Dijasporka Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Mmm kako je fin ovaj caj od nane! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Ох како би ми пријала чаша грејане ракије у ове хладне дане. Драшко and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 @pahulja da nije mozda ova? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Danas sam odlucila da ne razmisljam. Данче*, Драшко and pahulja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Ох како би ми пријала чаша грејане ракије у ове хладне дане. И тати би сине! JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 О ономе о чему не желим да размишљам. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 О ономе о чему не желим да размишљам. pa onda nemoj..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 pa onda nemoj..... Трудим се Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 @@Adelaida, Nije mada je u tom nekom ritmu kad nađem stavljam Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Da mi Bog pomogne da ovo stignem i sto prije zavrsim,a posao moze da ostane na mjestu gdje je i sada,pa ako ispadne sta bolje dobro i jeste,ako ne i trenutnim bih bila zadovoljna za pocetak. :170fs799081: Kaludjerovic Sreten, Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Pitam se ,da li sam ja normalna kad sam napisala oko 4000 poruka na zru ...a onda se setim da Aca Milojkov ima preko 10 000 i bi mi lakse. .kov. Снежана, Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Pitam se ,da li sam ja normalna kad sam napisala oko 4000 poruka na zru ...a onda se setim da Aca Milojkov ima preko 10 000 i bi mi lakse. .kov. Да али Ацке има већи стаж сестро и ти ћеш у његовим годинама да накарикаш порукааа :bleh: "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 О томе како чувам ноћ од будних уместо да заспим, јер сутра ме чека....ју две седнице :1304348s94os9382e: Срђан Ранђеловић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 О томе како чувам ноћ од будних уместо да заспим, јер сутра ме чека....ју две седнице :1304348s94os9382e: Седнице Народне скупштине? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Седнице Народне скупштине? Аха, усвајамо буџет о....о... заборавих :.mislise. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука