Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

Marti...evo ja pijem jednu casu vec dva sata i nikako da je popijem....i necu je posle vise piti....ne pije mi se...mora da je neka falicna.... :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Marti...evo ja pijem jednu casu vec dva sata i nikako da je popijem....i necu je posle vise piti....ne pije mi se...mora da je neka falicna.... :)))

niš mi ne pričaj hehehe ja sve mislim da ova naša crna mučenice nije takA :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dobro je znati da sam naopak tako da to kod mene ne funkcioniše tako (verovatno sam tol'ko naopak da iscuri sve :D )

Hehe, šalim se, ne pijem je ni ja često, valjda zato... ;)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Ово је Таса почео кампању поново...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Iako je poznato da Koka-Kola nema hranljivih sastojaka i da se u standardnoj limenci tog pića nalazi šest čajnih kašika šećera, to ne sprečava ljude da je i dalje konzumiraju

Pogledajte šta se dobije kuvanjem Koka-Kole, možda vas ovo natera da razmislite sledeći put kad posegnete za ovim pićem.

Iako je poznato da Koka-Kola nema hranljivih sastojaka i da se u standardnoj limenci tog pića nalazi šest čajnih kašika šećera, to ne sprečava ljude da je i dalje konzumiraju.

http://www.kurir-info.rs/ovo-vam-se-nece-svideti-pogledajte-sta-se-dobije-kuvanjem-koka-kole-clanak-1191755

Подели на овим сајтовима

Iako je poznato da Koka-Kola nema hranljivih sastojaka i da se u standardnoj limenci tog pića nalazi šest čajnih kašika šećera, to ne sprečava ljude da je i dalje konzumiraju

Pogledajte šta se dobije kuvanjem Koka-Kole, možda vas ovo natera da razmislite sledeći put kad posegnete za ovim pićem.

Iako je poznato da Koka-Kola nema hranljivih sastojaka i da se u standardnoj limenci tog pića nalazi šest čajnih kašika šećera, to ne sprečava ljude da je i dalje konzumiraju.

http://www.kurir-info.rs/ovo-vam-se-nece-svideti-pogledajte-sta-se-dobije-kuvanjem-koka-kole-clanak-1191755

Najgore je što ima jako puno fosforne kiseline...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Znam za to ali pogledaj video

uzmi parče svinjske jetre ili pluća i stavi u Coca Colu...Videćeš šta će od nje da ostane.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Koka kola je izuzetno nezdravo pice.

Ali ne razumem sta je cudno u ovom klipu? Kad kuvas tecnost sa puno secera taj secer se karamelizuje... Ne znam kakav je inace senzacionalisticku efekat ovaj video trebalo da proizvede al ja sam znao sta ce da se desi samo na osnovu naslova.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...