Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Nic se ja ne uzbudjujem "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Много добра епизода. Не бих је гледо да није у Ха Де Ал нећу да спојлујем, само ћу да кажем да је добра. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Je li ima na The pirate bay-u HD verzija? Ili dajte neki link za torrent. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Je li ima na The pirate bay-u HD verzija? Ili dajte neki link za torrent. Није ХД али није ни снимано кромпиром: http://iwatchgameofthrones.net/ Едит, грешка, шроцурјела епизода јесте снимана кромпиром... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 6 минута, Ћириличар рече Није ХД али није ни снимано кромпиром: http://iwatchgameofthrones.net/ Едит, грешка, шроцурјела епизода јесте снимана кромпиром... Na pirate imaš hd Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 1 hour ago, Кратос рече Na pirate imaš hd Немам више мјеста на лаптопу. Имам 6 сезона у ХД-у, а недовољно меморије за то и за брдо игрица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 11 минута, Lady Godiva рече Je li ima na The pirate bay-u HD verzija? Ili dajte neki link za torrent. Нисам сад за компом, али има да се нађе линк по фб групама за ХД верзију, 1080p. Ако после стигнем, поставићу линк до поста, па ко хоће нека скине. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Управо сада, Ћириличар рече Немам више мјеста на лаптопу. Имам 6 сезона у ХД-у, а недовољно меморије за то и за брдо игрица Probaj na popcornu Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Најбоља епизода икад! Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 ivanaika, Аурор, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Ne, necu pokleknuti RYLAH and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука