Ромејац Написано Мај 3, 2019 Пријави Подели Написано Мај 3, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 5, 2019 Пријави Подели Написано Мај 5, 2019 Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2019 Хаха,дал је могуће, погледајте ко је у моцарту фаворит... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 5, 2019 Пријави Подели Написано Мај 5, 2019 Mislim da je D&D-ju bilo skupo da imaju onolike konje, gomilu statista za bele hodace i ine, specijalne efekte pa su snimali na ovaj nacin da se ne bi videle tolike manjkavosti. I prilicno su zas...i ovu epizodu a sad se brinem i za ostatak price. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 6, 2019 Пријави Подели Написано Мај 6, 2019 Одлична епизода. Спојлера без, али сам у овој епизоди очекивао далеко мање дешавања, а и акције. Мислио сам да ће да буде једна од оних епизода где само намештају радњу за неке следеће (што углавном и јесте била, са многим додацима), ал су ме баш пријатно изненадили. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 6, 2019 Пријави Подели Написано Мај 6, 2019 Broken, Срндаћ and Ромејац је реаговао/ла на ово 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 6, 2019 Пријави Подели Написано Мај 6, 2019 Ромејац, Зосима, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 6, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2019 Добра епизода,по мени очекивани дијалози,уместо акције... Него све време размишљам на кога ме подсећа Јурон Грејџој,сетих се ,на Николу Пејаковића... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 7, 2019 Пријави Подели Написано Мај 7, 2019 https://variety.com/2019/digital/news/game-of-thrones-coffee-cup-starbucks-twitter-trending-1203205879/ ... Call her the Mother of Lattes? HBO’s “Game of Thrones” season 8 episode 4 included a scene in which a takeout coffee cup — resembling the ubiquitous Starbucks containers — is clearly visible on a table in front of Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) just before the 17:40 mark. The out-of-time-and-place cup, which can be seen for about two seconds, was spotted by “GOT” fans shortly after the episode aired Sunday. As of Monday morning, it was on Twitter’s top 10 trending topics. Also trending on Twitter was the hashtag “Starkbucks,” a nod to the unexpected blending of House Stark and the Seattle-based coffee chain (although it’s not clear whether or not the cup is actually from Starbucks). In an email to Variety, Hauke Richter, an art director for “Game of Thrones” seasons 4-8, said he had not yet seen Sunday night’s episode but noted that it’s not uncommon for such misplaced elements to mistakenly end up in the final cut of TV shows and movies. “Things can get forgotten on set,” Richter wrote. He said the coffee cup error has been “so blown out of proportion [because] it has not happened with ‘Thrones’ so far.” Images from “Game of Thrones” season 4 showing Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) holding a coffee cup went viral in 2014, but those were from a behind-the-scenes clip and didn’t appear in the show itself. In its eighth and final season, “Game of Thrones” has had more than its share of social-media activity, as video from each of the first four episodes to date has leaked out ahead of HBO’s official release. On Sunday, scenes from episode 4, “The Last of the Starks,” showed up online in 30-second videos on Twitter and YouTube hours ahead of its premiere. Naturally, the coffee-cup goof in the latest episode became instant fodder for jokes and memes, with some wondering how many outlets Starbucks has in Westeros. Read a recap of the episode, titled “The Last of the Starks” (warning: includes spoilers). "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 7, 2019 Пријави Подели Написано Мај 7, 2019 The Last of the Star(buc)ks Игра престола у последње две епизоде има толико пропуста и чудних одлука да је ово тотално минорно иако је за серију ових размера стварно бламажа. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 8, 2019 Пријави Подели Написано Мај 8, 2019 RYLAH, Broken and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 8, 2019 Пријави Подели Написано Мај 8, 2019 Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 8, 2019 Пријави Подели Написано Мај 8, 2019 On 20.3.2019. at 19:45, drvce рече Tri zmaja, tri boje:RGB. Zeleni je, ako ima pravde na dunjaluku, za onog malog Starkovog zelenovidca, a ne za Snjeznoga Jovu. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Мај 8, 2019 Пријави Подели Написано Мај 8, 2019 До сада нисам нешто одушевљен, нити задовољан овом сезоном. Битку за Зимоврел, прије свега, тако су спектакуларно зас***и само тупавом "стратегијом" бранилаца и разним нелогичностима да имам исти осјећај као након разочаравајућег љубавног односа:"То је...то?". Но хајд сад то, него.... Узели су двије године да спреме посљедњу сезону. Као, треба им времена да смисле дијелове који још ни у књигама нису написани. И за дупло дуже вријеме добијемо дупло мању сезону са тако лијеним писањем приче пуне клишеа да је то криминално. Џејми Ланистер спава са Бријеном ( то никако нисмо могли претпоставити да ће се десити... ) па је онда напусти да се бори за Серсеи ( због тога, како је навео:"И ја сам зао човјек", након што је прешао толики пут од златокосог плејбоја до часног човјека са одличном причом о моралним дилемама и личним вриједностима. Логично, нема шта ); Џон просто моооора свима да каже да је син Регара и Лијене због тога што "Санса и Арја су ми породица" ( иди болан, од фамилије се тајне највише и чувају да ти крв не би пили ) и онда због тога ће доћи до (не)очекиваног сукоба између њега и Денерис ( а који се може веома лако избјећи браком између њих двоје и постизањем персоналне уније Жељезног пријестола и Сјевера. Али јок, Сјеверњацима је фуј да се жене са теткама - док у стварности би се то урадило без минуте премишљања у оваквој ситуацији ); Санса и Денерис се мрзе из разлога што Санса ето тек тако мисли да Денерис није подобна да буде краљица а да се уопште не нуди објашњење за такав њен став ( руку на срце, разговор Вариса и Тириона на крају четврте епизоде добро објаснио тај дио, али само из угла њих двојице с обзиром на историју какву су имали са Денерис ); Денерис изгуби другог змаја тек тако, од флоте коју није могла видјети ИЗ ВАЗДУХА ( змај мора да је прије умро од срамоте и стида, а не од стријела ); Серсеи не испали баражу стријела и шкорпиона посред Денерис која је стајала тик испред њених зидова јер... појма немам; браниоци Зимоврела су изгубили "пола војске" ( док се током саме битке види како су мртваци буквално преплавили Зимоврел и побили 90% људи ) и још к томе на састанку на почетку четврте епизоде успут спомињу како још имају Дотракије (???); битка са Јуроновом флотом је поготово нереалистична јер а) шкорпионове стријеле не могу онако буквално кидати бродове и б) не могу онако брзо испаљивати онолики број стријела са онолишним бројем бродова; и тако даље и тако даље и тако даље. А тек што видјех како су оскрнавили Јурона Грејџоја... Умјесто мрачног чаробњака-гусара са валиријским артефактима добисмо обичног џибера који би да "јаше краљицу" и мало жари и пали. Остаје ми нада да ће нешто направити са Тирионовом дилемом, јер он очигледно види да Денерис полако постаје све тврдоглавија и бјеснија и да Џон полако постаје све привлачнији као кандидат за краља. Једна јако добра ствар коју су успјели провући кроз разговор Денерис и Џона је реченица када му она каже како није битно шта он ( Џон ) жели, јер ће сви вршити притисак да он поступи како већина жели и прогласи се за краља, Сјевера или Вестероса свеједно. Показује се како је Денерис веома сазрела када је у питању власт и како је Џон и даље ту мутав. Тириону предстоји озбиљна дилема управо због тога - изабрати вољеног и добронамјерног али наивног и не тако способног владара, или изабрати способног могућег сујетног тиранина који ипак зна како се влада? У мом срцу, само један човјек је способан да заиста влада читавим континентом: "И тако говораше, и тако говораше тај господар Кастамира, али сада кише падају преко његовог двора и нема никога да их чује..." Avocado, Gorožup and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Мај 8, 2019 Пријави Подели Написано Мај 8, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука