Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stizem izlet trtrtrtr takeoff stavi i kafu !

20080916_235408_kafa1.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

hvala profesorka :)

doduse, zaboravio sam da spomenem da me uzasno smara greengrin

Nema veze sto te smara, ima da ucis kao bela lala 0304_smile4 greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

koliko je narod poludeo ,kako je sve bolesno ! bolje nismo ni zasluczili ...

свашта

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

razmisljam o tome dal je Perica danas dobio petica :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ne laj! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kako ce me ovaj moj jezik u pakao odvesti

Неће. :)

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

пих.... није оно питање око којег човјек треба да губи главу.... али, када би људи једног дана измислили аутомобил који може да иде брзином свјетлости - да ли би онда имало смисла уграђивати фарове у њега?

0409_feel

Подели на овим сајтовима

пих.... није оно питање око којег човјек треба да губи главу.... али, када би људи једног дана измислили аутомобил који може да иде брзином свјетлости - да ли би онда имало смисла уграђивати фарове у њега?

0409_feel

Sve zavisi kakav bi akumulator imao

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...