Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

Ја, не конзумирам то пиће. 1500_baby

Наведите разлог, ако је пијете, зашто је пијете, а ако је не пијете - зашто је не пијете?

Ја је не пијем, јер више волим Кокту. dobar deckoПостављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 465
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Више не!"Скидам" се са газираних пића и могу да кажем да се много боље осећам за ових месец дана.Немам више упале грла, бешике... Пијем само минералну воду, по могућности природно газирану.

Али много волим и кока колу и кокту. И пепси.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Више не!"Скидам" се са газираних пића и могу да кажем да се много боље осећам за ових месец дана.Немам више упале грла, бешике... Пијем само минералну воду, по могућности природно газирану.

Али много волим и кока колу и кокту. И пепси.

Ја пијем Кока-Колу, кад ми је мука, тад ми прија.

Кажу да је газирано добро за стомак, ал' да не ваља пуно да се пије због јетре.

Радили су научници оглед, ставили џигерицу у чашу Кока-Колу, и скроз је нагризла џигерицу.

Е да, пити Кока-Колу и конзумирати ментол бомбоне у исто време, опасно је по живот.

Подели на овим сајтовима

Понекад попијем, али једну лименку, дође ми баш да се пије  0202_238

Овако углавном пиво, с`јесени и зими вино, на врућинама понеку ракију уз воду, а најчешће хладан чај  :)

Што се тиче пива фаворити су ми Лав и Ваљевско  :group111:

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Koka kolu i slična pića uglavnom ne pijem. Drugar koji pije svaki dan koka kolu kaže da može da je pije uz svako jelo.

Ja sam kokišku pio kao :group111:, mada se prevarim bar jednom-dva puta godišnje i popijem čašu.

U principu, slatka je, ukusna, pomaže varenju. Nema razloga da se ne pije, naravno umereno, zbog slatkoće i gaziranosti. Ali što piti kokišku kada ima boljih pića.

Pijem piva i čajeve. Od piva uglavnom lagere, a od čajeva zelene, mada može i ostalo.

Volim pića koja su kabasta, zatao što se dugo piju. Zato nisam pristalica žestica, jer se popiju u cugu i odmah moraš da naručuješ drugo. Gde drugo tu i treće...

Od čajeva preporučujem sve Centroproizvod čajeve, pogotovo njihova pakovanja zelenog, zelenog sa limunom i crnog čaja. Crni čaj piti isključivo sa mlekom.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Mene zapravo zanima zašto kokakolaši ne piju pepsi, to jest zašto pepsići ne piju kokišku.

U čemu je razlika u ukusu, sem naravno u amabalaži.

Da li postoje neki podaci koliko je u svetu kokakoličara a koliko pepsadžij?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...