Jump to content

Свакодневни живот у разним земљама света - искуства форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

50 minutes ago, Sofija_ рече

Onako kako moramo :) verujem da ne bi, to mnogi kazu kad dodju i vide.Bog nam pomaze, da se nosimo protiv sodome i gomore koja ovde obitava.

Imamo najboljeg duhovnika, i nase crkve ovde, hvala Bogu :) a ostalo...ko moze da se vrati u Srbiju, vrati se...ostali cute i pate..

Ti kao da je u Holandiji horor, hajde pa evo i Juan je u Utrehtu i nista ni blizu toga, ali i ja znam dosta ljudi koji zive u Holandiji. Ispade kao da je Srbija raj na zemlji za Holandiju, e stvarno, sta sve necu cuti.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 599
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

11 minutes ago, Милан Ракић рече

Слободно!

Ево спреман сам, овако јавно, да ти уделим протувредност 200 евра, али само ако си спреман да посетиш ту земљу храбрих и дом слободних!

Da, stvarno bih volio da posjetim tu zemlju i mislim da cu u skoroj buducnosti da to i uradim. Sto se tice udjeljivanja, hvala ti ali stvarno nije potrebno, ali posto si ovako javno napisao da si spreman da se odreknes 200 evra, mozes da te pare das bolesnim, gladnim, siromasnim...

Sad idem sa ove teme, Mladjoni izvini.

• Волим 1

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ronald рече

Ti kao da je u Holandiji horor, hajde pa evo i juan je u Utrehtu i i nista ni blizu toga, ali i ja znam dosta ljudi koji zive u Holandiji. Ispade kao da je Srbija raj na zemlji za Holandiju, e stvarno, sta sve necu cuti.

Dragi Ronalde, dugo sam ja ovde :) ne mozes porediti moj boravak i Juanov(koji je cini mi se oko godinu dana ovde)

Dalje, sve zavisi sta je po tebi normalno, pa na osnovu toga ti se i svidja/ili ne, neka zemlja. Po onome sto si ti do sad pisao, i

koliko sam mogla da procitam/ispratim, za tebe je Holandija verovatno raj :) Za mene, pravoslavnu hriscanku, koja zna sta je normalno,

a sta ne, i koja se drzi toga, je ova zemlja Sodom, e sad , mozes reci pa sta onda radis tu, a to je vec moj licni problem, sto sam ovde.

Ja mogu(a verovatno i trebam) da svedocim, kakav je zivot ovde, a na drugima je da poveruju ili ne.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Sofija_ рече

Dragi Ronalde, dugo sam ja ovde :) ne mozes porediti moj boravak i Juanov(koji je cini mi se oko godinu dana ovde)

Dalje, sve zavisi sta je po tebi normalno, pa na osnovu toga ti se i svidja/ili ne, neka zemlja. Po onome sto si ti do sad pisao, i

koliko sam mogla da procitam/ispratim, za tebe je Holandija verovatno raj :) Za mene, pravoslavnu hriscanku, koja zna sta je normalno,

a sta ne, i koja se drzi toga, je ova zemlja Sodom, e sad , mozes reci pa sta onda radis tu, a to je vec moj licni problem, sto sam ovde.

Ja mogu(a verovatno i trebam) da svedocim, kakav je zivot ovde, a na drugima je da poveruju ili ne.

A sta je za tebe normalno, hejde da vidimo, bas me zanima draga Sofija, koliko god da si dugo, odraslom covjeku kao Juanu treba mnogo manje vremena da analizira stanje? Necu ti pitati zasto si tu, nema potreba ali hej, sta je to u Srbiji bolje nego u Holandiji? 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ronald рече

A sta je za tebe normalno, hejde da vidimo, bas me zanima draga Sofija, koliko god da si dugo, odraslom covjeku kao Juanu treba mnogo manje vremena da analizira stanje? Necu ti pitati zasto si tu, nema potreba ali hej, sta je to u Srbiji bolje nego u Holandiji

Moze, nije problem :) Nek Juan otvori temu(kad ga vec ti pominjes), ja cu se prikljuciti.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

Moze, nije problem :) Nek Juan otvori temu(kad ga vec ti pominjes), ja cu se prikljuciti.

Moze, neka otvori ako hoce, samo shvati da to igranje sa treminima normalno ili nenormalno ne prilici jednoj hriscanki jer se postavljas kao sudija.:)

Подели на овим сајтовима

Dok ja citam Sveto Pismo, Holandjani od crkve prave stanove, gde wc-solju stave  na mesto,gde je bio oltar, kazi mi da li je to normalno? :) 

Naravno, ja njima ne sudim,  Bog ce, kad dodje vreme, ja samo svedocim.

I molim admina da brise sve moje postove u ovoj temi, koja nema veze sa temom, ja se Ronalde odjavljujem :mahmah:

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Ronald рече

Necu ti pitati zasto si tu, nema potreba ali hej, sta je to u Srbiji bolje nego u Holandiji? 

Језик, нпр :)  Холандски језик је нешто најодвратније што сам имао (не)прилику да чујем...могу да замислим зашто људи који живе тамо помињу Содому и Гомору  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, GeniusAtWork рече

Холандски језик је нешто најодвратније што сам имао (не)прилику да чујем

Nije strasno, kao kad se malo jace zakasljes, pa moras da izbacis slajm :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, GeniusAtWork рече

Језик, нпр :)  Холандски језик је нешто најодвратније што сам имао (не)прилику да чујем...могу да замислим зашто људи који живе тамо помињу Содому и Гомору  :ani_biggrin:

No, ja imam frienda u Amsterdamu, on mi nikad nije poslao nijedan holandski video a ja sam njemu za više od 20 godina poslao samo par videa. Kad sam prinudjemn vidjet nekakav holandski video a tamo pričaju ili nedaj Bože pjevaju, ja stišam na nulu a gledam samo video.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, GeniusAtWork рече

No, ja imam frienda u Amsterdamu, on mi nikad nije poslao nijedan holandski video a ja sam njemu za više od 20 godina poslao samo par crkvenih holandskih videa. Kad sam prinudjen vidjet nekakav holandski video a tamo pričaju ili nedaj Bože pjevaju, ja stišam na nulu a gledam samo video. Nisu krivi oni što im je takav jezik.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...