Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, RYLAH рече

Колко контам, комунисти су неки и спрдају се са свим и свачим. Идеолошки сам далеко километрима, ал људи имају врхунски смисао за хумор :)

Да, сад и ја видех Че Гевару. Али добра је идеја да направимо оваку пародију на либертаријанску историју. Можда као тему на форуму. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Да, сад и ја видех Че Гевару. Али добра је идеја да направимо оваку пародију на либертаријанску историју. Можда као тему на форуму. :ani_biggrin:

Не заборавите да поменете Велики порески рат 1861-1865!

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника Вестерос је срце Србије

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Ja videh ovo pre par dana ali nisam bio oduševljen (moglo je i bolje)... ali kad već pominješ i to ovde:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Ромејац рече

20108579_1672140716191977_2548901422920785570_n.png?oh=8455d356006d7fe439ded83048aa2635&oe=5A0DF74E

To mi je najjači deo  ove prve epizode,dok čas skuplja fekalije čas sipa ranu....:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника Вестерос је срце Србије

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Аурор рече

FB_IMG_1500395860636.jpg

Altrajtovci diskutuju o modernoj umetnosti, 2016.  Pored je košuta, notorni islamofobični simbol.

Аурорче, па зар и на GoT теми да качиш ове глупости? Ако ти је до лудака, качи рахметли Џофрија, Ремзија, тата Сноуа...:stadaradim:

Ајде плиз, плиз, плииииз не квари тему. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Аурорче, па зар и на GoT теми да качиш ове глупости? Ако ти је до лудака, качи рахметли Џофрија, Ремзија, тата Сноуа...:stadaradim:

Ајде плиз, плиз, плииииз не квари тему. 

Neko pomenuo "istorijske činjenice", neću, relax ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...