Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Са овим си показао да си заиста велики човек и од мене имаш све похвале. Да се јавно покају могу они који себе не стављају на прво место. Добродошао назад међу своје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Sestro za Anastasiju i to od onog Zayrona (on u poverenju ima najbolje pivo, samo slabo za nas Poljake, čim nema bar 70%alkohola to mi ne računamo za piće) IDE, IDE!!! Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Са овим си показао да си заиста велики човек и од мене имаш све похвале. Да се јавно покају могу они који себе не стављају на прво место. Добродошао назад међу своје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Pomoz' Bog, brate. Nedostajao si mi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 " Jel to beše onaj Zawisha sa foruma?! " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 ДОБРО СЕ ВРАТИО! facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 " Nek je od Boga blagosloveno ! " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 " Jel to beše onaj Zawisha sa foruma?! " "Dobro Zaviša, rešićemo to onako kako dolikuje, juridički. Ti ćeš meni da kvariš s mukom stečene ekumenske odnose i napredak u dijalogu!" facenew22222222 0203_cool 1405_love 0102_laugh Шалу на страну, добродошао Завиша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 " Jel to beše onaj Zawisha sa foruma?! " "Dobro Zaviša, rešićemo to onako kako dolikuje, juridički. Ti ćeš meni da kvariš s mukom stečene ekumenske odnose i napredak u dijalogu!" facenew22222222 0203_cool 1405_love 0102_laugh Шалу на страну, добродошао Завиша. " Tako je brate Aleksandre! " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Neću više nikad: UUUUPPPPPPPSSSSSSSSSSSS!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 ne znam o cemu se radilo i cime si zaradio ban, ali svaka ti cast na ovome jer si pokazao veliko smirenje i svima nama dao primjer kako pravi hriscanin treba da se postavi u takvim situacijama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Samo ću reći potpis na Sirenin komentar. Drago mi je da si ponovo sa nama. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Neću više nikad: UUUUPPPPPPPSSSSSSSSSSSS!!!! Zaboravio si na ovo! svi mi koji imamo dug jezik . . . http://www.facebook.com/group.php?gid=106212826079132&v=wall Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Добро дошао поново Завиша.. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 нема шта да праштам, добро дошао назад greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука