Снежана Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 On 19. 2. 2015. at 0:20, Лидија Миленковић рече Znas li, bar, gde treba da ides...mis'iiim - na koju adresu ? :1311_womens: Ма знам јуче су ме звали на разговор Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 On 19. 2. 2015. at 0:16, Драшко рече ПА дал си ти нормална?! Ко да је битно за које место си конкурисала, битно је да га добијеш :.mislise. Треба овди под хитно да се предузму неке мере, да се обезбеди ефикасније памћење и ранији одлазак на спавање. Види неку тему, пословно - комичну да им лакше пада. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 On 19. 2. 2015. at 0:22, Дуња рече Заблистај, С(н)еле! Хвала, даће Бог! Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 On 19. 2. 2015. at 0:13, Снежана рече Идем и ја сутра (данас) на разговор за пос`о...ал` сам заборавила за које радно место сам конкурисала. :fmqmtx: :0222_shocked: Иди спавај бре. Срећно. Снежана, Kaludjerovic Sreten, Рада.. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Da li ću ikada pobediti iskušenja koja mi muče dušu ... :.mislise. Bashful Anna and dada 982 је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 @@Снежана, Srećno, neka da Bog! :good2: Vesna Milovic and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 On 19. 2. 2015. at 10:02, pahulja рече @@Снежана, Srećno, neka da Bog! :good2: Хвала Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Hihihihi ljudi, divni ste! Radni dan je protekao-radno Ledja me otkidaju ali srecna sam jer nisam nista zabrljala (mada je u jednom trenutku malo falilo). Cak sam u jednom trenutku i srpski prozborila sa nekim Slovakinjama Snezana, pa to se uvek kaze-molim vas posaljite mi mejl, nemam trenutno gde da zapisem vasu adresu I onda po mejlu provalis za sta si se prijavila :bendoff: Srecno i javi kako je proslo Tanja1, spavalice Srecno i tebi na novom poslu.... I tako, sreca, sreca, rados'... Драшко, Kaludjerovic Sreten, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Razmisljam u cemu je stos s kacenjem slika, zasto ne mogu da ih (o)kacim :.mislise. Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Proba hora večeras Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Kako je danas divan i suncan dan i kako cu ga provesti u najboljem mogucem drustvu Samo da vidim sta ima novo na zru Драшко and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Када сам најслободнији и најорнији за форум, ниђе никог Баба, Kaludjerovic Sreten and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Па добро ниси дошо у 6 ујутро Снежана, Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 On 29. 1. 2015. at 10:06, Драшко рече Кад дође топлије време мораш код мене на терасу па да .... кренемо од кафе и завршимо са колачима Хвала Драле, кафу не одбијам а колачи су велика утеха. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 O tome kako je danasnji dan bio savrsen za caj i dobru knjigu....a ja sam zatvorila oci samo da malo " dremam" jedno par minuta i probudih se skoro pa 2168 godine..... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука