Jump to content

Maloletnice i seks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta je telegonija :)?

То је кад се вјерује да трудница може да пренесе свом дјетету карактеристике претходног партнера, ако је имала са њим сексуалне односе.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

То је кад се вјерује да трудница може да пренесе свом дјетету карактеристике претходног партнера, ако је имала са њим сексуалне односе.

.krava.

Ko se pametan toga dosetio?

Подели на овим сајтовима

Sta je telegonija :)?

наказна теорија из средњег века где се веровало да се разне карактеристике претходника усађују у новорођенче ако је имала партнера пре мужа, поготово ако је удовица или преудата ...

лоботомија.

Подели на овим сајтовима

.krava.

Ko se pametan toga dosetio?

Naučno je dokazano to kod kučki. Ako onih pravih što se javljaju sa av-av.

Kučka koja se pušta u promet (manje više svaka kučka koja nije rasna, već dodž) svom štenetu prenosi i neke genetske materijale onog kera koji je nije biološki oplodio, već sa kojim se samo igrala.

Kod ljudi ne postoji takva mogućnost, mada mnogi mundžosi među pravoslavnima se kunu u to da je i kod ljudi ovaj pseći varitet primenjiv.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Kad smo se već dohvatili ovoga, meni je interesanto da se kod mnogih ljudskih potomaka, može desiti (i to prilično često) da deca liče na neke svoje pretke više nego na roditelje. I to ne samo fizički nego i karakterno.. i ako sa njima nisu u nekom kontaktu bili...

Recimo da je često da su deca preslikane babe-dede, ujci, čiče, tetke...

Подели на овим сајтовима

Kad smo se već dohvatili ovoga, meni je interesanto da se kod mnogih ljudskih potomaka, može desiti (i to prilično često) da deca liče na neke svoje pretke više nego na roditelje. I to ne samo fizički nego i karakterno.. i ako sa njima nisu u nekom kontaktu bili...

Recimo da je često da su deca preslikane babe-dede, ujci, čiče, tetke...

Genetika je cudo :).

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330011401' post='590212]

наказна теорија из средњег века где се веровало да се разне карактеристике претходника усађују у новорођенче ако је имала партнера пре мужа, поготово ако је удовица или преудата ...

лоботомија.

Sovinisticka lobotomija .krava. . Cije je to maslo? Cula sam za tu glupost, ali nisam znala da se tako zove.

Подели на овим сајтовима

Итекако комплексна тема... sFun_bat Стављајући по страни дискутабилност педагошких недостатака који доводе до оваквих посрнућа малолетница, мислим да не постоји јединствени одговор и право решење, јер је основно то да је свака личност, како год формирана, јединствена и непоновива. Свакако да је потребно указати на аномалије друштва које и наводе на поменуто. Мада, никако не може онај/она ко је имао слично искуство, да гледа идентично, као и онај ко се "чува за праву љубав"..

Подели на овим сајтовима

Naučno je dokazano to kod kučki. Ako onih pravih što se javljaju sa av-av.

Kučka koja se pušta u promet (manje više svaka kučka koja nije rasna, već dodž) svom štenetu prenosi i neke genetske materijale onog kera koji je nije biološki oplodio, već sa kojim se samo igrala.

јао црни сине, немој неко да те чује и види да причаш и пишеш овакве глупости.

ниједан створ који дише не може да пати од телегоније ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330013106' post='590227]

јао црни сине, немој неко да те чује и види да причаш и пишеш овакве глупости.

ниједан створ који дише не може да пати од телегоније ...

Ja prenosim samo ono što sam naučio na internetu od strane vrhunskih naučnika biologije, zoologije i antropologije..

"Prije 150 godina odgajivači konja pokušali su da ukrste konja i zebru. Eksperimenti nisu uspjeli i uskoro su bili zaboravljeni. Ali kroz nekoliko godina, kada su "eksperimentalne" kobile oždrebile normalnu ždrebad od normalnih konja, kasnije su počele da donose na svijet od istih normalnih pastuva prugastu ždrebad! Ova nevjerovatna pojava izgleda da je odavno poznata odgajivačima pasa. Ako se bar jednom rasna kučka poveže sa običnim psom, ona više nikada neće donijeti na svijet rasne štence, ma im otac bio svjetski šampion po čistoti i vrijednosti svoje rase! Ova pojava dobila je u biologiji naziv telegonija....

šta mislite zašto vrište one tetke što šetaju rasne kučke kada se oko repića im mota neki dodž...?

Подели на овим сајтовима

кула стражара ми је лично хит, редовно га узимам и падам у кому од смеха са дизнијевим сличицама и лоботомним причицама :D

добро послужи и да подложим пећку ал сам приметио да слабо скупља воду од ове бљузгавице јер је добар папир ... мораћу да пронађем још неку употребну вредност :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330016765' post='590268]

кула стражара ми је лично хит, редовно га узимам и падам у кому од смеха са дизнијевим сличицама и лоботомним причицама :D

добро послужи и да подложим пећку ал сам приметио да слабо скупља воду од ове бљузгавице јер је добар папир ... мораћу да пронађем још неку употребну вредност :)

Nemoj da zezas da citas to :D!!! Gde ga izimas?

Подели на овим сајтовима

Da, čitala sam tekst o telegoniji ili kako se već zove... kao ljudski primer uzeli su za primer ruske Romkinje čergarke čija deca nisu ličila na svoje očeve... Ne bih da budem bezobrazna, ali ahahahah.

A što se tiče životinja, one nemaju jajnike kao ljudi, naravno. Ista kuja ili ista mačka- navodim primer, mogu da okote štence ili mačiće koji nemaju iste očeve. npr moja mačka čiji je moral poznat čitavom komšiluku redovno okoti mačiće koji veze nemaju jedni sa drugima.

Ali, nije ovde reč ni o životinjama, ni o telegoniji...

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...