Jump to content

Ziloti by Vukman Cejovic

Оцени ову тему

jovan zilot

Препоручена порука

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Свуда се крштавао, али као код "истинитијех Јелина" ниђе било није!

0110_hahaha

.smeha. .smeha. .smeha.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Свуда се крштавао, али као код "истинитијех Јелина" ниђе било није!

0110_hahaha

Што би рекао Владо Георгијев: "Ти си тотални краааљ!" :))))))

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

.smeha. .smeha. .smeha.

Hristos je rekao da je blazen covjek kojeg gone i kojem se Hrista radi rugaju.

Da li je uzrok vaseg ruganja to sto ste vecina studenti teologije ili nesto drugo?

I zasto se tako ne rugati papo-katolicima i muslimanima, zasto se rugate bas zilotima?

Ali neka, rugajte se i dalje.

Подели на овим сајтовима

Glavna osobina aristokratije je sloboda misljenja.

Posto su ziloti danas jedini ljudi koji slobodno misle, koji nisu indoktrinirani globalisticko ekumenistikom zarazom, smatrao sam da izraz "duhovna aristokratija" najbolje prilici bas zilotima.

Dovodim u pitanje tvoju " slobodu" razmisljanja. S obzirom koliko si kao drugi ziloti opterecen paspstvom i ekumenizmom, koji da budemo iskreni je potpuno utihnuo, niti je vise aktuelan, ima li dana i minute da ne razmislate o papi, ekumenizmu?

Slobodan covjek ume da se bori, da trpi i da se nada oporavku svojih bliznjih, ako smatra da su oni u krivu. O kakvoj borbi mozemo govoriti, kada ste vi napustili brod, majku Crkvu i prevrcete se tamo po pucini, misleci da ste slobodni, a ustvar prepusteni stihiji, kojoj jedino bez ikave slobode mozete biti prepusteni.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Da li je uzrok vaseg ruganja to sto ste vecina studenti teologije ili nesto drugo?

I zasto se tako ne rugati papo-katolicima i muslimanima, zasto se rugate bas zilotima?

To moze tako da se zloupotrebi.

Nisam se rugala, ali bilo mi smesno sto je Aleksandar napisao :D.

Подели на овим сајтовима

добродошао имамо тему о "зилотима" предлог да се ова тема убаци у моју.

Подели на овим сајтовима

А пошто код вас пребива Дух Свети (опрости ми, Господе, на овој хули), а код нас не, како онда тај свештеник дође к вама, па остаде свештеник? Ако ни крштен није по канонима (а слагали су те да крштење обливањем није по канонима), онда сигурно није ни рукоположен, пошто хиротонију врши Дух Свети...? Баш ме то занима, ако може једно инжењерско појашњење, јер убоги студенти теологије о теологији појма немају.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Jeromonah Metodije ima manastir u Laktasima. Tamo je prvo napravio drvenu Crkvu koju mu je zapalio vladika Kacavenda a sada je napravio zidani objekat sa preko deset kelija za buduce monahe.

Sav svoj imetak je ulozio u gradnju manastira i kod njega je nekoliko puta dolazio vodja grckih zilota vladika Kalinik.

Takodje postoje ziloti u Smederevu, gdje sasluzuju jeromonah Haralampije i otac Slavisa Lekic, koji je bio svestenik u SPC i koji je presao zilotima.

Takodje u Srbiji postoji jeromohah Josif a u Njemackoj otac Dragan Vidojkovic koji sluzi u Berlinu u grckoj Crkvi a svake druge nedelje putuje u Bilefeld, gdje sluzi u srpskoj istinitoj Crkvi.

Dakle, saka nas je u Srbiji, ali to nema nikakve veze. Mi nismo clanovi satanske organizacije "svjetski savez crkava", drzimo predanje onako kako smo primili i koliko nas ima, to ni najmanje nije vazno.

Dovoljno je da nas ima pet, ako smo u istini, onda smo Crkva a milioni koji nisu u istini nisu Crkva.

Laktasi nisu na kanonskoj jurisdikciji vladike Vasilija, o kakvom spaljivanju pricas?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ма ко те гони, човече? Теби је потребан добар психолог, а не да те ми гонимо.

Зилотима се ругамо како би их раскринкали као лажеправославце. За ове друге зна се ко су. Они се не представљају лажно, па ко (их) воли, нек изволи. Вас треба раскринкати јер сте вукови (секташи и расколници) у овчијој (православној) кожи. Неће нико узети отров када на кутији јасно стоји мртвачка глава, али хоће ако га упакујеш у амбалажу кока коле и помешаш са соком.

Подели на овим сајтовима

Zovu nas "florici", vladika Akakije je do skoro bio nas clan, monasi manastira Esfimgenos su takodje clanovi nase Crkve.

Najaca frakcija starokalendaraca u Grckoj su florinci.

А у којој од фракција пребива Дух Свети? Или сви добијате по четвртину са сиром?

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Imam jedan predlog za tebe Vukmane(Jovane, kako god): posto ce se ova tema uglavnom vrteti oko ekumenizma, voleo bih kad bi ti dao tvoje vidjenje ekumenizma. Dakle, sta konkretno podrazumevas pod tim terminom?

Mislim da velika vecina nesporazuma nastaje upravo zbog nejasnoce u terminologiji kojom se sluzimo.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Ма ко те гони, човече? Теби је потребан добар психолог, а не да те ми гонимо.

Зилотима се ругамо како би их раскринкали као лажеправославце. За ове друге зна се ко су. Они се не представљају лажно, па ко (их) воли, нек изволи. Вас треба раскринкати јер сте вукови (секташи и расколници) у овчијој (православној) кожи. Неће нико узети отров када на кутији јасно стоји мртвачка глава, али хоће ако га упакујеш у амбалажу кока коле и помешаш са соком.

Не слажем се да им је потребан психолог.Њима је потребна молитва Цркве,против које они ратују.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...