Дејан Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Владан and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Има ли ово на српском? Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Pogledaj na tubetu direktno,tamo ima titl Владан and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 I sta kaze ovaj grcki mitropolit? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Укључи CC у доњем десном углу (ту се укључује превод на српски). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Koliko je smiren mitropolit Serafim Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Сам себи противуречи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Расколнички дух. Нажалост. Бивало је тога одувек у Цркви. Не треба да се чудимо. Нема јереси и раскола ада га мантија (углавном епископска) није повела. Zamislim se na suncu and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 (измењено) Toliku kolicinu gluposti skoro nisam cuo... Измењено Март 3, 2012 од Иван Цветковић Намерно поновно писање једне те исте поруке и после објашњења. Упозорење од 30% Администрација. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Koliko sam ga razumeo, on svoj stav zasniva na tome da je grcki sud (smatra ga nezavsinim i nepristrasnim) odbacio tuzbu i poternicu kao neosnovanu i politicki motivisanu? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Koliko sam ga razumeo, on svoj stav zasniva na tome da je grcki sud (smatra ga nezavsinim i nepristrasnim) odbacio tuzbu i poternicu kao neosnovanu i politicki motivisanu? Да. Али Суд је из сасвим других разлога донео такву пресуду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Мени се чини да он пре свега сам са собом није баш начисто шта мисли и шта хоће - час шаље телеграме подршке Артемију, час потписује саопштења грчке Цркве у којима се даје пуна подршка СПЦ, па онда опет мало подржава Артемија... Како ветар дуне - тако се окреће... Са таквим пријатељима - коме требају непријатељи.. Name and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Људи су збуњени, а није им објашњено на прави начин. И мени је у почетку све то било и превише сумњиво, првенствено због брзине којом је одрађено, брзине која је несвојствена нашем систему. И због пар систематских пропуста (са правне стране). То је, на крају, и био разлог мог регистровања овде, да бих сазнао. Али нема свако времена нити приступа Интернету, и није се са људима радило довољно. Није проблем митрополит из Грчке, много је већи проблем што и велики број верника мисли да се Артемије сменио "да би Бајден дошао да оскрнави Дечане". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Људи су збуњени, а није им објашњено на прави начин. И мени је у почетку све то било и превише сумњиво, првенствено због брзине којом је одрађено, брзине која је несвојствена нашем систему. И због пар систематских пропуста (са правне стране). Цепидлака сам, па морам да напоменем - далеко од тога да је цела ствар урађена брзо. Урађена је у последњем тренутку, будући да се решавање кризе која је била толико очигледна да је бола очи одлагало док није догорело до ноката. А када се ради у минут до 12, не може се ни очекивати да се све одради перфектно... Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Jel on u pomesnoj GPC? Volim Prej pirejski narod Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука