Manolis Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 а Алдомаш??? http://www.youtube.com/watch?v=afsD2GGykGE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @@Срђан Ранђеловић, хехехехехе кувар, добар си али то нема у рецептима тако да си забадава тражио хехехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Та реч ме асоцира на нешто што не бих волео да видим у току јела. Доста сам гадљив. .smesko. Дефинитивно не би волео да видиш током јела... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @@Срђан Ранђеловић, хехехехехе кувар, добар си али то нема у рецептима тако да си забадава тражио хехехехе... Појашњава уклањање кочња gringrin Ево копиран текст: U originalnom receptu piše da treba izdubiti kočanj i onda glavicu narezati na šnite. Ja nemam običaj odstraniti kočanj - jer i kad ne odrežem kočanj ploške kelja se za vrijeme kuhanja ionako raspadnu, razlistaju – a kad kočanj odrežem onda je stvar još gora. .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @@malina :), вероватно је то тако код вас, искључиво за клип кукуруза, а код нас је посебно клип, а посебно нешто што је кочањ хехехехе, то је назив само за То, а за кукуруз је код нас тулуска Jel to isto sto i "klas kukuruza" ? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Дефинитивно не би волео да видиш током јела... Пробаћу на фин начин :smile: "излучевина из носа"? malina :), Grizzly Adams and Anette је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Та реч ме асоцира на нешто што не бих волео да видим у току јела. Доста сам гадљив. .smesko. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @, нема везе са кукурузом хехехе , клип једне биљке-поврћа и тај клип је јестив , то се код нас зове кочањ хехехе можда сам малко сад олакшао да погодите. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Дефинитивно не би волео да видиш током јела... Пробаћу на фин начин :smile: "излучевина из носа"? Да. По правилу се са два прста десне руке вештим покретом баци у прашину... Да није кочањ она "дршка" од купуса? Драгана Милошевић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @, нема везе са кукурузом хехехе , клип једне биљке-поврћа и тај клип је јестив , то се код нас зове кочањ хехехе можда сам малко сад олакшао да погодите. део од лука - празилука? .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Да. По правилу се са два прста десне руке вештим покретом баци у прашину... Да није кочањ она "дршка" од купуса? јееееееееееееееееееееа likefaceeeeeeee то се код нас тако каже за дршку или клип купуса Драгана Милошевић, Grizzly Adams and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Колико видим, ова тема че бидне баш занимљива, само што смо променили намену , уместо провере граматике, ми погађамо старе речи хехехе Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Занимљиво да наслов није "граматички исправан". "Сас" се употребљава само први пут у реченици. Требало би "сас језик и са граматику". Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Колико видим, ова тема че бидне баш занимљива, само што смо променили намену , уместо провере граматике, ми погађамо старе речи хехехе Многе ствари које данас сматрамо за "погрешне" су у ствари остаци старог језика који нестаје. Је л' неко чуо за глагол "онодити"? Middle-earth је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 А ко зна шта је "дзиндза" има пиво... "Дз" је онај глас за који немамо слово. Мене су звали "Дзвонко", па ме деца питају "а како ти се пише име кад нема слово 'дз'?" kod mene u Krusevcu dzindza (ili dzindzov) se koristi da se opise kad je covek neotesano glup ili je djubre od coveka. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука