Jump to content

По уговору направио дете одрекавши се очинских обавеза и права , сурогат мајке

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ех, жене...имам доказ да су све жене су исте...ни једној се не допадам.

0110_hahaha Volim ove Solomonove " pošalice".

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

[quote name=malina :)' timestamp='1331760554' post='601534]

Moje reci mozes da primenis i na muskarce i na zene. Sta znaci pravi/prava? Nece niko da trpi, da oprosti, da prihvati osobu sa svim svojim manama i vrlinama. Tu je problem, a tako nas danas i vaspitavaju..da niko nikog ne mora trpi i samo da gleda sebe i svoja prava.

Истина је управо веома супротна. Није проблем у вишку става и вишку сопственог интереса, већ у мањку.

Генерално, 97 % мушкараца данас пати од недостатка карактера, и према женама и генерално у животу се понашају или као wussy или као jerk. Такав мушкарац који не може да код жене изазове основну и примарну рекацију да би уопште могли да идемо даље у неке озбиљније кораке - фаталну атракцију, или како то ви жене зовете - лептириће.

Већина веза и парова данас (без обзира колико временски се познају или су заједно) су заглављени пре првог корака. Мушкарац је или отирач или кретен, а жена је са њим јер нема друго ништа. Такав мушкарац у њој никада не изазове реакцију лептирића и онда жена почиње да рационализује у својој глави зашто је са њим: "добар је, нежан, има посао, пази на мене".... мислим, све је то ок .... али ако нема лептирића какав год да је мушкарац (може да буде Рокфелер) жена ће бити у дубини душе незадовољна. А ако је незадовољна неће пружати (довољно) љубави, и мушкарац wussy ће бити још несигурнији ... и то је тај зачарани круг.

Зато сам рекао да ми је помало жао жена.

Подели на овим сајтовима

слаб му мамац

Баш тако...јадан сам и бедан.

Ето, џепароши су већ неколико пута вратили мојој жени новчаник...рекли су да то чине из сажаљења...пошто су видели моју фотографију у новчанику.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

sFun_bat sFun_bat sFun_bat greengrin greengrin greengrin

Па морао сам да му тако одговорим.Вероватно ме је помешао са овим нашим политичарима.Њима је народ на првом месту...иако су почели са девојкама.

Подели на овим сајтовима

Баш тако...јадан сам и бедан.

Ето, џепароши су већ неколико пута вратили мојој жени новчаник...рекли су да то чине из сажаљења...пошто су видели моју фотографију у новчанику.

Što se žališ? Ipak je tvoja slika džeparoše naterala na dobro delo i ako možda nisu ni bili svesni da čine dobro delo. ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Свака жена ће знати о чему говорим:

Погледајте само покрете Тома Круза и упоредите са покретима осталих фрајера у кадру и све ће вам бити јасно.

Енергија коју је Том Круз произвео у овој сцени може да се осети кроз екран. Ова глумица није морала да глуми збуњеност и опчињеност са њим.

Подели на овим сајтовима

@ Leno

Javio mi se Zosima , kaže pomno prati temu i zahvaljuje Bogu što je banovan inače bi letelo perje. greengrin

Подели на овим сајтовима

Истина је управо веома супротна. Није проблем у вишку става и вишку сопственог интереса, већ у мањку.

Генерално, 97 % мушкараца данас пати од недостатка карактера, и према женама и генерално у животу се понашају или као wussy или као jerk. Такав мушкарац који не може да код жене изазове основну и примарну рекацију да би уопште могли да идемо даље у неке озбиљније кораке - фаталну атракцију, или како то ви жене зовете - лептириће.

Већина веза и парова данас (без обзира колико временски се познају или су заједно) су заглављени пре првог корака. Мушкарац је или отирач или кретен, а жена је са њим јер нема друго ништа. Такав мушкарац у њој никада не изазове реакцију лептирића и онда жена почиње да рационализује у својој глави зашто је са њим: "добар је, нежан, има посао, пази на мене".... мислим, све је то ок .... али ако нема лептирића какав год да је мушкарац (може да буде Рокфелер) жена ће бити у дубини душе незадовољна. А ако је незадовољна неће пружати (довољно) љубави, и мушкарац wussy ће бити још несигурнији ... и то је тај зачарани круг.

Зато сам рекао да ми је помало жао жена.

Alo, muskarci, zar treba zena da vas brani! joooj Gde izvuce te procente?! Je l' si i sebe tu svrstao? :D Zene vise ne traze muskarce, kome ce biti dobre supruge i uzorne majke svojoj deci, vec sponzore. Lose je ako je neko dobar, nezan, pazljiv? O, Boze! Pa, ti leptirici su najveci problem. Ljudi od njih pomisle da je ljubav, pa kad prodju, razvode se. Kazem vam, ljudi ne shvataju sta je ljubav, ocekuju neka osecanja, a ljubav nema veze sa osecanjima.

Подели на овим сајтовима

Što se žališ? Ipak je tvoja slika džeparoše naterala na dobro delo i ako možda nisu ni bili svesni da čine dobro delo. ;)

Ма лако је њима...не знају они моју жену...илити другачије речено "туђа жена свраб не чеше".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...