Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како да решим Рубикову коцку коју ми је на вратима, о кваку окачену, оставила бивша девојка...

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

нећу ваљда опет да се разболим..... tuzansmajli8904

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 19:50, Katarina N рече
Kako ce od ovog posta da mi jos i naraste mesto gde ledja gube pristojno ime :(

isto, još sam isprozivan i ispljuvan po tom pitanju od najbližih..... uzvratio sam žestoko i sad treba ponovo naći trpljenje i ljubav  7896634 mada mislim da su neki ljudi ------ nebitno , dokle ovako? sam sam kriv između ostalog :) (osmeh na silu)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 20:34, Драшко рече
isto, još sam isprozivan i ispljuvan po tom pitanju od najbližih..... uzvratio sam žestoko i sad treba ponovo naći trpljenje i ljubav  7896634 mada mislim da su neki ljudi ------ nebitno , dokle ovako? sam sam kriv između ostalog :) (osmeh na silu)

Ma jos kad mi kazu da bi crkli gladni da poste...miiisliim se u sebi... 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

O tome zasto mi je danas pritisak setao gore-dole... mozda od promene vremena, sta li vec...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jedva cekam sutra vece i Bozicno jutro srcee

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Добар дан :) 
Ево седим са баком, пијемо кафу....на радију Силвана Аренулић - Ноћас ми срце пати :Р   И мислимо шта ћемо и како ћемо да спремамо за Бадњи дан и Рождество :) Велики преговори :) хехе 

Леп поздра за све вас :)

Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! 

Подели на овим сајтовима

О Руској салати коју треба да сецкам за сутра.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...