Jump to content

Атеисти vs поукаши - за децу Прихватилишта

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Evo, ako neko nema da da 10 ili 50 evra moze da posalje jednu poruku za prihvatiliste

http://www.prihvatiliste.rs/potrebne-stvari.html

a malo povise sam postavio i link za decu na Kosovu.

Naravno da celj ne sme da bude nikakvo preganjanje ko je bolji, da li ateisti ili vernici, jer nismo balavci (bar neki od nas), vec ciniti dobro delo. Upravo nas tome i Gospod uci da kada ucinismo najmanjima Njemu ucinismo.

Подели на овим сајтовима

Па лепо. А како ће да се сакупља новац?

Edit: видех линк, што га је поставио отац Иван.

Измењено од angst

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Ko je uvredio ateiste posle Pedjinog predloga?

Ne misli na ovaj predlog... nego na jedan drugi... raniji...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

"Ivan@pouke: ne volim da se radi javno - apsolutno se slažem, ali da sam napravio poziv tamo na fejs grupi ne bismo nikad skupili dovoljno za mašinu... barem se ja plašim da ne bismo... zato reko da se kao malo "takmičimo" ali u suštini da odradimo posao po svaku cenu..." - ova mu je skroz na mestu :)

Подели на овим сајтовима

И мени се више свиђа идеја заједничког прикупљања новца - овако може да се деси да нико не скупи довољно...

Да не причамо о томе колико би заједничка акција имала више смисла...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

И мени се више свиђа идеја заједничког прикупљања новца - овако може да се деси да нико не скупи довољно...

I meni taj takmicarski duh u ovoj stvari nekako ne lezi... ali cilj je super... pa i ako ni jedni ni drugi ne skupimo dovoljno za masinu, kupicemo je zajedno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

likefaceeeeeeee

Немам више лајкића на располагању, па морам овако.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...