Adelaida Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 U Minhenu postoji deo grada koji se zove Svabing, veliko naselje oko centra , otuda naziv " Svabe" koji se odomacio u nasem jeziku... PredragVId and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 15 minutes ago, Adelaida рече U Minhenu postoji deo grada koji se zove Svabing, veliko naselje oko centra , otuda naziv " Svabe" koji se odomacio u nasem jeziku... https://en.wikipedia.org/wiki/Swabia Tavita, АлександраВ, Икар Губелкијан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 10 minutes ago, Sofija_ рече To ovde ne moram imam cak veca prava kao strankinja od samih Holandjana, sto je meni licno zao(njih samih) nekako kad ih gledam,kao da im je ubijeno dostojanstvo, ono koje muskarac treba da ima.Oni sve prihvataju,tako ih uce od malena, a i drustvo im to namece. Za moj pojam je malo previse, jer se vise ne zna ko je musko a ko zensko. Kako ti izdrzis u toj holandiji, ja tamo ne bih zivio nema tih para. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 3 minutes ago, billy2014 рече Kako ti izdrzis u toj holandiji, ja tamo ne bih zivio nema tih para. Gdje bi ti zivio u Rusiji, sigurno? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Gdje bi ti zivio u Rusiji, sigurno? Северној Кореји! Извињавам се на офтопику и бампингу! Suncokret54, Драшко and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 3 minutes ago, Милан Ракић рече Северној Кореји! Извињавам се на офтопику и бампингу! Da hehhe, Rusija je preblaga Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 3 minutes ago, Милан Ракић рече Северној Кореји! Извињавам се на офтопику и бампингу! Милане молим те...само хумано и билатерално Ronald, Милан Ракић, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 6 minutes ago, billy2014 рече Kako ti izdrzis u toj holandiji, ja tamo ne bi zivio nema tih para Onako kako moramo verujem da ne bi, to mnogi kazu kad dodju i vide.Bog nam pomaze, da se nosimo protiv sodome i gomore koja ovde obitava. Imamo najboljeg duhovnika, i nase crkve ovde, hvala Bogu a ostalo...ko moze da se vrati u Srbiju, vrati se...ostali cute i pate.. Suncokret54 and billy2014 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Razmisljala sam da otvorim temu o Holandiji, no kratka sam sa vremenom(radim 5 stvari odjednom), a i spremam se za godisnji..mozda kad se vratim izvini Mladjani na off-u Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 25 minutes ago, Милан Ракић рече Северној Кореји! Извињавам се на офтопику и бампингу! U Iranu! Ma da , volio bih posjetiti Sjevernu Koreju, mislim da je zivot tamo dosta drugaciji od onoga sto nam se servira. 21 minutes ago, Ronald рече Da hehhe, Rusija je preblaga 'Pricao' sam ti prije neki dan sta mislim o odlasku vani i ostavljanju potomstva tamo. Rusiju volim, ali ipak vise volim svoju zemlju. Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 4 minutes ago, billy2014 рече Ma da , volio bih posjetiti Sjevernu Koreju, mislim da je zivot tamo dosta drugaciji od onoga sto nam se servira. Слободно! Ево спреман сам, овако јавно, да ти уделим протувредност 200 евра, али само ако си спреман да посетиш ту земљу храбрих и дом слободних! Kaludjerovic Sreten, Ronald, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 50 minutes ago, Sofija_ рече Onako kako moramo verujem da ne bi, to mnogi kazu kad dodju i vide.Bog nam pomaze, da se nosimo protiv sodome i gomore koja ovde obitava. Imamo najboljeg duhovnika, i nase crkve ovde, hvala Bogu a ostalo...ko moze da se vrati u Srbiju, vrati se...ostali cute i pate.. Ti kao da je u Holandiji horor, hajde pa evo i Juan je u Utrehtu i nista ni blizu toga, ali i ja znam dosta ljudi koji zive u Holandiji. Ispade kao da je Srbija raj na zemlji za Holandiju, e stvarno, sta sve necu cuti. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 11 minutes ago, Милан Ракић рече Слободно! Ево спреман сам, овако јавно, да ти уделим протувредност 200 евра, али само ако си спреман да посетиш ту земљу храбрих и дом слободних! Da, stvarno bih volio da posjetim tu zemlju i mislim da cu u skoroj buducnosti da to i uradim. Sto se tice udjeljivanja, hvala ti ali stvarno nije potrebno, ali posto si ovako javno napisao da si spreman da se odreknes 200 evra, mozes da te pare das bolesnim, gladnim, siromasnim... Sad idem sa ove teme, Mladjoni izvini. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Ti kao da je u Holandiji horor, hajde pa evo i juan je u Utrehtu i i nista ni blizu toga, ali i ja znam dosta ljudi koji zive u Holandiji. Ispade kao da je Srbija raj na zemlji za Holandiju, e stvarno, sta sve necu cuti. Dragi Ronalde, dugo sam ja ovde ne mozes porediti moj boravak i Juanov(koji je cini mi se oko godinu dana ovde) Dalje, sve zavisi sta je po tebi normalno, pa na osnovu toga ti se i svidja/ili ne, neka zemlja. Po onome sto si ti do sad pisao, i koliko sam mogla da procitam/ispratim, za tebe je Holandija verovatno raj Za mene, pravoslavnu hriscanku, koja zna sta je normalno, a sta ne, i koja se drzi toga, je ova zemlja Sodom, e sad , mozes reci pa sta onda radis tu, a to je vec moj licni problem, sto sam ovde. Ja mogu(a verovatno i trebam) da svedocim, kakav je zivot ovde, a na drugima je da poveruju ili ne. Suncokret54, -Владимир-, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 4 minutes ago, Sofija_ рече Dragi Ronalde, dugo sam ja ovde ne mozes porediti moj boravak i Juanov(koji je cini mi se oko godinu dana ovde) Dalje, sve zavisi sta je po tebi normalno, pa na osnovu toga ti se i svidja/ili ne, neka zemlja. Po onome sto si ti do sad pisao, i koliko sam mogla da procitam/ispratim, za tebe je Holandija verovatno raj Za mene, pravoslavnu hriscanku, koja zna sta je normalno, a sta ne, i koja se drzi toga, je ova zemlja Sodom, e sad , mozes reci pa sta onda radis tu, a to je vec moj licni problem, sto sam ovde. Ja mogu(a verovatno i trebam) da svedocim, kakav je zivot ovde, a na drugima je da poveruju ili ne. A sta je za tebe normalno, hejde da vidimo, bas me zanima draga Sofija, koliko god da si dugo, odraslom covjeku kao Juanu treba mnogo manje vremena da analizira stanje? Necu ti pitati zasto si tu, nema potreba ali hej, sta je to u Srbiji bolje nego u Holandiji? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука