Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

I meni bila smor.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Шта знам није била лоша, мени је некако све прошло тако брзо. Брзо у смислу Тирионов састанак са Џејмијем или Џонов одлазак на Зид. У неким другим епизодама, они би путовали по три епизоде. Мало је смор, јер је претходна е 4 била предобра. Иначе, убија ме ово чекање епизода. :ani_biggrin: Следећу сезону, чекам да цела изађе па гледам.   

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника 9GAG

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Тихон рече

Опет им је исцурила нова епизода. А, ја сам имао стрпљења, па ју "нисам" одмах погледао. ;)

Дај линк :945729:

Едит: шаљи на пп :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Piii sto ste nestrpljivi :D

Подели на овим сајтовима

6. je bruka.7. ima da bude loodilo.

Fala braći špancima na grešci.:smil443643319dc3d:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Danijela рече

Piii

Опа, почели смо математички да се изражавамо. И, одма' да ти кажем, у овој исцурелој епизоди има романтике! Ето!:tongue:

Подели на овим сајтовима

Epizoda se zove ljubi ga tetka Dani :))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Danijela рече

Romantika... fuj, bljak, pljuc.

А, има и плавијех очију! Шта очију, очурди (ето, до сад нисам знао да је то аугментатив за очи!)!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...