Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Paradoksologija, Deja Vu, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 10 minutes ago, RYLAH рече Што значи да га Бог води јер треба да одради велику мисију Па јел треба очигледније од овога да буде да Џонсноа води Бог да одради велику мисију? Џон Сноу Му баш не олакшава посао . RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 #missramsay RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 RYLAH and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Aquilius Cratus, Adelaida, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Deja Vu, Mилена КШ, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Lepo se kuce pocastise Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Za remzija mi nije zao...Wun Wun-a mu necu oprostim http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Sa kojim je sve manijacima ova Sansa zivela ima da postane gora od njih, nimalo mi se ne dopada onaj smesak na kraju. Sto jeste jest, Ramzi je bio monstrum od coveka, al nije morao onako da strada, mogao ga je lepo Dzoni zaklati ko coveka dok ga je mlatio. -Владимир-, Aquilius Cratus, коЖељ њацИ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 8 hours ago, -Владимир- рече Као и обично Џон Сноу има много више среће него памети. Pa kad je imao cheat - Rlora. Koliko je samo puta mogao neko sa ledja da ga nabode, al gle niotkuda spase ga neki konjanik ili napadac zapne i polomi vrat. Tako da ipak mislim da je pravi pobednik ove bitke Rlor, ako je to uopste bog, a ne Bren. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 А да не помињем што је дозволио да га Ремзи опколи, ни мање ни више него тешком пешадијом . Ии баш тад стиже појачање. Јесте да је Холивуд али оладите мало са тим , задњи моменат, клишеом. Aquilius Cratus, коЖељ њацИ , Avocado and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Deja Vu, -Владимир-, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука