Jump to content

Атеисти vs поукаши - за децу Прихватилишта

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Да, али треба рећи да су овакве пратиЈоте, такође претили и свештеницима "новотарцима". Чини ми се да је негде о.Иван писао нафоруму. Да су и њему и његовој породици претили .. Јел сам у праву о. Иване?

Ево и једног исечка са Литургије :

Ма када бих се ја бојао таквих, никада не бих ни обукао мантију. Нека ни раде свој посао а ми ћемо свој. Уосталом, ако ме неко и убије, не може убити Цркву. :)

Подели на овим сајтовима

pa kolko sam video iz komentara uglavnom normalci uplaćuju i podržavaju akciju...

mislim, nije baš kao da se pričešćujemo zajedno -čemu tolka ograda

Зато што им не верујем. Ето зато - ограда.

Подели на овим сајтовима

Ко жели да да нека да, може заједно а може и одвојено, може овој деци а може и некој другој,бар нам сиротиње не мањка. У сваком случају ,са АС или без њих, неће му пропасти плата.

Подели на овим сајтовима

Ево и атеистичких "образоваца":

Mirko Avramovic izvinjavam se sto psujem,ali jebem ti jebene manastire i sve vezano za njihh....sve ti jebem ta pokvarena govna hoce da nas uniste,sve to treba popaliti....

Пре 42 мин.

Mirko Avramovic jebem li im mater hriscansku,zamisli te kako je tek u njihovim sugavim skolama....

http://www.facebook..../AteistiSrbije/

prijavljeno adminima...

koliko vidim, neciji fake nalog...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ево и атеистичких "образоваца":

Mirko Avramovic izvinjavam se sto psujem,ali jebem ti jebene manastire i sve vezano za njihh....sve ti jebem ta pokvarena govna hoce da nas uniste,sve to treba popaliti....

Пре 42 мин.

Mirko Avramovic jebem li im mater hriscansku,zamisli te kako je tek u njihovim sugavim skolama....

http://www.facebook..../AteistiSrbije/

Cega sve ima na njihovoj grupi to je zabrinjavajuce.Optuzuju vernike a ne vide svoje.Sto Isus rece vide trun u tudjem oku,a brvno ne vide u svom.

Tek sto poznaju elementarne stvari vere koju kritikuju to je posebna prica.

Ali dobro,bitno je da su pare skupljene i pomoc pruzena.Medjutim,trebalo bi dosta da se radi na razbijanju predrasuda i na prestanak sirenja lazi i neistina dok neko ne nastrada.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...