anajrim Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 То је аутоматизам... То се може десити и дешава се тренутно, ..али онда мора да траје или као да га није ни било.. ne mora da traje,poslije toga mozes 'ladno da umres! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 e,kuku...ima prvo,prvo pustis Boga u sebe i onda si jedno s NJim i onda volis,eto... Сад ипак нећу да будем ња-ња..па да питам ..онако наивно..''а како се то Бог пушта у себе''..Нећу ..само кажем ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 i necu vise na ovu temu stvarno,dosadilo mi... Готово сад , осетили су крв, бежи ти на разбибригу да заметнеш траг пошто тамо не залазе. :lol: anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 "Они који су отпали од Цркве, никада ни нису били са нама" свети Јустин Философ. Видимо да се од ранохришћанског времена мењају само личности, али не и прелести... Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Svi smo mi razbojnici. Dogodine na Kosovu... Prizvani ili ne. Kosovo trpi sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Ако ко рече: Љубим Бога, а мрзи брата својега, лажа је; јер који не љуби брата својега којега види, како може љубити Бога, којега није видио? (1 Јн. 4, 20). Волите непријатеље ваше (Јеванђеља Мт. 5, 44; Лк. 6, 27, 35) Ове речи су само срце хришћанског живота. Реч "опрости" је велика тајна. Када опраштамо човеку у души осећамо неописиви мир и срећу. На земљи нема веће среће него опростити ономе ко нас је увредио. И што је увреда која нам је била нанета неправеднија и суровија, и што је наш опроштај искренији и дубљи, тим је већа и светлија ова радост коју осећамо када опростимо! Бога не могу да сместе у себе Небо и земља, али Га смешта у себе сићушно људско срце. Ако волимо непријатеље наше, срце наше постаје храм у коме обитава Господ. Ако искључимо из своје љубави макар једног човека, Господ нас напушта, а са Њим и радост и светлост! Амин. (Архимандрит Рафаило) Када нам чине добро, учтивост захтјева да га се сјећамо; а када чине зло, љубав побуђује да га заборављамо. (Св. Амвросије Милански). Зашто мрзиш на човјека који те је увриједио? Није те он увриједио, већ ђаво; гаји мржњу према болести, а не према болеснику (тј. мрзи ђавола а снисходи човјеку). (Св. мати Синклитикија). Хришћанска побједа састоји се не у освети, него у кротости и трпљењу. (Св. Тихон Задонски). Ако је по човјечијему тешко праштати увреде, по хришћански је много теже не праштати их. (Филарет Черниговски). Право хришћанско трпљење састоји се у томе да не само не треба се светити ономе који нас је увриједио, него и не хтјети то па макар нас срце и гонило на то. (Св. Тихон Задонски). итд итд итд. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 опет куцамо о цеци, овај стефаниди, тачније појединој личности из Цркве? она је јадна била толико муњена већ две године, да је ово само логичан корак. изгледа да су многи заборавили њен текст исповедања вере на борби за вечеру ... ruka mi je drhtala i nije htela da započne post jer će mi onda stizati obaveštenja iz ove teme- ali sam morao... ovakve teme su tolika smaračina da zaslužuju naziv -pravoslavna farma- iskreno, baš me briga što je neka monahinja koja je (pazi!!! pisala za svetigoru LOL) otišla Artemiju ili monahu Artemiju,pošto Deki reče da pazimo na oslovljavanje... onaj koji hoće da ne zna - neka ne zna... ljudi vode svoj rat protiv vetrenjača,emotivno reaguju i Crkva će taj problem rešiti-možda ne tako brzo kako bi mi voleli ali će ga svakako rešiti krivo mi je za one koji nemaju pojma o Hristu a oni koji su se udostojili Večnog pa onda pljunuli na svoju Crkvu tj. Njega... neka Bog spasava,ljudi su ovde nemoćni... iili možda da napišem ne moćni-vidim da je to sad IN muke su to brate,muke prevelike... psihologija Sotone u malom... e, tu njihov rialiti šou dobija ime-sam protiv svih http://www.youtube.c...e&v=GDTQgk_TnGo само да потпишем и поновим ради читања ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Готово сад , осетили су крв, бежи ти на разбибригу да заметнеш траг пошто тамо не залазе. :lol: 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha dusha, Желе Зека and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука