Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Kit Harington: ‘I Actually Did Punch Him in the Face, Twice, by Accident’ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече А да не помињем што је дозволио да га Ремзи опколи, ни мање ни више него тешком пешадијом . Ии баш тад стиже појачање. Јесте да је Холивуд али оладите мало са тим , задњи моменат, клишеом. Ал признаћеш без обзира што је клише ипак пали хехехе И ја сам очекивао да ће Ремзији неко у последњем моменту притећи у помоћ кад оно јок, пу бем ти клише! Ди је ту хришћанско милосрђе!! Признајте да сте сте једва чекали да средеду Ремзију. Па није он крив што је муслиман! Adelaida, RYLAH, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Данче*, Adelaida, Natasa. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 2 hours ago, Deja Vu рече Sa kojim je sve manijacima ova Sansa zivela ima da postane gora od njih, nimalo mi se ne dopada onaj smesak na kraju. Sto jeste jest, Ramzi je bio monstrum od coveka, al nije morao onako da strada, mogao ga je lepo Dzoni zaklati ko coveka dok ga je mlatio. Pa svako dobije kako je zasluzio... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 1 hour ago, Avocado рече Да знаш, док сам гледала како трчи рекох, Па трчи цикцак!!! Види се да није гледао филмове као мали.... Aquilius Cratus, коЖељ њацИ , -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Ja se izvinjavam, ne mogu da odolim: Deja Vu, Natasa., Avocado and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 8 hours ago, Mилена Трифковић рече Pa svako dobije kako je zasluzio... U serijama mozda, u realnom zivotu ne. Ono na kraju je ipak napravljeno za jedan deo gledaoca da se zadovolje posle svega sto je uradio, isto kao sa Dzofrijem. Goku, Natasa. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 9 hours ago, ivana626 рече Да знаш, док сам гледала како трчи рекох, Па трчи цикцак!!! Види се да није гледао филмове као мали.... Mislis nije gledao Apokalipto? Adelaida, RYLAH, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 13 hours ago, Deja Vu рече Sa kojim je sve manijacima ova Sansa zivela ima da postane gora od njih, nimalo mi se ne dopada onaj smesak na kraju. На исти начин ја жалим Србе RYLAH and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 @RYLAH Oboje smo bili u pravu. Zmajevi izrostiljase dva broda a i culi smo "Tnaks for the armada. Our queen does love ships.". @Paradoksologija Dobra fora, ali daj malo opisi ovo sto je vise tvoj fah. Deni i Jara. Tu su bas isli na to da porazbijaju stereotipove, rukovanje + flert. RYLAH, Paradoksologija and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Zanimljiva stvar je sto je Sansa odjahala sa randevua sa Remzijem dan pre bitke pre nego sto je on rekao kako kucove nije hranio 7 dana. E sad mozda su ovi to njoj rekli ali ipak moze a se gleda kao propust. Goku, Mилена КШ, Ромејац and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Da li je rahmetli Remzi ostavio Sansu trudnu? Jutros gledah priije posla, ali bijah ometen taman negdje kada joj je rekao nešto tipa ne možeš me ubiti ja sam dio tebe bla bla, pa ne vidjeh šta mu je odgovorila;a rekla mu je da će njegovo ime i njegova kuća umrijeti, pa mi bi intrigantno da možda i neće no da će biti još malih Boltona. коЖељ њацИ and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Млађони, Adelaida and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/bts-battle-of-the-bastards "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 -Владимир- and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука