RYLAH Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 пре 3 минута, Paradoksologija рече Ima i to što se smuvala s (potencijalnim) pretendentom na presto? Е да, њега сам заборавио. Мислим да ће и он да гекне до краја, само што неће можда баш ноћас. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 пре 2 минута, RYLAH рече Е да, њега сам заборавио. Мислим да ће и он да гекне до краја, само што неће можда баш ноћас. Pa to, kontam da će još imati neku ulogicu da odigra pre no ga overe, a to što je jedini poznati biološki sin poslednjeg kralja kog su svi prihvatali teško da je samo interesantni trivijalni detalj vezan za njegov lik. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 Управо сада, Paradoksologija рече Pa to, kontam da će još imati neku ulogicu da odigra pre no ga overe, a to što je jedini poznati biološki sin poslednjeg kralja kog su svi prihvatali teško da je samo interesantni trivijalni detalj vezan za njegov lik. Шта знам... Много су ликова скратили у серији и одрадили некако офрље крајеве, јер нису имали довољно простора да им развију и замрсе улоге. Не кажем да ниси у праву, него некако мислим да ће сад да направе неки заплет типа Санса - Денерис - Џон - Серсеи, а да ће све остале да побију, јер им је тако најлакше да коначно заврше серију и онда крену на неке спиноф серије, које су далеко мање захтевне. Једино ће можда Џејми Ланистер да о(п)стане, јер су у његов лик баш баш баш уложили и разрадили му лук, плус што мора да се испуни пророчанство око Серсеине смрти. Волео бих да видим још заплета, да ме не схватиш погрешно, само мислим да нема довољно времена, јер морају да буду најмање две огромне битке: са Белим Одачима и између људи (барем оних који преживе). То су најмање две велике епизоде, а има их три до краја, тако да... drvce, Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2019 Денерис је та која би требало да гине,са последњим речима типа,"Џоне ,престо је твој" или тако нешто патетично... Иначе,она је мени најНЕупечатљивији лик у серији,неубедљива, слабашна,поводљива,слаб карактер...Па Санса је сад за њу ауторитет,а да не говорим о Серсеи... Иначе досад ми је највећи флеш Аријин захтев ковачу за интимну услугу,где да погине,а да не проба... Е да,очекујем и да онај вођа дивљана,одради Бријену,ако остану живи... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 A jel' ste uhvatili onaj detalj kad se Džon obraća Deneris sa "Deni" ? Ja sam oplakao. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 пре 1 сат, RYLAH рече Шта мислите, ко све гине вечерас од ових битних ликова? Ja sam ubedjen bio da se epizode emituju ponedeljkom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 пре 2 минута, Broken рече Ja sam ubedjen bio da se epizode emituju ponedeljkom. Технички јесте понедељак, у 03:00. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 Deni mora na kraju dumre, možda će baš tu da izginu i Džendri, Arja, Sansa... Nema im spasa svakako, samo ne mislim da će u ovoj bici da odu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 Danijela, Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 Paradoksologija, RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> СПОЈЛЕРИ! НЕ ЧИТАЈ ПРЕ НЕГО ШТО ПОГЛЕДАШ ЕПИЗОДУ! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Спојлер Опет ћу за оне који не издрже да гледам да спојлујем што мање... Шта знам... Мало ми помешани утисци. Битка одрађена феноменално, лудило, што се свега тиче. И атмосфера коју су подгревали све време одрађена феноменално. Ал онда све најбитније скували у два минута на крају. Нема никаквих објашњења одакле мртваци, ничега. Кул је што је главну улогу одиграо лик од ког то нико није очекивао (макар нигде по Нету нисам прочитао такву теорију), и кул је што је то био фактор изненађења, ал све остало... Делује ми да су превише пажње ставили на ЦГИ и да задовоље рају жељну спектакла, док су забаталили све остало. Супер епизода, таман посла, ал остане ти некакав осећај ускраћености на крају, и то баш велике ускраћености. Капирам да ће у следећој епизоди да се лижу ране и да буде много некаквих расплета, али је и овде могло много, много више. Типа нека прича везана за Беле Одаче, нешто мало после битке приказано, шта је Брен радио све време сем што се варговао у јато врана и посматрао све одозго (значи био тотално бескористан). Ајд, да не кварим, потрудили се људи стварно, супер цела она битка била, и борба змајева у ваздуху била одлична, само тај осећај ускраћености некако држи. Ал да се надамо да ће следећа епизода да повади стање. Авокадо (намерно те не тагујем да се не зезнеш да погледаш ово док не погледаш епизоду), дођем ти пиво за оно што си био у праву. Колко значи мир у кући и да те жена не малтретира, толико да баталиш све што си градио до тад и смутиш нешто само да задовољиш жену gavrosaurus, Lady Godiva and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2019 Danijela and Broken је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 пре 8 часа, RYLAH рече >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> СПОЈЛЕРИ! НЕ ЧИТАЈ ПРЕ НЕГО ШТО ПОГЛЕДАШ ЕПИЗОДУ! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Отвори скривени садржај Опет ћу за оне који не издрже да гледам да спојлујем што мање... Шта знам... Мало ми помешани утисци. Битка одрађена феноменално, лудило, што се свега тиче. И атмосфера коју су подгревали све време одрађена феноменално. Ал онда све најбитније скували у два минута на крају. Нема никаквих објашњења одакле мртваци, ничега. Кул је што је главну улогу одиграо лик од ког то нико није очекивао (макар нигде по Нету нисам прочитао такву теорију), и кул је што је то био фактор изненађења, ал све остало... Делује ми да су превише пажње ставили на ЦГИ и да задовоље рају жељну спектакла, док су забаталили све остало. Супер епизода, таман посла, ал остане ти некакав осећај ускраћености на крају, и то баш велике ускраћености. Капирам да ће у следећој епизоди да се лижу ране и да буде много некаквих расплета, али је и овде могло много, много више. Типа нека прича везана за Беле Одаче, нешто мало после битке приказано, шта је Брен радио све време сем што се варговао у јато врана и посматрао све одозго (значи био тотално бескористан). Ајд, да не кварим, потрудили се људи стварно, супер цела она битка била, и борба змајева у ваздуху била одлична, само тај осећај ускраћености некако држи. Ал да се надамо да ће следећа епизода да повади стање. Авокадо (намерно те не тагујем да се не зезнеш да погледаш ово док не погледаш епизоду), дођем ти пиво за оно што си био у праву. Колко значи мир у кући и да те жена не малтретира, толико да баталиш све што си градио до тад и смутиш нешто само да задовољиш жену Морам да признам да се скоро у свему слажем са овим постом, лично нисам нешто жељан рата/битке на филму (нагледали смо се тога, брате, за три живота) али драме коју прича има — дефинитивно јесам а тога је некако мањкало у овој епизоди. Много, много ме занима како ће то све бити решано/објашњено у књизи. Broken and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 "...every man from Bear Island fights with the strength of ten mainlanders" Lady Godiva and Broken је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука