Solomon Kane Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Памте, него шта... памте до те мере да их памћење уби! Можда Арја...она ће засигурно своје памћење преточити у по коју смрт...барем када су у питању, Фреји, Руж Болтон и по који Ланистер. sqny је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Bežite uzurpatori, i jedni i drugi, i treći. Mi se vraćamo na svoje.. Sudija је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Нешто слично је рекао и луди Ерис...пре него што га је Џејми мачем подсетио да је ништа више до обична дементна будалетина која је почела да убија све и свакога мислећи да је неуништив и незаменљив...прошлост се никада не може потпуно вратити у оном аутентичном виду каква је била...увек се мало модификује, мења, те поред свег привида повратка на старо, у ствари се нешто ново родило и омогућило да се у још даљој будућности појави нешто суштински још малчцие другачије. Надам се да Мартин има ту истину у виду...а мислим да је има. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 @, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Bežite uzurpatori, i jedni i drugi, i treći. Mi se vraćamo na svoje.. Bend the knee, cursed Targaryen! Troje Targaryena je ostalo jos inace, a mislim da znam ko je treci. Можда Арја...она ће засигурно своје памћење преточити у по коју смрт...барем када су у питању, Фреји, Руж Болтон и по који Ланистер. Pitanje je mogucnosti. Ne znam samo ko je najgori covek u serijalu, da li Bolton otac, Bolton sin, Walder Frey, Cersei, Joffrey, Gregor Clegane... Velika konkurencija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Bend the knee, cursed Targaryen! Troje Targaryena je ostalo jos inace, a mislim da znam ko je treci. Јел? Ко је трећи? Реци да га одмах, на време, сашијемо! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Јел? Ко је трећи? Реци да га одмах, на време, сашијемо! Samo cu reci da ga gotivis i da ces biti iznenadjen za neku godinu kad se to otkrije. Za vece otkrivanje bi se vec naljutili. To je moja hipoteza, ali je verovatno tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Samo cu reci da ga gotivis i da ces biti iznenadjen za neku godinu kad se to otkrije. Za vece otkrivanje bi se vec naljutili. To je moja hipoteza, ali je verovatno tacno. Што је то толика тајна да не можеш да је откријеш? Није страшно ако погрешиш. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Bežite uzurpatori, i jedni i drugi, i treći. Mi se vraćamo na svoje.. :shocking: :0102_laugh: Sudija and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 :shocking: :0102_laugh: :0102_laugh: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Што је то толика тајна да не можеш да је откријеш? Није страшно ако погрешиш. Imaš samo jednog od glavnih likova čije rođenje je obavijeno tajnom i neproverljivim pričama... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Imaš samo jednog od glavnih likova čije rođenje je obavijeno tajnom i neproverljivim pričama... Знам...само сам хтео да Аурор то јавно каже. Што је толика фрка рећи да је то највероватније Џон Сноу, син Регара и Лијене? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Знам...само сам хтео да Аурор то јавно каже. Што је толика фрка рећи да је то највероватније Џон Сноу, син Регара и Лијене? Pa... da ne kvarimo ljudima iznenađenje... mada, da neko od ovih koji samo prate seriju ne pomisli drugačije, ovo ne piše u knjizi, već su samo nagađanja... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Da. Majko, majko, majko...!!! Млађони, Manolis and drvce је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Deneris: "Ne mogu svom narodu pružiti bolji život, ali mogu pokušati da učinim, da mu bude manje loše." Deneris: "Vatra ne može ubiti zmaja" Deneris: "Zmaj nije rob" Tirion o Deneris: "Deneris Targarjen nije sluga. Ona je udovica dotračkog kala, majka zmajeva i uzurpator gradova, Egon Osvajač sa sisama..." Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука