Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како би требало поћи на спавање...
управо то...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kako to sve ide u životu, preko neke veze. I to mi je fuj i to mi je bljak. Šta znaš. Koga znaš, ko tebe zna, šta ko kome duguje, ko koga protežira, ko kome duguje uslugu, ko bi koga gde i kako da "uvali", ko bi koga da smunta, ko bi koga da zataška... ja tebi - ti meni...Ogavno... Ogavno! Dupeuvlakači. Dupelisci. Bagra hoštaplerska. 

Sve vrednosti su se isporemetile.

Подели на овим сајтовима

Kako sam u zadnje vreme opterećena , vremenom. Ponekad me uhvati strah, da ima vremena toliko. Ono kao život je ispred tebe, Srdašce, iha haj. A ponekad me uhvati panika, kao da sutra umirem i da ništa od života stići neću. Kao da se dešava neka važna raskrnica životna i treba prelomiti nešto jako važno i bitno, nakon čega će jako teško biti uspostaviti neki nov poredak stvarčica ako se sada recimo ne odluči dobro. Kao kada imate posao veka, i Vi odlučite pogrešno, i ode sva mast u propast i onda opet dugo čekate da se neka nova prilikica opet uspostavi ili nikada ne dočekate istu, ono u fazonu imali ste, profulali ste, e sada uživajte. Joj... :)

Подели на овим сајтовима

..како бих волела да предстојећи празник проведем у миру, тишини, молитви....да се осамим.....да осетим само присуство Господа.....да се радујем Његовом рођењу....

...знам да је то себично, али много ми смета ова велика гужва, галама, метеж....нека врста еуфорије....то нарочито важи за храм....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kako je lako (barem meni) zaboraviti, sve mi se čini da je moja duša zaboravila kako da "diše", kako biti slobodan :(
Al' nekako sve teram inat i namećem sebi ono "biće dobro" kome se nadam da će postati deo mene...

• Волим 1

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Kako jedva cekam sutra vece. :170fs799081:Plakala bih od srece. :0442_feel:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Ја размишљам и питам се зашто је фирма где радим донела одлуку да се ради на други дан Божића?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Neće ovo na dobro da izađe. Mora nešto krupnije da se desi. Što će da prelomi. Nije meni dovoljan nauk bilo izgleda narušavanje zdravlja. Izgleda je tvoja glava Srdašce i od toga tvrđa, a ? Što će da "opali" & "zvizne" još jedan jači "šamar" da se dozoveš malo jačoj pameti. Ccc. Nema tebi pomoći...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...