Ромејац Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 RYLAH, ivanaika and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 ivanaika, Lady Godiva and drvce је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 Lady Godiva and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 Biće loodilo.Jedva čekam. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 21, 2017 Пријави Подели Написано Јун 21, 2017 Tatatatira ivanaika, Lady Godiva, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 21, 2017 Пријави Подели Написано Јун 21, 2017 RYLAH, ronin, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 ivanaika and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Ned Stark je živ i to nam niko nije rekao? http://noizz.rs/kultura/nova-teorija-o-game-of-thrones-ned-stark-je-ziv-i-to-nam-niko-nije-rekao/e27h6bl?dr=blic.rs/drustvo&utm_source=blic.rs/drustvo&utm_medium=referral&utm_campaign=blic.rs/drustvowidget_5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 How GoT Characters Should Have Looked Like According To The Books Аурор је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 40 минута, Avocado рече How GoT Characters Should Have Looked Like According To The Books Da ne pričamo da su svi po 7-8 godina stariji u seriji nego u knjigama... Na primer, mislim da je Rob Stark u knjizi imao 16 godina, glumeo ga je glumac od 24 godine itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IC XC Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 drvce, Lady Godiva, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 IC XC, drvce, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Ми спремно чекамо нову сезону... drvce, Давор73, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Давор73, ivanaika, IC XC and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 5 часа, RYLAH рече Ми спремно чекамо нову сезону... Таргарјен?! Мислио сам да имам друга... drvce, Lady Godiva and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука