Ignjatije Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Где си сад Акуилиус ? Растурена је твоја Кока Кола ложа http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 a Sloveni su? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Малочас сам изложио своје мишљење о кока-коли... Али генерално, слажем се да пића те врсте вјероватно нису здрава пошто су продукт хемије, да тако кажем, пуна су соде, шећера, којекаквих адитива и чега већ не - па била то кола, фанта, кокта, швепс и остале марке и типови gringrin али их с времена на вријеме конзумирам... Ипак, лимунада коју сам направим (за разлику од угоститељских објеката не штедим на лимуну) је врхунац ужитка и освјежења... Још ако се искомбинује са наранџом... Мммммммм... мирођија је реаговао/ла на ово 1 Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Кад је већ покренута тема о Кока-коли морам да поделим са вама свима једно искуство мога рођеног брата који је био прошле године за Васкрс у Светој земљи . Е а сада ако он лаже слагаћу и ја вас ! Наиме о чему се ради пошто је постио цео пост и желео је да се причести у Светој земљи , исповедао их неки од светих отаца тамо који зна наш језик питао их је , односно питао га је да ли је за време поста конзумирао Кока-колу , а пошто је мој бата био страствени конзумент Кока-коле , рекао му је искрено да јесте . Отац који га је исповедао му није дозволио да се причести . Отац му је рекао и неке ствари и о брату самом и о целокупној породици што је закључио да је он прозорљив . Рекао му је да се Кока-кола производи са примесима Сатанске крви !!!??? што је брата шокирало ! Отац је рекао да се користи са Сатанских сеанси од крви које се узимају од жртава деце које се у том тренутку секу и пролива се ЊИХОВА КРВ!!!!!! У кока-коли се налазе у ПРОМИЛИМА КРВИ !!!!??? Од тада је више не користим ни ја а ни моја фамилија . СТРАШНО ако је то истинито ! Праштајте на овом посту али сам морао то да напишем . Већ неко време сам хтео да поставим ову тему на форуму али нисам знао где ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Кад је већ покренута тема о Кока-коли морам да поделим са вама свима једно искуство мога рођеног брата који је био прошле године за Васкрс у Светој земљи . Е а сада ако он лаже слагаћу и ја вас ! Наиме о чему се ради пошто је постио цео пост и желео је да се причести у Светој земљи , исповедао их неки од светих отаца тамо који зна наш језик питао их је , односно питао га је да ли је за време поста конзумирао Кока-колу , а пошто је мој бата био страствени конзумент Кока-коле , рекао му је искрено да јесте . Отац који га је исповедао му није дозволио да се причести . Отац му је рекао и неке ствари и о брату самом и о целокупној породици што је закључио да је он прозорљив . Рекао му је да се Кока-кола производи са примесима Сатанске крви !!!??? што је брата шокирало ! Отац је рекао да се користи са Сатанских сеанси од крви које се узимају од жртава деце које се у том тренутку сечу и пролива се ЊИХОВА КРВ!!!!!! У кока-коли се налазе у ПРОМИЛИМА КРВИ !!!!??? Од тада је више не користим ни ја а ни моја фамилија . СТРАШНО ако је то истинито ! Праштајте на овом посту али сам морао то да напишем . Већ неко време сам хтео да поставим ову тему на форуму али нисам знао где ! Наравно да није истинито, и страшно какве глупости испаљују некакви назови старци. А јел само кока кола у питању, шта је са фантом, или синалком, голф кола, кокта, швепс, тоник...? Александар С and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 to dal je istinito ili ne ti ne mozes da znas, to moze da bude istinito Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 to dal je istinito ili ne ti ne mozes da znas, to moze da bude istinito Eh sad, može biti da neko tajno ubacuje promile "satanske krvi" u gradsku vodovodnu mrežu..ti ne znaš to, može da bude istinito. Kad bi tako razmišljali. da li bi smjeli udisati i vazduh, od bojazni da ga nije neko kontaminirao "satanskim gasom" u promilima. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 nema logike u vodovod da se ubacuje jer voda nije brend, kad pogledas malo sta se sve radilo tokom istorije onda to uopste i ne mora da bude nemoguce Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Obozavam koka- kolu! I ne samo to nego sa uzivanjem dajem kintu za nju, jer osecam da deo tih para ide tamo gde treba, wink wink :D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Па сада да се изјасним и ја , мислим да баш и то није тачно али ко би га знао ? Америка је , то сви знамо накарадна нација , од њих је свашта могућно очекивати . Према томе ја због аверзије према њима сам престао да пијем Кока-колу . Сва та " нато " пића максимално избегавам . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Па сада да се изјасним и ја , мислим да баш и то није тачно али ко би га знао ? Америка је , то сви знамо накарадна нација , од њих је свашта могућно очекивати . Према томе ја због аверзије према њима сам престао да пијем Кока-колу . Сва та " нато " пића максимално избегавам . Ти рече и написа овај текст на рачунару, који је накарадна справа једне накарадне нације. Како то? Зар не сумњаш да један накарадни оперативни систем виндовс, једног накарадног америчког прозивођача из једног накарадног америчког града Редмонда, можда у позадини свог накарданог рада има скрипту која изнова генерише сатанске ритуале, и пушта у позадини у промилима цјелокупне рам меморије? Снежана, Juan Valdez and Александар С је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Америка је , то сви знамо накарадна нација Никад нећу разумети правила форума. Кад једном човеку кажеш да је накарадан, добијеш опомену или бан. Али кад милионима кажеш то исто, то се онда из неког разлога не рачуна. При томе, колико знам, још експлицитније није дозвољено вређање епископа. архиепископ Тихон Накарадни архиепископ Натанијел Накарадни архиепископ Никон Накарадни епископ Мелхиседек Накарадни Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ne znam da li je ovo olaksavajuca okolnost ili sta... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Па сада да се изјасним и ја , мислим да баш и то није тачно али ко би га знао ? Америка је , то сви знамо накарадна нација , од њих је свашта могућно очекивати . Према томе ја због аверзије према њима сам престао да пијем Кока-колу . Сва та " нато " пића максимално избегавам . Накарадна нација, хм! Како вријема пролази, и како долазим у зрелије године, како ширим видике, све више не могу да се сложим са оваквим изјавама... Сложићу се да имају такву политику која нам је нанијела много зла, и ту се слажемо... Али имати такав став према људима, није у реду... Некако све више мислим да постоје само добри и зли људи, били они Срби, Американци, православци, будисти, атеисти... Многи смо вјероватно више доживјели непријатности од брата православца него ли од тамо неког "злог и накарадног" Амера... Једна моја пријатељица, православна Српкиња, отишла је на постдипломске студије у Америку, далеко од својих најближих... Овдје је редовно ишла у храм, отишла је и тамо на Богослужење... Многи од присутних су чули ко је и одакле је, почев од свештеника, парохијана, дјевојака које су биле у храму... Мислите да ју је било ко питао "дијете, треба ли ти каква помоћ, хоћемо ли отићи на кафу, да се дружимо, да ниси усамљена?" Не, нико! То су учинили "накарадни" Американци, Црнци, протестанти и невјерници... Истинито и тужно! Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Па сада да се изјасним и ја , мислим да баш и то није тачно али ко би га знао ? Америка је , то сви знамо накарадна нација , од њих је свашта могућно очекивати . Према томе ја због аверзије према њима сам престао да пијем Кока-колу . Сва та " нато " пића максимално избегавам . To je samo tvoj Miki Maus zakljucak a ne nesto sto svi znamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука