ines Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ... o poslu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Нименера! Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Nisam ništa stigla danas. Kao medved kakav . Tromost. Nisam u fazonu. I baš me briga. Vreme da malo oLadim. Dosta sam se ja živcirala oko svakojakih bakrača. A što mi onda ovako srculence preskače... Zato što ja mrzim, mrzim, mzim kada ne ide po ustaljenom sledu i redosledu. To ispadanje iz šina i koloseka. Bljak. Kakav dan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 хоће ли се појавити сунце које су најавили.... :.mislise. жељно га ишчекујем..... YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Kako neki ljudi nisu svesni sebe, a znaju da sude drugima. Popljuvaju te onako pošteno, a sami pricaju o postu i poštenju, i nadmeni su i to bas, i ponižavaju te... A ti kao mulac slušaš, i gledaš i ne veruješ šta čuješ i vidiš. MilanT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Kako neki ljudi nisu svesni sebe, a znaju da sude drugima. Popljuvaju te onako pošteno, a sami pricaju o postu i poštenju, i nadmeni su i to bas, i ponižavaju te... A ti kao mulac slušaš, i gledaš i ne veruješ šta čuješ i vidiš. samo iskuliras i pomolis se u sebi za njih...Gospode, pomozi im, ne znaju sta rade.... ustvari, njih treba stvarno zaliti....Gospode, otvori im oci i usi srca..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 samo iskuliras i pomolis se u sebi za njih...Gospode, pomozi im, ne znaju sta rade.... ustvari, njih treba stvarno zaliti....Gospode, otvori im oci i usi srca..... Baš to i radim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Baš to i radim. :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 O odnosu snaga između Černomoreca/Ludogoreca i Crvene Zvezde/Partizana. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Da uskoro nećeš smeti da izađeš na ulicu, a da te neko ne napadne, ne opljkačka i šta sve još ne...postaje ovo polako Divlji zapad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 ...ljubavi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natalija28 Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 O tome kako sam malopre pricala sa jednim covekom sa kojim ne bi trebalo... Nekako mi je pogorsao raspolozenje...Mada je danas nedelja, i to je bas lepo u svakom slucaju :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 kakav divan dan.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Kako do sad nisam u toku jednog posta imala vise iskusenja kao u vrijeme ovog sada... JESSY је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 postaje jasno kako je jedan događaj kao rođenje Boga živoga mogao proći nezapaženo, osim onima kojima je bilo rečeno svak se o svojem jadu zabavio : ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука