Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам пре неки дан скинула серију,пуна наде и нереалних очекивања amin-nas а онда сам се разочарала после 20 минута прве епизоде.Превише настраности,насиља и секса.Вероватно сам требала тако нешто и очекивати али некако сам мислила да је серија много другачија.

prstgore

Мислим да такве ствари дају тон серији. Насиље, настраности и секс јесу били саставни дијелови свакодневнице времена по којем је створен амбијент серије, а то је средњи вијек.

Подели на овим сајтовима

Ја сам пре неки дан скинула серију,пуна наде и нереалних очекивања amin-nas а онда сам се разочарала после 20 минута прве епизоде.Превише настраности,насиља и секса.Вероватно сам требала тако нешто и очекивати али некако сам мислила да је серија много другачија.

prstgore

Мислим да такве ствари дају тон серији. Насиље, настраности и секс јесу били саставни дијелови свакодневнице времена по којем је створен амбијент серије, а то је средњи вијек.

Мој супруг каже да нема шансе да би брат сестри рекао онакве ствари у средњем веку као што је рекао онај плави тип сестри...ја ипак мислим да је мислио на средњевековну Србију prstgore

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Ја сам пре неки дан скинула серију,пуна наде и нереалних очекивања 0110_hahaha а онда сам се разочарала после 20 минута прве епизоде.Превише настраности,насиља и секса.Вероватно сам требала тако нешто и очекивати али некако сам мислила да је серија много другачија.

0110_hahaha

Мој супруг каже да нема шансе да би брат сестри рекао онакве ствари у средњем веку као што је рекао онај плави тип сестри...ја ипак мислим да је мислио на средњевековну Србију 0110_hahaha

1000000001010 Боже мој, свугдје имаш настраних људи. Друштвени и имовински статус, као ни вријеме нису фактор који одлучују да ли је неко нормалан или не, била у питању бајка или средњевијековна Србија 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

1000000001010 Боже мој, свугдје имаш настраних људи. Друштвени и имовински статус, као ни вријеме нису фактор који одлучују да ли је неко нормалан или не, била у питању бајка или средњевијековна Србија 0110_hahaha

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Прочитао сам пети наставак, и могу вам рећи да је феноменалан. Уз то је вероватно и најобимнији до сада, има преко 800 страна...

Још информација за фанове:

Друга сезона серије ће се највероватније снимати у Дубровнику.

Давоса ће глумити Лиам Канингхем, Карис Ван Хаутен ће глумити Мелисандру, Стивен Дилејни Станиса, а Гвендолин Кристи Бријену.

Још се не зна ко ће глумити Корина Халфхенда, Белона Грејџоја и Подрика Пејна.

Мартин је до јуна 2011. довршио четири поглавља Ветрова зиме, (око 100 страница), што је и последња информација о томе како напредује шести наставак.

Српски превод петог наставка се очекује негде у априлу 2012.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Још један члан глумачке екипе је познат - Рорџа ће глумити Енди Беквит,глумац познат по улогама негативаца и насилника у филмовима Snatch и Unleashed. Иако се Рорџ појављује на неколико секунди у последњој епизоди првог серијала, глумац који га је глумио је био само статиста, тако да је ово први лик у серији који ће глумити два различита глумца.

Једино ме још занима да ли/како ће успети да изведу да изгледа да нема нос.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Још један члан глумачке екипе је познат - Рорџа ће глумити Енди Беквит,глумац познат по улогама негативаца и насилника у филмовима Snatch и Unleashed. Иако се Рорџ појављује на неколико секунди у последњој епизоди првог серијала, глумац који га је глумио је био само статиста, тако да је ово први лик у серији који ће глумити два различита глумца.

Једино ме још занима да ли/како ће успети да изведу да изгледа да нема нос.

Овако некако, вероватно.

pirates-topper.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Iron-Throne-Teaser-game-of-thrones-18537493-1280-720-640x360.jpg

Igra prestola je jedna od serija koja ima dušu i na mene je ostavila lep utisak,elem, ja volim epsku fantastiku, tako da svaki film koji u sebi sadrži elemente kao što su zmajevi,čarobnjaci,vile..na mene uvek ostavi utisak... thank_you777 No, da se vratimo na Igru prestola...

Zasnovana na bestseler književnom serijalu „Pesme leda i vatre“, Džordža R. R. Martina, serija „Igra prestola“ govori o epskoj borbi za moći, smeštenoj u ogromnom i nasilnom kraljevstvu iz mašte.

U zemlji gde leto traje više decenija, a zime mogu da potraju čitav jedan život, sprema se nevolja. Od spletkaroškog juga i divljih zemalja istoka, do zaleđenog severa i drevnog Zida koji štiti carstvo od tmine, dve moćne porodice uvučene su u smrtonosnu igru mačke i miša u borbi za kontrolu nad Sedam kraljevstava Vesterosa. I dok izdaja, požuda, intrige i natprirodne sile tresu sva četiri ugla kraljevstava, njihova krvava borba za Gvozdeni tron imaće nepredvidive i dalekosežne posledice. Zasnovana na bestseler serijalu knjiga fantastike „Pesme leda i vatre“, Džordža R. R. Martina, nova serija „Igra prestola“, startuje svoju prvu sezonu sa deset epizoda. Serija „Igra prestola“ prati kraljeve i kraljice, vitezove i odmetnike, lažove i plemiće u nadmetanju za vlast. Na početku serije, kralj Robert Barateon, oženjen Sersejom Lanister iz bogate i korumpirane porodice Lanisterovih, poziva lorda Edarda „Neda“ Staraka da dođe na jug i pomogne mu u upravljanju kraljevstvom nakon sumnjive smrti njegove desne ruke. U međuvremenu, sa istoka se javlja pretnja prestolu, u vidu prognane princeze Deneris i njenog brata Viserisa, čija je porodica mnogo godina vladala kraljevstvima, pre njihovog krvavog progonstva. Čuju se i glasine o neobičnim stvarima koje se odigravaju na obodu kraljevstava, severno od zida, gde Džon Snou, Nedov vanbračni sin, postaje član bratstva Noćne straže, zakletog da zaštiti kraljevstva...

• Волим 1

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

ja sam čuo da to je tek jedan mali deo knjige ekranizovan i da će serija trajati bar još 7-8 sezona, da bi se snimilo sve ono što ima u knjigama. Tada ću je i pogledati. Ne volim da gledam sad, pa da čekam godinu dana za drugu (treću, četvrtu) sezonu...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Spojeno... 138999

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...