Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ја, не конзумирам то пиће. 1500_baby Наведите разлог, ако је пијете, зашто је пијете, а ако је не пијете - зашто је не пијете? Ја је не пијем, јер више волим Кокту. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 I ja volim ЦОЦТУ !!! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 И медведи је пију: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Цитат I , ja volim ЦОЦТУ !!! А Цоца - Цолу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Цитат Цитат I , ja volim ЦОЦТУ !!! А Цоца - Цолу? 0202_238 оvu sa 0% šećera , ponekad ... lepa konzerva :group111: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Цитат ... lepa konzerva :group111: Мислиш - лименка? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Једно, због Кока-Коле, заборављено пиће :group111:: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Више не!"Скидам" се са газираних пића и могу да кажем да се много боље осећам за ових месец дана.Немам више упале грла, бешике... Пијем само минералну воду, по могућности природно газирану. Али много волим и кока колу и кокту. И пепси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Цитат Више не!"Скидам" се са газираних пића и могу да кажем да се много боље осећам за ових месец дана.Немам више упале грла, бешике... Пијем само минералну воду, по могућности природно газирану. Али много волим и кока колу и кокту. И пепси. Ја пијем Кока-Колу, кад ми је мука, тад ми прија. Кажу да је газирано добро за стомак, ал' да не ваља пуно да се пије због јетре. Радили су научници оглед, ставили џигерицу у чашу Кока-Колу, и скроз је нагризла џигерицу. Е да, пити Кока-Колу и конзумирати ментол бомбоне у исто време, опасно је по живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Понекад попијем, али једну лименку, дође ми баш да се пије 0202_238 Овако углавном пиво, с`јесени и зими вино, на врућинама понеку ракију уз воду, а најчешће хладан чај Што се тиче пива фаворити су ми Лав и Ваљевско :group111: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Pepsi Twist i Ice Tea od breskve...... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Koka kolu i slična pića uglavnom ne pijem. Drugar koji pije svaki dan koka kolu kaže da može da je pije uz svako jelo. Ja sam kokišku pio kao :group111:, mada se prevarim bar jednom-dva puta godišnje i popijem čašu. U principu, slatka je, ukusna, pomaže varenju. Nema razloga da se ne pije, naravno umereno, zbog slatkoće i gaziranosti. Ali što piti kokišku kada ima boljih pića. Pijem piva i čajeve. Od piva uglavnom lagere, a od čajeva zelene, mada može i ostalo. Volim pića koja su kabasta, zatao što se dugo piju. Zato nisam pristalica žestica, jer se popiju u cugu i odmah moraš da naručuješ drugo. Gde drugo tu i treće... Od čajeva preporučujem sve Centroproizvod čajeve, pogotovo njihova pakovanja zelenog, zelenog sa limunom i crnog čaja. Crni čaj piti isključivo sa mlekom. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Mene zapravo zanima zašto kokakolaši ne piju pepsi, to jest zašto pepsići ne piju kokišku. U čemu je razlika u ukusu, sem naravno u amabalaži. Da li postoje neki podaci koliko je u svetu kokakoličara a koliko pepsadžij? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 JA volim ovo... ... sto on pije :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука