Adelaida Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Onaj izlet Lorda Varisa do Dorne... znaci li da se Dorna i kuca Tajrel pridruzila Deneris?...Ko da saceka sledecu godinu.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Najvise u ovoj epizodi mi je utisak ostavilo ono proglasavanje Tiriona pomocnika Kraljice, prosto sam zeleo da placem koliko mi je drago za njega. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 9 hours ago, Adelaida рече Onaj izlet Lorda Varisa do Dorne... znaci li da se Dorna i kuca Tajrel pridruzila Deneris?...Ko da saceka sledecu godinu.... Zahvaljujuci mudrom Varisu da. Tako da u sledecoj sezoni mozemo da ocekujemo invaziju Deneris na KL i Casterly rock (krajnje bi bio red da vidimo njihovo utvrdjenje) sto se tice Juga, a sto se tice Severa ne moze nista da se predvidi jer ne zna sta ce se zaista desiti, mozda Bejlis napravi neki haos posvadja vukove i sokolove, ali sumnjam. Ili ako Beli hodaci probiju zid, ali ne bi trebalo. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 13 hours ago, Млађони рече Zato se knjige i zovu "song of ice (stark) and fire (targyerian)" Ne zove se iskljucivo zbog toga, ali moze i to da se ubaci, posto pesma svira na raznim nivoima od tih ljubavno-porodicnih preko politickih do metafizickih (Rhllor vs. Great Other) Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 On 6/25/2016 at 0:42, Млађони рече Poleteo lik da pokusa da spase bratu zivot to znaci da je glup? Napisao sam da je glup kada je posle smrti brata sam krenuo na konjicu. On 6/25/2016 at 0:42, Млађони рече A uspeo da spoji crows i severnjake, i da ih ujedini sve i vodi ih da mu pomognu u borbi protiv Ramsia? Podcenjujes snowa. Jeste malo "hothead" i vodjen emocijama, ali je isto tako harizmatican i jak vodja. Sve to stoji, samo Dzoni ne moze da se svrsta u kategoriju sposobnih politicara i vojskovodja kakvi su Tirion, Varis, Bejlis, Dzejmi i pokojni Tivin stim sto su prva tri samo politicari i Dzejmi samo vojskovodja. Dzoni se svrstava u kategoriju junaka, cak ni nema toliku harizmu kakvu Deneris ima posto je onako hladnjikav i ozbiljan osim cinjenice da ga je Rlor vaskrsnuo pa ga svi vide kao boga. Ni Deneris nije toliko sposobna kao ova petorica, ona ima harizmu i 3 zmaja kao mocno oruzje, ostale vestine joj nedostaju (zato ima toliko savetnika oko sebe). Tako mozemo reci da su glavni likovi puni mana i uvek im fali nesto, ali kada se spoje i naprave tim mogu da razbucaju svakog koga hoce, sto moze da implicira da Azor Ahai nije jedan batica nego vise njih, po mojoj nekoj teoriji 7 zbog vere u Sedmoro - jedan bog (jedan Azor Ahai) sedam lica (sedam licnosti: Snow, Deneris, Tirion, Arya, Sansa, Bren i mejbi Melisandre). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 15 minutes ago, Deja Vu рече Napisao sam da je glup kada je posle smrti brata sam krenuo na konjicu. Капираш да није имао избора? Кренуо је напред због тога што су Ремзијеви стрелци гађали претежно поље иза њега да би га спречили да се врати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 19 minutes ago, Плутон рече Капираш да није имао избора? Кренуо је напред због тога што су Ремзијеви стрелци гађали претежно поље иза њега да би га спречили да се врати. Pa su ga time naterali da krene napred kako bi onda mogli da gadjaju i polje ispred njega gde su mu pogodili konja. To sto nisu njega je jednostavo sreca ko i ostalo sto mu se izdesavalo taj dan. Al ajd recimo da nije imao nekog veceg izbore posto ga je Remzi uvukao u zamku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Dakle, Jon Snow je u stvari.... Zmaj Ognjeni Vuk? https://sh.wikipedia.org/wiki/Vuk_Branković_(despot) Deja Vu, Adelaida, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 47 minutes ago, Плутон рече Капираш да није имао избора? Кренуо је напред због тога што су Ремзијеви стрелци гађали претежно поље иза њега да би га спречили да се врати. Па му је набоља идеја била да крене директно на коњицу. Из тигања у ватру, што би рекли Амери. Мислим да је кренуо напред да покуша да се освети Ремзију. Pontifex Emeritus and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 8 minutes ago, Pontifex Emeritus рече да ли то значи да можемо очекивати и брак Денерис Таргеријен и Џона Сноу Ice and Fire... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 11 minutes ago, Pontifex Emeritus рече предвиђам да ће се прво искрцати на Dragonstone, који је после Стенисове погибије остао без стварног господара. тиме би Денерис стекла чврсто упориште за даљу инвазију Вестероса. а Дрегнстоун има и симболички значај за кућу Таргеријен, јер је ту њихово породично огњиште. Moze i to da se desi kao odmaraliste posle dugog putovanja i lokacija odakle ce citava operacija da se odvija, ali ne znaci da ce Deneris da kroci na Casterly rock, nego ce to neko drugi (mejbi Tirion), ne zaboravite da deo Denerisine flote sada cine i flote Tyrela i Martela, pa ako se krene invazija na Casterly rock najverovatnije ce se sa te jugozapadne obale Westerosa pokrenuti jer je najblize. Zbog toga mozda mozemo da ocekujemo bitku na moru i to bi se trebalo desiti jer su dve lokacije, ako ne urade i tu scenu bice bedak. Jedini problem sa te zapadne strane moze napraviti onaj cica Grejdzoj od ono dvoje ne znam kako se zove, koji kada skapira da ne moze da se venca sa Deneris, svoju veliku flotu koju ce sagraditi do invazije, okrene protiv njene i stane na stranu Lanistera, pa ce invazija na Casterly rock verovatno biti teza jer ce biti 2 flote vs 2 flote. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 5 minutes ago, Pontifex Emeritus рече можда нам се то и наговештава с обзирим да је Денерис оставила љубавника иза себе и сад хрли у наручје.. коме? Moguce, ali ne znam bas ima li Dzon Snou pretenzije na Iron Thron....Nesto kao mislim da ne dele on i Deneris iste ambicije. Ovom je dovoljno sto je vratio Sever i sprema se za najhladniju zimu u poslednjih 1000 godina... Pre mislim da ce da se sukobe na kraju. Mozda ce Deneris da se uda za Maloprstica...to mi nesto kao deluje logicnije. Ne znam za koga bi drugog mogla... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 12 minutes ago, Pontifex Emeritus рече поставља се питање с ким ће Денерис родити сина кроз кога ће се наставити краљевска лоза Валирије Paradoksologija and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Kuj je ovaj djuvegija? Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Управо сада, Danijela рече Kuj je ovaj djuvegija? Лик који је био заробљен заједно са Арјом кад је ова упознала Џекин Х`гара, небитан лик у целом заплету, остао у некој крчми као кувар. Према једној од најлуђих теорија које круже Интернетом, он ће у седмој сезони да постане један од најбитнијих ликова и да у одсудном тренутку реши ствар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука