drvce Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 9 минута, Аурор рече Таргарјен?! Мислио сам да имам друга... Vidis da lisac pomaze sve zaracene strane... RYLAH, -Владимир-, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Управо сада, drvce рече Vidis da lisac pomaze sve zaracene strane... Ратни профитер, он је и изазвао онај рат. drvce, RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 3 минута, Аурор рече Ратни профитер, он је и изазвао онај рат. Ja sve mislim da je uzo i prava na prodaju ovih kartoncica kod nas i da se tu zesce omastio. Avocado, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 2 минута, drvce рече Ja sve mislim da je uzo i prava na prodaju ovih kartoncica kod nas i da se tu zesce omastio. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 1 hour ago, Аурор рече Таргарјен?! Мислио сам да имам друга... Вазда сам причо да ће Таргеријен да буде Онај, што се и обистинило. Ал ко по обичају, не слушате ме кад се ради о судбинској политици и пратите лажне месије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 RYLAH, -Владимир-, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 8 часа, Аурор рече Има и друго... Paradoksologija, Аурор, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 24 минута, RYLAH рече Има и друго... Да држава праведно расподели то што си отео народу Албукеркија! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Једва дочеках.. ivanaika, RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 RYLAH, Danijela, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Shall we begin? Danijela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Чим видех ону монументалну сцену која је претходила уводној шпици, знао сам да ће епизода да буде врх. И био сам у праву ronin, Danijela, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Shall we begin? RYLAH and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 27 минута, RYLAH рече Shall we begin? Нисам ово видела. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука