облачења, ако би смо их вратили на један дан у вријеме старог истока, оне би биле сматране блудницама и курвама. Тај и такав стил нико не проповједа од моралиста да се забрани законом, полицијом или хришћанским декретом, док се хомосексуализам наравно прогања на нивоу лова на вјештице. Да поновим да не подржавам хомосексуалце, али не гадим их се, будући да око нас има поприлично много саблажњивих ствари који далеко мање реакције изазивају код народа, и зато само наводим рупе у таквом размишљању које би да забрани параду, а не би да забрани еротично облачење у јавности. Ваш принцип моралисања, апсолутно би био оправдан само ако би државу свели на ниво вјерске и моралне полиције као у Саудијској Арбији и за то се залагали. Тамо несмију хомосексуалци да се шетају нити јавно нити тајно, нити да праве параде, али зато ни непрописно обучне жене нити мушкарци, нити смију дискотеке да буду нити да се лудује до ноћи, нити да се точи алкохол нити да организују сличне манифестације као егзит или гуча. Sherlock H. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Не мјешам брале. Већ само сам досљедан вашим принципима моралисања. Хомосексуалци су развратни и ако само стоје на улици. Ок. Данашње жене и њихов стил облачења, ако би смо их вратили на један дан у вријеме старог истока, оне би биле сматране блудницама и курвама.Тај и такав стил нико не проповједа од моралиста да се забрани законом, полицијом или хришћанским декретом, док се хомосексуализам наравно прогања на нивоу лова на вјештице . oblacenje je pitanje ukusa a ne morala a homoseksualizam je bolest psihicke prirode.ne znam sta ti smetaju lepe i zgodne zene ... Да поновим да не подржавам хомосексуалце, али не гадим их се, будући да око нас има поприлично много саблажњивих ствари који далеко мање реакције изазивају код народа, и зато само наводим рупе у таквом размишљању које би да забрани параду, а не би да забрани еротично облачење у јавности. u pitanju je promocija bolesti i destrukcija ljudske licnosti i treba da bude zabranjena Ваш принцип моралисања, апсолутно би био оправдан само ако би државу свели на ниво вјерске и моралне полиције као у Саудијској Арбији и за то се залагали. Тамо несмију хомосексуалци да се шетају нити јавно нити тајно, нити да праве параде, али зато ни непрописно обучне жене нити мушкарци, нити смију дискотеке да буду нити да се лудује до ноћи, нити да се точи алкохол нити да организују сличне манифестације као егзит или гуча. nismo mi muslimani opet mesas neke stvari.u rusiji mozes da vidis naznake onoga kako drzava trteba da se ophodi prema takvim pojavama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 . oblacenje je pitanje ukusa a ne morala a homoseksualizam je bolest psihicke prirode.ne znam sta ti smetaju lepe i zgodne zene ... u pitanju je promocija bolesti i destrukcija ljudske licnosti i treba da bude zabranjena nismo mi muslimani opet mesas neke stvari.u rusiji mozes da vidis naznake onoga kako drzava trteba da se ophodi prema takvim pojavama Ама не ради се о укусу, ради се о промоцији блудног понашања..конташ? Мени не сметају лијепе жене, ја овдје не изражавам позицију некога коме нешто смета, него то ви радите. Ако је хомосексуализам болест, онда је и разголићено облачење такођер психосоматска болест јер извире из таштине, и гордости да се допадне околини и да се подигне пало плотско задовољење. Нисмо муслимани, али ви изражавате своје ставове који управо одговарају муслиманској етици - етика забрањивања и наметања морала. Русија је идеалан примјер како то не треба да буде. Они као бране параду хомосексуалаца, али зато не бране такозвану параду љубави, а сусштински параду блуда. Русија је легло проституције и бахатог ноћног живота препуног еротизма и алкохолисања, и спада у ред земаља по вема високом нивоу пружања сексуалних услуга, о каквом моралу причаш у Русији? Срђан Шијакињић and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ..................................... Дакле не видим никакву разлику између полунагог јавног облачења и хомосексуалца у паради или јавном животу. ....................... Uh, ja vidim i te kakvu razliku... Pazi, dovoljno je da pogledas slike gej-parada po Evropi, i da uporedis sa slikama oskudno obucenih zena. I sve ce samo da ti se kaze. feeble and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Uh, ja vidim i te kakvu razliku... Pazi, dovoljno je da pogledas slike gej-parada po Evropi, i da uporedis sa slikama oskudno obucenih zena. I sve ce samo da ti se kaze. Добро, како коме. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mozda vas ja nisam dovoljno pratio, ali ne vidim razlog zasto niko ne pominje neproduktivnost homoseksualizma. Oni ne doprinose ocuvanju vrste, sto je ipak neki najstariji prirodni instinkt i kod ljudi i kod zivotinja. Hajde sada svi da postanemo homosekcualci ako je to toliko lepo i da se volimo (evo ja cu Srdjana prvog da zavolim) i onda lepo za 100 godina resimo planetu nas surovih, nedemokratskih ljudi, i onda lepo vladaju majmuni koji u svojim redovima dozvoljavaju nesmetano odrzavanje gej parade. Covek iznad poredi to sto zena istakne svoje atribute ( sto ja licno smatram za vrlo neukusno, da se razumemo) i to sto gej populacija pokusava da nametne svetu da je ta bolest normalna. Ljudi nisu ni svesni kakav pritisak oni vrse na normalno stanovnistvo. Pogledajte samo novije filmove u kojima Ahil ima necasnih namera prema svom plavokosom stitonosi, pa Zevs zeli da se blize upozna sa svojim kovacem Hefestom, Aleksandar Makedonski zensko u zivotu nije pogledo i tako u nedogled. Nije to neka moja paranoicna teorija zavere, to je jednostavno istina. Gde god pogledas NESTO ti se "sasvim spontano" namece kao prirodno. Na rezisere filmova ne mogu da uticem, ali na ono sto se desava u mom gradu mogu i hocu. Neki ovde malo brkaju pojmove skaradnost i neukus, javno i privatno... Ono sto se desava u nekom klubu je unutar cetiri zida i to je privatno koliko god to nekome smetalo. Ono sto se desava na ulicama, pred gomilama kamera nije privatno. Ponavljam pitanje- gde su ti gej ljudi bili kada su organizovali paradu pre 2 godine? Koliko ljudi je bilo? Negde oko 700? Naravno, uzmimo u obzir da je bar polovina tih ljudi bila hetero, sa zeljom da malo budu zapad i da ih kamere uhvate u propagiranju "slobode i jednakosti". Sto bi se reklo, radim sve sto rade mladi pa budem moderan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Добродошао на форум. Не, руку на срце иако се не слажемо, Оби не би забрањиво све то о чему говориш. Његово схватање и знање о хришћанству, колико ми се чини (причам са стране укуса, да не испадне да ја судим о нечијем схватању и познавању вере, нарочито некога коме је занимање да је познаје, ко је то студирао) је сасвим како треба. Као и уосталом свих модератора и админа овде, опет како се мени чини. Тако да нико нема ни најмању жељу да задире у приватни и простор ичије личне одлуке пропагирањем верских уверења. Sta je "Obi" mislio "Obi" je to i reko... a rekao je da bi ZABRANIO one stvari o kojima smo pricali. Ne znam zasto imas potrebu da coveka koji precizno izrazi svoju misao dodatno interpretiras, te "nije on bas tako mislio" ... "on je vise mislio ovako nego onako"... te "njgovo shvatanje je takvo i takvo" hvala na interpretaciji ali mislim da mu nije potrebna... koliko vidim prilicno jasno formulise ono sto misli... e sad, to sto pogresno misli je druga prica u pitanju je promocija bolesti i destrukcija ljudske licnosti i treba da bude zabranjena Zasto je gej parada promocija bolesti a Guca kao festival alkohola i opijanja nije? Alkohol je visestruko destruktivniji po srpsko drustvo nego sto bi to bilo sto uzastopnih parada... al opet, ta problematika, nekako, vam nikako ne smeta... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Homoseksualci nisu takvi zato sto je to "lepo" i "moderno" Mozda vas ja nisam dovoljno pratio, ali ne vidim razlog zasto niko ne pominje neproduktivnost homoseksualizma. Oni ne doprinose ocuvanju vrste, sto je ipak neki najstariji prirodni instinkt i kod ljudi i kod zivotinja. Hajde sada svi da postanemo homosekcualci ako je to toliko lepo i da se volimo (evo ja cu Srdjana prvog da zavolim) i onda lepo za 100 godina resimo planetu nas surovih, nedemokratskih ljudi, i onda lepo vladaju majmuni koji u svojim redovima dozvoljavaju nesmetano odrzavanje gej parade. Covek iznad poredi to sto zena istakne svoje atribute ( sto ja licno smatram za vrlo neukusno, da se razumemo) i to sto gej populacija pokusava da nametne svetu da je ta bolest normalna. Ljudi nisu ni svesni kakav pritisak oni vrse na normalno stanovnitvo. Pogledajte samo novije filmove u kojima Ahil ima necasnih namera prema svom plavokosom stitonosi, pa Zevs zeli da se blize upozna sa svojim kovacem Hestom, Aleksandar Makedonski zensko u zivotu nije pogledo i tako u nedogled. Nije to neka moja paranoicna teorija zavere, to je jednostavno istina. Gde god pogledas NESTO ti se "sasvim spontano" namece kao prirodno. Na rezisere filmova ne mogu da uticem, ali na ono sto se desava u mom gradu mogu i hocu. Neki ovde malo brkaju pojmove skaradnost i neukus, javno i privatno... Ono sto se desava u nekom klubu je unutar cetiri zida i to je privatno koliko god to nekome smetalo. Ono sto se desava na ulicama, pred gomilama kamera nije privatno. Ponavljam pitanje- gde su ti gej ljudi bili kada su organizovali paradu pre 2 godine? Koliko ljudi je bilo? Negde oko 700? Naravno, uzmimo u obzir da je bar polovina tih ljudi bila hetero, sa zeljom da malo budu zapad i da ih kamere uhvate u propagiranju "slobode i jednakosti". Sto bi se reklo, radim sve sto rade mladi pa budem moderan. homoseksualci nisu takvi zato sto je to "lepo" ili "moderno" Zasto je toliki problem da se skonta da NIKO nije homoseksualac po sopstvenom izboru? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 homoseksualci nisu takvi zato sto je to "lepo" ili "moderno" Zasto je toliki problem da se skonta da NIKO nije homoseksualac po sopstvenom izboru? Ja to isto tvrdim, da je to bolest i da je treba leciti. Slicno kao sto je pedofilija, nekrofilija i sl. Ili ti mozda mislis da pedofilima treba dozvoliti da prosetaju jedan beogradski vrtic, posto ne znam dokle doseze tvoja borba za ljudksa prava i jednakosti Nisi pazljivo citao, ja sam rekao za hetero ljude da podrzavaju gejeve zato sto je to moderno. Kao sto to politicari rade zarad glasova, neki da bi izali u novinama, neki cisto da bi se osecali kao holandjani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ja to isto tvrdim, da je to bolest i da je treba leciti. Slicno kao sto je pedofilija, nekrofilija i sl. Ili ti mozda mislis da pedofilima treba dozvoliti da prosetaju jedan beogradski vrtic, posto ne znam dokle doseze tvoja borba za ljudksa prava i jednakosti Nisi pazljivo citao, ja sam rekao za hetero ljude da podrzavaju gejeve zato sto je to moderno. Kao sto to politicari rade zarad glasova, neki da bi izali u novinama, neki cisto da bi se osecali kao holandjani. A ako ti to "tvrdis" onda mora da je tako i nikako drugacije? Objasni mi merodavnost tvog misljenja u donosenju odluka o tako bitnim stvarima? Za raliku od pedofila, argumentaciji tipa "zato sto ja tako kazem" jeste mesto u obdanistu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ja to isto tvrdim, da je to bolest i da je treba leciti. Slicno kao sto je pedofilija, nekrofilija i sl. Ili ti mozda mislis da pedofilima treba dozvoliti da prosetaju jedan beogradski vrtic, posto ne znam dokle doseze tvoja borba za ljudksa prava i jednakosti Педофили злостављају децу. Хомосексуални однос је легалан само ако су у питању две одрасле особе. Дакле, хомосексуалци педофили се третирају пред законом исто као и хетеросексуалци педофили. Хомосексуализам није исто што и педофилија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Kvintilion puta je već napisano zašto homoseksualnost nije isto što i pedofilija, nekrofilija, zoofilija i ostale '-filije'. Ali, avaj, nema ko da čita.... Александрида је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mozda vas ja nisam dovoljno pratio, ali ne vidim razlog zasto niko ne pominje neproduktivnost homoseksualizma. Oni ne doprinose ocuvanju vrste, sto je ipak neki najstariji prirodni instinkt i kod ljudi i kod zivotinja. Hajde sada svi da postanemo homosekcualci ako je to toliko lepo i da se volimo (evo ja cu Srdjana prvog da zavolim) i onda lepo za 100 godina resimo planetu nas surovih, nedemokratskih ljudi, i onda lepo vladaju majmuni koji u svojim redovima dozvoljavaju nesmetano odrzavanje gej parade. Онда су и монаси неморални, а опаска апостола Павла да би било идеално да су сви као он баш делује тако - као позив да за 100 година планетом завладају мајмуни. А разни хомосексуалци су (као инидивидуе) много и премного допринели нашој цивилизацији. Мени је најупечатљивији пример да такви као ти данас користе справу која се заснива на генијалним делима једног хомосексуалца, како би пропагирали ограничење права тим истим хомосексуалцима. Шта ти је иронија судбине... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 A ako ti to "tvrdis" onda mora da je tako i nikako drugacije? Objasni mi merodavnost tvog misljenja u donosenju odluka o tako bitnim stvarima? Za raliku od pedofila, argumentaciji tipa "zato sto ja tako kazem" je mesto u obdanistu. Merodavnost mog misljenja je u tome sto je ovo demokratija pa glas budale vredi isto kao glas pametnog coveka. Ne vidim neku argumentaciju u tom pokusaju da dikreditujes moje misljenje, ali dobro, ti verovatno vidis. Ja sam svoju argumentaciju u skracenom izdanju izneo- oni ne doprinose ocuvanju vrste, samim tim ne zaduzuju dovoljno covecanstvo i tu se prica o ravnopravnosti prekida. Shvati to kao da imas 2 radnika, jedan radi a drugi ne. Onda kad ovaj sto radi ode da strajkuje jer nije placen ovaj drugi sto ne radi hoce takodje da strajkuje jer nije placen. Onda naravno, pre ili kasnije, ovaj sto ne radi dobije otkaz i taj opet nece da se smiri nego jos tuzi poslodavca jer mu ugrozava ljudska prava. Ja nisam za to da rodjenjem stices pravo na nesto, vec da moras svoja prava da zasluzis. Oni ocekuju da ih ljudska vrsta, cijem gasenju doprinose, tretira kao jednake sa onima koji je produzavaju. To jednostavno ne ide. Samo mi nije jasno sta si ti argumentovao i na koje si od mojih pitanja odgovorio? I cekaj, ti to zelis da ZABRANIS pedofilima prisustvo u obdanistu!? Pazi sta pises, mozda neki veci borci za ljudska prava ovo citaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука