gavrosaurus Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Како да решим Рубикову коцку коју ми је на вратима, о кваку окачену, оставила бивша девојка... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 2, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2013 О плановима за наступајућу годину. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 2, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2013 како желим да препустим бриге Њему vrtiloptu "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 нећу ваљда опет да се разболим..... tuzansmajli8904 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Kako ce od ovog posta da mi jos i naraste mesto gde ledja gube pristojno ime JESSY, Драшко, Дејан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 On 4. 1. 2013. at 19:50, Katarina N рече Kako ce od ovog posta da mi jos i naraste mesto gde ledja gube pristojno ime isto, još sam isprozivan i ispljuvan po tom pitanju od najbližih..... uzvratio sam žestoko i sad treba ponovo naći trpljenje i ljubav mada mislim da su neki ljudi ------ nebitno , dokle ovako? sam sam kriv između ostalog (osmeh na silu) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 On 4. 1. 2013. at 20:34, Драшко рече isto, još sam isprozivan i ispljuvan po tom pitanju od najbližih..... uzvratio sam žestoko i sad treba ponovo naći trpljenje i ljubav mada mislim da su neki ljudi ------ nebitno , dokle ovako? sam sam kriv između ostalog (osmeh na silu) Ma jos kad mi kazu da bi crkli gladni da poste...miiisliim se u sebi... 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 O tome zasto mi je danas pritisak setao gore-dole... mozda od promene vremena, sta li vec... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Jedva cekam sutra vece i Bozicno jutro srcee Мара, Драшко and SrrX91 је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 o svemu .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 On 6. 1. 2013. at 7:32, Mironosica рече o svemu .... и, јел бригаш? .smesko. pink panter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrrX91 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Добар дан Ево седим са баком, пијемо кафу....на радију Силвана Аренулић - Ноћас ми срце пати :Р И мислимо шта ћемо и како ћемо да спремамо за Бадњи дан и Рождество Велики преговори хехе Леп поздра за све вас Драшко, Andre Williams, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Гладан сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 On 6. 1. 2013. at 7:48, Иван Илић рече и, јел бригаш? malo sam maloVerna није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 О Руској салати коју треба да сецкам за сутра. pink panter, Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука