Лазар Нешић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Можда би некима мало бон тона било корисно, чисто да би та "светост" дошла до изражаја. gringrin Итекако С моје тачке гледишта највећи проблем у цркви је народ који није верски образован, није утврђен Јеванђељем, и самим тим је поводљив.Мада се ту мало може променити. Јесте, велики проблем. Али, то је друга тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Хаха...па кажем: у оквирима оног чиме тренутно располажемо, тј. Цркве која је таква каква је (није савршена), они су генерално на фронту хришћанског сведочења Христа и црквеног живота у свету. "Стуб", "нада" и остало сам ставио само да појачам реторски утисак Iskoristicu svoju slobodu da se ne slozim sa tobom. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 meni ovo izgleda kao idealizovanje И генерализација :smile: Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Предобра фора да будући свештеници хвале сами себе shuntavilo2 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Предобра фора да будући свештеници хвале сами себе shuntavilo2 da,hajde da je monah,ili obican mirjanin-da ne pretenduje da bude svestenik,pa da istice mirsko svestenstvo,ali ovako stvarno nema smisla... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ne cini zajednica Boga.,prvo je zajednica Boga i covjeka,a onda je zajednica svih nas u Gospodu Isusu Hristu...''zajednica licnosti Sina sa Ocem u Duhu svetom cini Boga''-rece dragisa,e obrati malo paznju na njegovo pisanije,nije teolog,ali vjeruj mi od njega bi mogao dosta toga nauciti... Наравно да хоћу, он заиста лепо пише. Научио сам ја и од тебе пуно. Али, ти прочитај за почетак катихизис, пошто не разумем шта хоћеш да ми кажеш са овом твојом "тријадологијом"? confused Iskoristicu svoju slobodu da se ne slozim sa tobom. Ок, и треба да се споримо.... И генерализација :smile: Што видех, оно сведочим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 da,hajde da je monah,pa da istice mirsko svestenstvo,ali ovako stvarno nema smisla... Ипак теба ценити што дели с нама своје искуство и утисак, какво год оно било, ипак је упућенији у стварно стање од већине нас. Лазар овде дође mythbuster , разбија све ваше илузије о беспрекорним монасима Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Предобра фора да будући свештеници хвале сами себе shuntavilo2 da,hajde da je monah,ili obican mirjanin-da ne pretenduje da bude svestenik,pa da istice mirsko svestenstvo,ali ovako stvarno nema smisla... Не разумем чему таква иронија? Нико од вас ме не познаје и како знате да "претендујем" на свештенство? Одакле вам та информација? Ја нигде то нисам рекао. Ја сам лаик, са жељом да будем лаик. Ајде, за анајрим разумем, види се да не зна ни основе, али ви ме Синергија изненадисте јако непријатно. Мени је јако жао што вас је неки попа тако ујео за душу, али то је зато што живите са њима у близини, а из близа све изгледа увећано. Едит: као уосталом и моје живљење са монасима што је изггледало. Едит: нема везе. Видећемо на крају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 u ovoj konstelaciji većine članova koji pišu... teško da ima drugu namenu osim lazarevih postova... mrka CAP па укључите се ви који знате каноне напамет па ћемо ми уживати читајући 0231_newspaper овако не дирај нам констелацију iron maiden :bstar: Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ајде, за анајрим разумем, види се да не зна ни основе, али ви ме Синергија изненадисте јако непријатно. 29dz8zk prst ka gore p.s stvarno sinergija ne znam sta ti je,pa mislim stvarno animal-smiley-075 Sinergija је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ајде, за анајрим разумем, види се да не зна ни основе Знање надима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Не разумем чему таква иронија? Нико од вас ме не познаје и како знате да "претендујем" на свештенство? Одакле вам та информација? Ја нигде то нисам рекао. Ја сам лаик, са жељом да будем лаик. Ајде, за анајрим разумем, види се да не зна ни основе, али ви ме Синергија изненадисте јако непријатно. Мени је јако жао што вас је неки попа тако ујео за душу, али то је зато што живите са њима у близини, а из близа све изгледа увећано. Едит: као уосталом и моје живљење са монасима што је изггледало. Едит: нема везе. Видећемо на крају. А на којој години теолошког факултета се одстрањује смисао за хумор? И ово је шала. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 29dz8zk prst ka gore p.s stvarno sinergija ne znam sta ti je,pa mislim stvarno animal-smiley-075 (све је то само књижевност, али добро је што се људи пецају на те ствари) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Знање надима. e hvala ti vladice,ja ti se tako uvjek tjesim,ma sta ima veze sto ne znam kad znanje nadima :lol: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ајде, за анајрим разумем, види се да не зна ни основе, али ви ме Синергија изненадисте јако непријатно. Више такта, Лазаре, треба да се ради и на такту. Поред знања треба бити и галантан да би се био господин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука