Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331762658' post='601586] Alo, muskarci, zar treba zena da vas brani! Gde izvuce te procente?! Je l' si i sebe tu svrstao? Zene vise ne traze muskarce, kome ce biti dobre supruge i uzorne majke svojoj deci, vec sponzore. Lose je ako je neko dobar, nezan, pazljiv? O, Boze! Pa, ti leptirici su najveci problem. Ljudi od njih pomisle da je ljubav, pa kad prodju, razvode se. Kazem vam, ljudi ne shvataju sta je ljubav, ocekuju neka osecanja, a ljubav nema veze sa osecanjima. Нажалост опет не могу да се сложим са тобом (са овим болдираним). Жене су данас задржале много више од оног свог изворног идентитета него мушкарци. Веома мало жена тражи новац, статус, богатог мушкарца, и већина тражи оно нешто ..... До сада нисам упознао ниједну жену која је знала да објасни шта је то "оно нешто" али је свака знала када јој се тако нешто догодило. Мислим да нас двоје под "лептирићима" подразумевамо две различите ствари. Ти вероватно мислиш на почетну заљубљеност, која траје неколико дана или седмица. А ја ти говорим о нечему другом - о осећају код жене који могу да изазову само прави мушкарци. Тај осећај може да траје цели живот. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 I ne terba da je znaju.Važno je da je ti znaš. Јао, како ме инспиришеш, Анастасија...већ су ми три афоризма пала на памет апропо твојих речи...али не смем да их кажем.У сваком случају , хвала! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Глумац бриљирао на филму. Колико је било покушаја тог бриљирања док се није дошло до снимка који је отишао у монтажу? Брате, опусти се и уживај у моменту. Живот је магија и немој да га квариш беспотребном рационализацијом. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Не заборавите Фореста Гампа (Том Хенкс) Oglo, Ромејац and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Za leptiriće se slažem.Veoma kratko traju,pretvaraju se u gliste i varaju.Ali ako ljubav nema veze sa osećanjima sa čime onda ima veze?Sa leptirićima ne .Ali sa čime,ako ne sa osećanjima?A pri tom ne mislim na osećanja tipa padanje u nesvest itd. Ljubav je nacin zivota. Lepo procitas sv. apostola Pavla- Himnu ljubavi i onda vidis sta sve ljubav jeste. Zaista je tesko voleti, ali tesko onom coveku koji nikog ne voli. Sve ono sto nije vecno nema prava da se nazove ljubav, a tu spadjau i osecanja, jer su prolazna, promenljiva. Ljubav je, dakle, vecna ( ne mozes reci volela sam i vise ne volim- ti onda nisi ni volela), lako prasta, ne gordi se, sve trpi, sve snosi, blagotvorna je, ne zavidi, sve snosi, ne trazi svoje... Tesko je l' da? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331763125' post='601606] Odakle ti izvalcis ove procente?! 0102_laugh Искуство. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331763539' post='601623] Ljubav je nacin zivota. Lepo procitas sv. apostola Pavla- Himnu ljubavi i onda vidis sta sve ljubav jeste. Zaista je tesko voleti, ali tesko onom coveku koji nikog ne voli. Sve ono sto nije vecno nema prava da se nazove ljubav, a tu spadjau i osecanja, jer su prolazna, promenljiva. Ljubav je, dakle, vecna ( ne mozes reci volela sam i vise ne volim- ti onda nisi ni volela), lako prasta, ne gordi se, sve trpi, sve snosi, blagotvorna je, ne zavidi, sve snosi, ne trazi svoje... Tesko je l' da? Nisam tražila lekciju iz ljubavi i pročitala sam Himnu ljubavi.Samo sam te pitala kako ljubav može da ne bude stvar osećanja?Osećanje ljubavi nije prolazno,a emocije su te koje su prolazne.Ljubav jeste osećanje ali nije emocija. Jeste teško,ali nije ne moguće. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331763539' post='601623] Ljubav je nacin zivota. Lepo procitas sv. apostola Pavla- Himnu ljubavi i onda vidis sta sve ljubav jeste. Zaista je tesko voleti, ali tesko onom coveku koji nikog ne voli. Sve ono sto nije vecno nema prava da se nazove ljubav, a tu spadjau i osecanja, jer su prolazna, promenljiva. Ljubav je, dakle, vecna ( ne mozes reci volela sam i vise ne volim- ti onda nisi ni volela), lako prasta, ne gordi se, sve trpi, sve snosi, blagotvorna je, ne zavidi, sve snosi, ne trazi svoje... Tesko je l' da? Није то тако једноставно. Да је живот тако једноставан сви би ми узели Свето писмо, прочитали и за неколико дана спасли сами себе. Или постали јаки карактери. Жена управо и тражи ту вечну љубав. Свако женско срце дубоко у себи има неку тајну одају у којој се налази кутија која се зове "вечна љубав". Само они мушкарци који знају да отворе ту кутију могу да освоје женско срце. И само жена која ужива у срећи вечне љубави може да је да мушкарцу. То је матрица. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Nisam tražila lekciju iz ljubavi i pročitala sam Himnu ljubavi.Samo sam te pitala kako ljubav može da ne bude stvar osećanja?Osećanje ljubavi nije prolazno,a emocije su te koje su prolazne.Ljubav jeste osećanje ali nije emocija. Jeste teško,ali nije ne moguće. Да. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Нажалост опет не могу да се сложим са тобом (са овим болдираним). Жене су данас задржале много више од оног свог изворног идентитета него мушкарци. Веома мало жена тражи новац, статус, богатог мушкарца, и већина тражи оно нешто ..... До сада нисам упознао ниједну жену која је знала да објасни шта је то "оно нешто" али је свака знала када јој се тако нешто догодило. Мислим да нас двоје под "лептирићима" подразумевамо две различите ствари. Ти вероватно мислиш на почетну заљубљеност, која траје неколико дана или седмица. А ја ти говорим о нечему другом - о осећају код жене који могу да изазову само прави мушкарци. Тај осећај може да траје цели живот. Ma, daj! Ti verujes u to? Ljubav je za ceo zivot, leptirici su odlika zaljubljenosti, koja uvek prolazi! Zato sto pogresno dajes veliki znacaj tim leptiricima, a vidim da ne kapiras koliko su nebitni za ljubav i prolazni, mislim da ces cesto da se razocaras. Mnogi stupe u brak zbog tih leptirica, pa kad oni splasnu, razvode se.. Ne zanosi se sa njima.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ренди, морам мало добронамерно да се нашалим с тобом - с таквим ставом према мушкарцима никад се нећеш удати Randy and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 dao bih jedan savet "samouverenim muskaracima": "ponasaj se kao da si normalan i sve ce biti u redu". Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331763922' post='601634] Ma, daj! Ti verujes u to? Ljubav je za ceo zivot, leptirici su odlika zaljubljenosti, koja uvek prolazi! Zato sto pogresno dajes veliki znacaj tim leptiricima, a vidim da ne kapiras koliko su nebitni za ljubav i prolazni, mislim da ces cesto da se razocaras. Mnogi stupe u brak zbog tih leptirica, pa kad oni splasnu, razvode se.. Ne zanosi se sa njima.. Не да верујем, већ могу да ти наведем масу примера људи који се воле као првог дана целог живота. Али у сваком од тих примера мушкарац је мушкарац. То што спласне, и о чему ти причаш, је да спласне рационализација. Жена се уда без да осећа лептириће јер нема за кога другог, а онда то рационализује (покушава да се оправда) и онда јој се након неког времена смучи та рационализација. Е сада, жена нема утицај на лептириће. То зависи искључиво од мушкарца. Сав проблем данашњих веза је што су мушкарци лоши, а не жене. Мушкарци су или мекушци или кретени. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Искуство. С ким си ти то имао искуства? Овако остајеш недоречен, па се може свакако схватити. Брате, опусти се и уживај у моменту. Живот је магија и немој да га квариш беспотребном рационализацијом. Никада нисам Топ Ган сматрао врхунским филмом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Анастасија, Aquilius Cratus and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука